Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Saturday, September 22, 2012 10:49 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Succes scolareilor si gradinarilor !!! Numai zambete sa aveti , pitici !
Anelise - ce frumooooos ! Week end cu zapada - deja ! Wow ! In alta ordine de idei - Miru' Mic' e a-do-ra-bil !!!!! love
Katy - nu compromisurilor ! Esti o luptatoare .... da-le peste nas ! angel

Noi am avut o revenire acasa cu multe minusuri , stres , accident , departare .... Sper sa ne revenim si .... cu Dumnezeu inainte ! As visa la planuri pentru iarna, dar parca mi-e si frica .... uff
Mariuca e la Juniors deja - si ii place mult - am reinceput dans si inot , Vladutzu e cam bataus de cand ne-am intors si isi testeaza tehnicile de invazie pe copii la camin sic spre nemultumirea Doamnei hohot , eu iar colegiu - cu mari indoieli ca il voi putea termina ( nivelul ) , oboseala multa , ploi si 4 grade asta noapte alcool Oficial a venit iarna - direct ! closedtopic

Va doresc multa sanatate tuturor si vise implinite !
ingerash
Scris: Saturday, September 22, 2012 12:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Maria & Mario wrote:

Noi am avut o revenire acasa cu multe minusuri , stres , accident , departare .... Sper sa ne revenim si .... cu Dumnezeu inainte ! As visa la planuri pentru iarna, dar parca mi-e si frica .... uff
Mariuca e la Juniors deja - si ii place mult - am reinceput dans si inot , Vladutzu e cam bataus de cand ne-am intors si isi testeaza tehnicile de invazie pe copii la camin sic spre nemultumirea Doamnei hohot , eu iar colegiu - cu mari indoieli ca il voi putea termina ( nivelul ) , oboseala multa , ploi si 4 grade asta noapte alcool Oficial a venit iarna - direct ! closedtopic

Cald la voi!Noi trecem la caciuli si manusele....mai mult de 10 grade nu avem,noaptea 2-3...multe succese va doresc,sanatate si impliniri!pupici iloveyou
bereea
Scris: Saturday, September 22, 2012 1:30 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Deci nu va spun ca noi suntem inca la pantaloni scurti si tricouri, nu?ras

Eu stare bunicica, obosita rupta, dar multumita .Se pare ca totusi din tortul meu iese cevacool
giulia_mamik
Scris: Saturday, September 22, 2012 11:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,multumesc!computerlove
Bereea o sa incerc sa pun o poza cu scolarita dar maine la subiectul respectivpupici computerlove
Eu am o stare aiurea.Am aflat in seara asta ca in 5 zile imi pleaca sotul.Era vorba sa stea pana pe 7 oct dar se pare ca s a convocat.Eu ma chinui inca cu crize de colectist,multe mancaruri nu le pot manca fara pastilele de rigoare.Am cam ajuns sa depind de eleuff .Apoi de cateva zile mi am taiat un deget intr o tabla aici pe santier si inca mi e inflamat degetul si doare.Mai tot timpul am spalat si nu a avut timp sa se vindece locul.Imi iese si o masea de minte si am o stare de nervi,asa precum bebelusihohot .Si coloac peste pupaza,n am scapat de cauterizare.Indiferent de rezultatul testului Pap,in octombrie ma cauterizez.Colul arata urat cica...si s a incercat orice schema medicamentoasauff .Ma opresc mi am spus of-ul destul cu toate ca stiu ca sunt probleme in lumea asta mult mai grave decat ale melesorry

Katy,eu nu as mai avea curajul tau sa fac facultate cu doi copii acasa.Am facut cu unul de "tzatza"sic cum se zice si mi a iesit pe ochi faculta.Asa ca esti de apreciat.Nu renunta.Esti aproape la jumatatea drumului.Sa ai parte numai de reusite,la fel si fetele la scoala.Un pup mare pt fiecarepupici pupici pupici .Apropos,cum e Mayuc la scoala?Sper ca v ati adapatat repede la scolicacomputerlove

Fetelor,sa aveti un weekend placut si calduros in special fetele din UK unde se pare ca iarna deja s a instalatpupici computerlove iloveyou
Ana
Scris: Sunday, September 23, 2012 9:36 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Maria & Mario wrote:
Succes scolareilor si gradinarilor !!! Numai zambete sa aveti , pitici !
Anelise - ce frumooooos ! Week end cu zapada - deja ! Wow ! In alta ordine de idei - Miru' Mic' e a-do-ra-bil !!!!! love
Katy - nu compromisurilor ! Esti o luptatoare .... da-le peste nas ! angel

Oana,Dumnezeu sa va dea putere,citesc bine ca a-ti avut accident??...ma gandesc la voi,pupici si imbratisari.
Fluturas
Scris: Sunday, September 23, 2012 5:58 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
din nou printre voi ....si venim si noi cu noutati .de 2saptamani ne-am mutat inapoi in provincia barcelona mai exact in orasul berga ,orasul unde l-am nascut pe darius si pe unde am stat primii mei doi ani de spania. am lasat marea, caldura. ...si am venit la munte. mai prin primavara aveam de gand sa ne intoarcem in romania dar pana la urma am zis ca aici inca e mai bine ca in ro. toate astea din cauza la serviciul sotului care mergea din rau in mai rau.speram aici sa ne fie mai bine. deocamdata stam la socrii,dar suntem in cautari pt chirie .
copiii au inceput scoala, darius clasa a doua ,karina clasa intaia si lukas la gradinita.le place, ne place desi eu mai am momente cand mi -e dor de locurile ce le -am lasat in urma...de scoala, de prieteni. ...dar asta e viata. ..

anelise vreau si eu sa vad jurnalul. ...mi -e dor de miru mic
ana o poza cu toti 4?sau e pe undeva pe forum si nu am vazut eu?

succes tuturor scolarilor si pup mamicile
Ana
Scris: Sunday, September 23, 2012 7:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Dau accept la jurnal Hlega,scuze tocmai de tine am uitat.
Dumnezeu sa va ajutecomputerlove
bereea
Scris: Sunday, September 23, 2012 8:50 PM
Nivel

Fluturas, spec ca pana in primavara sa se rezolve lucrurile si sa nu mai fiti nevoiti sa va mutati iar.Asa se spune ca in 2013 economia se va reprinde.Alaturi de voi macar cu gandulcomputerlove

noi am terminat festa, a fost un mare succes.Torat a impresionat pe toata lumea, sunt multumita.
Fluturas
Scris: Sunday, September 23, 2012 9:26 PM

multumesc mult
bereea, urmatoarea mutare in romania va fi. ...cel putin asta sper .cat despre 2013 numai Dumnezeu stie ce va fi.acum sunt optimista...
bereea
Scris: Sunday, September 23, 2012 9:37 PM
Nivel

Va mutati si daca sotul se stabilizeaza cu munca?
Fluturas
Scris: Sunday, September 23, 2012 10:06 PM

zici de Romania?nu cred.ma refeream mai mult la schimbat din nou orasul sau chiar tara.nu stiu cum e pe la voi ,dar aici ,mai ales in castellon foarte multi romani s -au intors in tara sau alte tari (austria,olanda sau chiar anglia).pe mine nu ma atrage deloc sa mai mut copiii, sa invatam o alta limba.decat asa calator mai bine acasa in Romania si de asta spuneam ca in ro va fi urmatoarea mutare
Cappy85
Scris: Sunday, September 23, 2012 11:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2010
Stare de bine si de fericire a ajuns si pe strada mea o raza de fericire si de inplinire sufleteasca.Acest lucru vreau sa se implinesca si la voi sper de data asta sa am mai mult noroc
bereea
Scris: Monday, September 24, 2012 8:10 AM
Nivel

Fluturas wrote:
zici de Romania?nu cred.ma refeream mai mult la schimbat din nou orasul sau chiar tara.nu stiu cum e pe la voi ,dar aici ,mai ales in castellon foarte multi romani s -au intors in tara sau alte tari (austria,olanda sau chiar anglia).pe mine nu ma atrage deloc sa mai mut copiii, sa invatam o alta limba.decat asa calator mai bine acasa in Romania si de asta spuneam ca in ro va fi urmatoarea mutare

La noi se simte criza, dar nu ca la voi.Tocmai pentru situatii din acestea vrem sa cerem cetatenia italiana ...asa ne vom putea misca altfel, merge in ce tara vrem.Eu romaniei ii zic pas (daca pot sa o fac)

Cappy, ma bucur pentru tine

O saptamana buna tuturorcomputerlove
Cappy85
Scris: Monday, September 24, 2012 7:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2010
Multumesc mult de tot
marivic
Scris: Monday, September 24, 2012 7:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Cappy,vezi,.....si tu iti faceai griji ca nu va venii sorele pe strada ta,.....sic pupici
Eu o stare tare naspamaseluta Am nasul uscat,dar imi curge si imi flacare ochii,....nu ma simt deloc bine,.....Plus ca am o stare de explozie......Un tigan imbuibat de aur,care e administratorul lacului,mi-a taiat toti pomii de pe marginea lavului plantati de mine,ca-l incomodeaza.De cand a venit aici,de vreo 12 ani ne-a mancat ficatii,....ne-am si judecat cu el,dar daca nu ai bani nu faci nimic,asa ni-i s-a spus de catre un avocatbanghead banghead banghead Vreau sa ma potolesc dar inca nu pot,....simt ca iau foc,......nervi nervi nervi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.