Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Sunday, September 16, 2012 8:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc ,Oana!Si tu sa ai parte de o toamna minunata,alaturi de comorile tale dragi!
Ahhhh si sa va traiasca mica crestina!Dumnezeu sa o apere si sa o ocroteasca!angel computerlove
mamiemi
Scris: Sunday, September 16, 2012 9:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Iulia, fie ca hainuta alba a sufletului tau sa ramana luminoasa ca in ziua Botezului toata viata!
Oana, sa iti traiasca puii sanatosi si sa creasca frumos, asa cum iti doresti!
Cum te simti ca incepe gradinita fara tine?
Succes doamnelor invatatoare, profesoare, educatoare! Copii cuminti si isteti in noul an scolar!(si bine ar fi si ceva mai mult la remuneratieras )
alexandrabogdan
Scris: Monday, September 17, 2012 7:25 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
e toamna si la noi! chiar dc ziua e cald seara si dimineata se simte miros de toamna. azi am venit cu sufletul indoit la servici pt ca pt prima data de cand am reinceput serviciul Sara a plans dupa mine. de cand mi-am inceput tratamentul homeopat si m-am schimbat, Sara e mult mai atasata de mine .... s-a schimbat si ea si eu. ne iubim, ne dragalim ..... maxim
oanamaria
Scris: Monday, September 17, 2012 8:41 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va multumesc de urari .
Mamiemi te referi la faptul ca nu merg cu Stefi la gardi?Daca da nu e nicio problema ca e baiat mare si deja merge de 2saptamani la camin si e si al doilea an si e obisnuit cu tot ce se intampla si azi a fost cu tati -ca barbatii si au dus flori doamanelor.Deci eu n-am nicio emotie referitor la prima zi de gradi .
shirel
Scris: Monday, September 17, 2012 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Astazi la voi incepe scoala nu?Succes tuturor piticilor scolari si care acuma intru in clasa intaia ,succes binenteles si tuturor cadrelor didactice dintre voi sa aveti parte de un an bun si cu multe realizari.! iloveyou duel

Oana,sa-ti traiasca crestinutza si D-zeu sa o pazeazca si sa o indrume la tot cei mai bun pe parcursul vietii ei!Numai noroc si fericire!!

Claud,dragostea cu fortza nu se poate si poate ca este mai bine asa,nu fii trista iubita viatza merge inainte si mereu poti avea surprize minunate.Cei al tau e pus deoparte .eu te imbratisez cu drag si sa stii ca nu esti singura ,suntem aici multe fete care suntem alaturi de tine.Sa auzim numai de bine ,draga mea!

Noi ieri am sarbatorit anul nou evreiesc cu o masa copiasa a fost tare bine si placut ....daaa si gustos.Soacra mea s-a purtat super civilizat si se pare ca i-a intrat mintea la cap in sfarsit sa-si dea seama cum trebuie sa se poarte in familie ...apropo chiar a spus ca o vrea pe Eden la ea peste noapte.minuni se mai intampla ,nu-i asa fetelor?ras alcool
Astazi ne bate gandul sa mergem in excursie cu corturile ,Oshry este putin racit asa ca sa vedem cum ne organizam.sic Va doresc o zi minunata tuturor!!computerlove computerlove
claud160
Scris: Monday, September 17, 2012 9:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2011
shirel wrote:

Claud,dragostea cu fortza nu se poate si poate ca este mai bine asa,nu fii trista iubita viatza merge inainte si mereu poti avea surprize minunate.Cei al tau e pus deoparte .eu te imbratisez cu drag si sa stii ca nu esti singura ,suntem aici multe fete care suntem alaturi de tine.Sa auzim numai de bine ,draga mea!

multumesc shirel pt cuvintele tale. problema e ceva mai complicata si incerc sa trec peste , doar ca uneori ma ajunge trecutul .
azi am trecut cu bine de prima zi de scoala din clasa I majoreta
Mela
Scris: Monday, September 17, 2012 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Oana,sa va traiasca micuta crestina,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii angel
asa-s si eu,n-am avut nici cea mai mica emotie cand a inceput scoala,la noi a fost o zi normala,fara festivitati si fara lacrimioare ras

Shirel,ma gandeam eu ca trebuie sa fie ceva important la voi,ieri am vazut evreii imbracati de sarbatoare pe-aici ras sa aveti un an frumos pupici
Ce a zis Eden? vrea sa ramana peste noapte la buni?

Mult succes,rezultate bune si un an scolar frumos le doresc si eu copilasilor de pe forum majoreta majoreta majoreta

Noi suntem in a 3a saptamana de scoala...elevii au intrat deja in paine,cu teme si pe caiete si pe laptop;sunt multumita de Larisa,la verificarea cunostintelor de mate a fost din nou prima pe clasa,juf a scos-o in fata copiilor,au aplaudat-o toti iar ea a fost asa emotionata de i-a venit sa planga coeur draga de ea coeur ma rog sa-i dea Dumnezeu minte,sa aiba mereu rezultate bune,la scoala si in viata angel
Cappy85
Scris: Monday, September 17, 2012 12:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2010
In sfarsit pot spune si eu acum cu mana pe inima ca sunt fericita si imi revin din ce in ce mai mult din starea mea confuza.Am inpresia ca cosmarul meu sa terminat si undeva acolo sus Dumnezeu chiar ma iubeste cu adevarat .Va multumesc ca m-ati sustinut mereu si acum pot spune ca am pentru ce trai si pentru cine ma zbate .Se pare ca rugile voastra mi-au ajutat sa gasesc eu omul care sa fie cu mine si sa reu sesc sa fac ceva cu viata mea.Dupa mult timp am reusit sa am dinou fluturasy in stomacel ,am pentru ce ajunge mai repede acasa ddin oras .SUNT FERICITA
mamiemi
Scris: Monday, September 17, 2012 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
oanamaria wrote:
Va multumesc de urari .
Mamiemi te referi la faptul ca nu merg cu Stefi la gardi?Daca da nu e nicio problema ca e baiat mare si deja merge de 2saptamani la camin si e si al doilea an si e obisnuit cu tot ce se intampla si azi a fost cu tati -ca barbatii si au dus flori doamanelor.Deci eu n-am nicio emotie referitor la prima zi de gradi .

Oana, poate nu am retinut bine, dar paraca erai educatoare - sau invataoare? Scuza-ma!
AlexandraL
Scris: Monday, September 17, 2012 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Succes in noul an scolar tuturor piticilor si mamicilor hearts

Astazi, fiind luni, bucataresc de zor, ca sa am in cursul saptamanii. De maine incep activitatile cu Matei, in fiecare zi avem cate ceva (playgroup, Arts, cantecele), asa mai ies si eu din starea mea de varza murata sic

Va doresc o saptamana frumoasa, cu zambete pe buze si in suflet computerlove
katy_lumika
Scris: Monday, September 17, 2012 8:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Si eu le doresc tuturor scolareilor un an nou cu multe note bunefirstprize
Eu, ca de obicei, in urma cu noutatile, dar incet, incet recuperez eu.sorry

Noi am avut o zi frumoasa, cu bobocica Maya la clasa pregatitoare (suna urat clasa 0).dance
Nuna a fost si ea emotionata, a avut o vara plina de peripetii cu unele colege insa in afara de o fetita, toate au fost alaturi de ea si i-au oferit sprijinul moral...atat cat pot si ei la 12 ani.grup

Eu imi revin dupa un soc la facultate care mi-a intarit ideea ca oamenii din Constanta formeaza o comunitate numai si numai pe interes, fara principii de viata sanatoase din punct de vedere moral. Refuz in continuare compromisurile care nu ma ajuta cu nimic insa ma enerveaza.

Va doresc o saptamana linistita si frumoasacomputerlove
sweet angel
Scris: Tuesday, September 18, 2012 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
mult succes la scoala tuturor scolareilor !
azi cand ma gandesc ca edy va plange la fel ca ieri , nici nu imi vine sa il duc la cresa, imi este groaza.uff si cand ma gandesc cu ce bucurie a mers primele 3 zile.
bereea
Scris: Tuesday, September 18, 2012 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Eu am o stare de spirit buna: ne pregatim pentru festa Alessandrei, am ales tortul, menu-ul, surprizele pentru invitati, am dat invitatiile...speram sa iasa totul bine.
sweet angel
Scris: Tuesday, September 18, 2012 10:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
bereea ce sarbatoriti ?
eu am lasat printisorul plangand la gradi peste jumatate de ora merg sa il iau acasa.
bereea
Scris: Tuesday, September 18, 2012 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Lia , sarbatorim ziua alessandrei.Ea e nascuta la sfarsitul lui iulie si nu-si poate face niciodata ziua atunci cand toata lumea e in vacanta asa ca am ajuns la un compromis: o facem in septembrie dupa inceperea scolii dar invitam numai fetitele din clasa.Speram sa vina toate.

Cum s-a comportat Edi la gradi? si-a revenit?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.