Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madalinutzaa
Scris: Friday, August 24, 2012 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
Lasa agitatia , fii calma ca noi iti tinem pumniipupici pupici pupici
madalinutzaa
Scris: Friday, August 24, 2012 3:13 PM
Nivel

Elena o sa gasesti tu o cale sa il faci Dumnezeu nu te lasa ai intredere computerlove
bereea
Scris: Friday, August 24, 2012 3:47 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Of, Elena, cum dai tu peste oameni fara inima!pupici

Endy, drum bun si numai bine!pupici
madalinutzaa
Scris: Saturday, August 25, 2012 8:30 PM
Nivel

offf plina de nervii !! Mi sa stricat modemul aseara, dimineata m am dus la ei ca e in garantie la trimis in service si cica dureaza cam 15 zile si conform contractului trebuia sa mi dea altul in loc pana se repara al meu dar nu aubox2 box2 box2 box2 box2 deci 2 saptamani fara netttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Acum am imprumutat un modem de la o prietena.
endy
Scris: Sunday, August 26, 2012 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Dragelor , multumesc mult , am fost am venit a fost totul bine .Va iubesc !
katy_lumika
Scris: Sunday, August 26, 2012 10:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Noi am salvat un puiut de pisica din coltii unei haite de caini. Am fost cu ea la veterinar, i-a facut injectii antihemoragige si alte anti pe care nu le-am inteles prea bine ca eram speriata, iar maine ii vom face o radiografie deoarece isi cam taraie piciorusele din spate, sper sa fie ok coloana. Cu siguranta va urma o operatie si introdus tija intr-un picior daca nu in ambele. Febra nu a facut, a baut apa, a mancat, acum face nani. Avea o zgarduta anti pureci, Nuna crede ca este a cuiva de prin apropiere deoarece cand am strigat-o a venit de sub masina unde se ascunsese. Halal stapan daca este asa!
Bine, maimutzele mele doresc sa o pastram, dar daca imi haleste hamsterul? Mai vor si catel si pesti si papagal, ma mut intr-o gradina zoologica mai bineras

Va imbratisez pe toate, va citesc zilnic, insa starea mea de spirit nu este una tocmai roz si nu am chef de vorba, asa ca am prerferat sa ma bag in cochilia measorry Trag nadejde insa ca pe strada Lyon voi avea si eu parte de un mare soare, tare imi lipseste...
shirel
Scris: Sunday, August 26, 2012 11:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Of,mai Katy iubita mea tu cu sufletul tau milos cred ca ai aduna toate pisicile din cartier !ras Ei si noi ne-am trezit ca dupa doi ani unul dintre motani care se considera al nostru hohot sic a fatat 4 pui da,da ati auzit bine il stiam motan pe bune si pe controlate!hohot hohot Nu demult deschizand usa am urlat in gura mare de am speriat-o pe maica mea hohot hohot :"Vai de mine mi-a nascut motanul"Zurlie cum sunt nu-mi venea sa cred ca 4 pisoiasi imi sugeau motanul !Apropo Katy,acuma-i cresc si pe astia si cu doi de la sora motanului uite ca 8 cu tot cu bunica si 2 pui ai ei am 10 plus nebuna mea de Cfitzi care are si actele la casa noastra ne-am inmultim familia 11 pisici si cred ca mai am si vreo 2 prieteni care ne viziteaza zilnic adevaratii motani si "taticii "binenteles!!hohot hohot Numai spun ca imi dau o stare de bine ,de familie mare asa cum mi-am dorit !hohot hohot
Dar nu pentru asta am intrat ci pentru ca am o stare plina de emotii si nu pot sa dorm ,am fumat vreo 3 tigari una dupa alta alcool am baut o bere (desi de obicei nu-mi place dar si fiindca este ultima in casa ,daca mai aveam cred ca le beam pe toate hohot hohot )maine incep scoala sunt in clasa intai.Sigur spune-ti ca sunt nebuna daaaa sunt dupa atatea pregatiri ,invelitoare la fiecare caiet depinde de materie de alta culoare ,de scris etichete si de aranjat camera ,ghiozdanul ,penarul si hainele pentru maine chiar traiesc cu gandul ca maine am prima zi de scoala a mea si nici decum a lui Eden.
Ufff ce voi face cu armata ,universitatea si apoi nunta daca eu una tremur asa de emotii la clasa intai!ras sic alcool alcool
Daaa fetelor maine este ziua cea mare cu toate ca ne reintoarcem la viatza normala foarte ordonata cu gradi si scoala incepem si o noua perioada ,o alta etapa total necunoscuta noua si asta nu in calitate de elev ci in calitate de parinte .
Va doresc noapte buna ,fetelor ca eu mai ma duc la o pipa ! computerlove computerlove pupici
mariana71
Scris: Monday, August 27, 2012 8:32 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Felicitari Shirel pt scolaritapupici pupici pupici pupici !Cred ca ai inima la gat ,de scolarita ,nu mai spun.

Si eu cu inima la gat ,ca am inceput AMR pana vineri cand ajung fetelebounce bounce bounce bounce bounce bounce .
Va pup cu drag pe toatepupici pupici pupici pupici pupici pupici !
bulibuli
Scris: Monday, August 27, 2012 8:58 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Shirel, ia mai da-le incolo de tzigari ca iti strici tenul si pana la nunta ai sa fii o soacra zbarcita hohot
Iti doresc o prima zi de scoala frumoasa, cu emotii mari, lacrimute si tot tacamul, ca sa o tii minte ras pupici
Pupam scolarita-ritza pupici pupici

Katy, daca tot faci zoo la tine, iti iei si tu un serpisor, ca tot ti-s dragi pupici numai sa se inteleaga bine cu maimutele, hamsterul, pisica, pestii si papagalul... sic

Eu - stare de nerabdare: mai avem o saptamana pana plecam la mare yes abiaaaaa astept.
Bine ca s-a mai racorit, dupa un weekend canicular si f f obositor - am fost plecati pe la Galati (ne-a gasit si pe noi plimbatul cu masina pe zilele alea de foc), mie mi-a fost rau - rau, am ramas fara laptic, Bibi a transpirat intr-una, nu a dormit si nu a papt bine, a fost cam agitat ca a fost f multa lume in jurul lui si, fiind cel mai mic va dati seama ca toata lumea pe capul lui a stat... deh.. reuniuni de clan, puteam noi sa lipsim ??! De-ar fi plouat macar un strop in weekend poate mi-ar fi tihnit si mie, dar asa... m-a epuizat fizic si psihic.. abia astept mareaaaa cea mare sa ma relaxez ras

Va doresc o saptamana frumoasa si racoroasa!! Pupicuri de la Bibi si Mami pupici pupici
leut
Scris: Monday, August 27, 2012 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineata...visez tare urat de la un timp...si ma doare si capul...of!
Katy, bravo tie pentru asa atitudine...mi-e asa mila de pisi...cat despre tinut, dupa cate am patimit, n-as putea nici macar un pestisor sa tin in casa...uff
Elena, poate reusesti (sa-ti ajute Dumnezeu) sa-ti faci cumva CT-ul pentru linistea ta. Oricum e bine...
Am niste ganduri negre...si nici sufletelul meu n-o duce prea bine...poate ma regasesc cumva...

A...Buli...ai fost in Galati?plans
endy
Scris: Monday, August 27, 2012 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Azi ma simpt bine , am ajuns cu bine acasa si am vorbit cu draga mea Ildi !
bulibuli
Scris: Monday, August 27, 2012 9:40 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
leut wrote:

A...Buli...ai fost in Galati?plans

Am fost.. pe langa Galati de fapt, ca am avut inspiratia sa raman la cumnata-mea, la Smardan unde e racoare si bine, ca la ce calduri au fost in Gl, la socri fierbeam la foc mic, intr-un apart. plin de neamuri la ultimul etaj alcool Pupici si lasa.. ca mai ajungem noi prin zona pupici
leut
Scris: Monday, August 27, 2012 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
bulibuli wrote:

Am fost.. pe langa Galati de fapt, ca am avut inspiratia sa raman la cumnata-mea, la Smardan unde e racoare si bine, ca la ce calduri au fost in Gl, la socri fierbeam la foc mic, intr-un apart. plin de neamuri la ultimul etaj alcool Pupici si lasa.. ca mai ajungem noi prin zona pupici

ras Si noi tot la ultimul etaj stam...da' merge aeru' saracu'...non stop!sic
alexandrabogdan
Scris: Monday, August 27, 2012 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ne pregatim si noi de inscrierea la gradinita. am vb cu administratoarea gradinitei, pe la mijl lunii octombrie mergem in vizita si de abia in ianuarie se face lista de asteptare pt toamna 2013. nu imi vine sa cred .... gardinita??? deja??? cum a trecut timpul ca parca nu demult tineam in brate ceva mic mic mic ....
in rest toate bune .... o saptamana frumoasa va doresc
ildi
Scris: Monday, August 27, 2012 9:58 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
shirel,te inteleg perfect! si eu tot la fel am fost,aveam emotii mai mari decit ea si la gradi si in primul an de scoala anul trecut!si de tigari m-am reapucat in primul an de gradi caci ma lasasem vreo 4 ani,dar cu stresul gradinitei...sorry1
endy,draga de tine,iti multumesc ca te gandesti la mine! sper sa rezolv situatia cumva sa-i fie bine juliei in primul rand coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.