Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Saturday, August 18, 2012 9:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Katy, ai mare grija de tine! pupici Sanatate multa! computerlove
flori1972
Scris: Sunday, August 19, 2012 12:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
Katy ,ai mare grija ,odihnestete mai mult computerlove ,s-a dea Domnul s-a te faci computerlove
madanuta
Scris: Sunday, August 19, 2012 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Katy, sanatate multa si ai grija de tine!computerlove
Fluturas
Scris: Sunday, August 19, 2012 8:12 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
katy,ai grija de tine

noi stare buna,astazi ne-am intors dintr-o minivacanta de 4 zile la socrii mei.darius cu karina erau acolo de 2 saptamani si ne-am dus dupa ei.doar simplul fapt ca am iesit din casa cateva zile ne-a prins bine
bereea
Scris: Sunday, August 19, 2012 9:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Noi am ramas singuri, Ale a plecat la o prietena sa stea cateva zile pentru ca nu avem cu cine sa o lasam saptamana aceasta.Deja mi-e dor de ea, dar cred ca se va distra bine tinand cont ca sunt si vreo 3 fetite pe acolo.
De maine incep munca si nu ma da entuziasmul afara din casa.ras Este mult prea cald inca si suntem cam obositi.Cred ca am nevoie de un medical ca sa-mi revin dupa vacanta
S.ELENA
Scris: Sunday, August 19, 2012 10:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Denisa bine ai revenit!!!! Tu ai jurnal privat ca eu nu l-am gasit????pupici

Katy
imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate, ai mare grija de tine, te rog, fetele au nevoie de tine 100% in forma!!!!computerlove iloveyou

Shirel sa-ti traiasca flacaul si sa fie fericit!!!! abia astept poze la jurnal!!!!topai topai

Brandusa sa ai o zi usoara maine la lucru si...profitati pe cat se poate de faptul ca sunteti singuri!!!!pupici

Revenind la problema mea, vineri am avut o zi de cosmar, jumatate din zi am plans de m-am umflat, mi s-a facut si rau la un moment dat, dar, desi eram si sunt constienta ca poate imi fac griji degeaba si de asemenea sunt constienta ca trairile acestea imi pot face doar rau, nu ma pot controla..........uff uff nu o cunosc pe noua directoare decat din auzite frown frown dar am multe motive sa-mi fac griji ptr postul meu pale pale Oricum ar fi insa, nu se poate compara cu cea pe care am avut-o.........asta e, vad eu despre ce e vorba pe 3 septembrie cand incep munca.............dar parca tot astept sa ma trezesc ca dintr-un cosmar si sa realizez ca toate sunt la locul lor...........................uff uff uff uff
mirela74chris
Scris: Sunday, August 19, 2012 10:31 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Elena,ce-i al tau e pus de-o parte.Nu iti mai face atatea griji,ia-le pe rand,asa cum vin.Te stresezi prea mult si nu iti face bine.Ai incredere ca totul va fi ok.iloveyou pupici
Brandusa servici usor.E tare rau sa te intorci la serviciu dupa un concediu atat de placut.Eeei si profitati ca sunteti singuri ,porumbeilor.hearts

Shirel la multi ani lui Oshry!Sa creasca mare,sa fie sanatos si sa va aduca doar impliniri si bucurii.pupici computerlove

Petronela sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa aveti parte doar de fericire in elhearts

Katyiloveyou Sti,nu-i asa?
Ange blanc
Scris: Monday, August 20, 2012 7:19 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Sanatate celor balnavi, crestere puiutilor, curaj si incredere celor descurajati, sarcina usoara gravidutelor.
Daca nu mai intru zilele astea, rugati-va sa ajung cu bine la destinatie. O sa-mi lipsiti. computerlove
bereea
Scris: Monday, August 20, 2012 8:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumescpupici As profita din plin daca n-ar fi atat de cald.

Elena, trebuie sa fie bine.De ce te temi ca ai putea pierde postul? Nu esti titulara pe el?

Maria, Domnul sa fie cu tine.

O zi buna tuturorcomputerlove
leut
Scris: Monday, August 20, 2012 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineata!
Katy, ai grija, mare grija...iei vreun tratament? Sanatate!
Elena, gandeste pozitiv, numai pozitiv si nimic rau nu o sa se intample...sunt oameni si oameni, ne dam si noi dupa ei, dupa caz...
La noi e soare si cald...intru la smotru si apoi plec in plimbare cu copiii...
A...La multi ani Oshry de Shireluta...sa fii sanatos si petrecere frumoasa, barbatele!majoreta
shirel
Scris: Monday, August 20, 2012 8:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Katy,iubita mea nu mai pune si tu toate la inima ,pe bune ai grija de sanatatea ta si de tine in primul rand .Ai doua fete care au nevoie de tine alaturi si binenteles ca si noi pe aici.Te iubim si sfatul meu "Pune toate la partea de dos ras exact cum fac si eu de aceea mereu ma ingras mai mult acolo sic ...nimic nu se merita sa ne distrugem sanatatea cu gandurile si cu oamenii de care ne-am fript de atatea ori .iloveyou iloveyou

Multumesc tututror pentru urarile pentru Oshry ,a avut o zi frumoasa,pacat ca este in vacantza fiindca nu avem de unde sa adunam copii ...dar si asta urmeaza poate saptamana asta ras poze vor fi la jurnal ...dar nu ma intrebati cand.sic
Eu plina de emotii de clasa intai maine mergem sa primim cartile ,hainele si toate le avem pregatite ,trebuie numai de scris etichetele si gata eu una lesin la intrarea in scoala.Urati-mi succes va rog!hohot hohot (sa nu fac prea multe gafe pe acolo ras sic )
O saptamana minunata tuturor ,eu fug la cumparaturi si pe urma la piscina cu copii!iloveyou iloveyou
iasmina_ioana
Scris: Monday, August 20, 2012 9:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/1/2011
Katy, sa ai grija de tine.
Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase.
Eu sunt dupa o noapte nedormita, fara voia mea , dar in care am facut mii de planuri si mi-am imaginat toate modificarile pentru casuta mea.
madalinutzaa
Scris: Monday, August 20, 2012 12:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
bye Fetelor sunt membra de mult pe acest forum dar nu prea apucam sa scriu mare lucru din cauza ca mereu sunt ocupata mereu pe drum intru de cate ori am timp si vad ce ati mai facut fiecare. Acum mi am facut curaj sa scriu pentru ca sunt foarte foarte trista, sotul meu a plecat in Afganistan de o saptaman pentru 6 luni si Mirunica plange in fiecare seara de el , as plange si eu dar incerc sa fiu tare pentru ea. VA POOP SI VA IMBRATISEZ PE TOATEcoeur Imi place foarte mult de voi ca suneteti foarte unite si bune prietene ....O zi frumoasa!!!!!...sper sa ma primiti printre voi..
denisa_rachid
Scris: Monday, August 20, 2012 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Shirel, la multi ani pentru Oshri! Toate lucrruile bune sa ii inunde viata!computerlove Tie mult succes la sccoala si nu te mai stresa, tu nu ai cum sa faci gafecomputerlove

Mari, cum stai cu pregatirile?computerlove Inima stiu ca iti saltahearts

Bereea, profita de timpul cu sotul tau si lasa, ca cheful vine si mancand, nu?ras computerlove pupici

Katy, multa sanatate si incearca sa mai lasi din ganduri, probleme si greutati si altora sau sa le lasi pur si simplu...computerlove

Elena, da, am jurnal privat. pupici Nu te mai gandi dinainte la toate. Oamenii te surprind placut in anumite situatii, chiar si cei mai "aprigi".hearts Multa sanatate iti doresc si tie!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc numai zile bune - si voua tuturor celor pe care va "cunosc" si celor mai nou-venite pe forum. Gandurile mele bune se indreapta catre voi!pupici hearts
shirel
Scris: Monday, August 20, 2012 5:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
madalinutzaa wrote:
bye Fetelor sunt membra de mult pe acest forum dar nu prea apucam sa scriu mare lucru din cauza ca mereu sunt ocupata mereu pe drum intru de cate ori am timp si vad ce ati mai facut fiecare. Acum mi am facut curaj sa scriu pentru ca sunt foarte foarte trista, sotul meu a plecat in Afganistan de o saptaman pentru 6 luni si Mirunica plange in fiecare seara de el , as plange si eu dar incerc sa fiu tare pentru ea. VA POOP SI VA IMBRATISEZ PE TOATEcoeur Imi place foarte mult de voi ca suneteti foarte unite si bune prietene ....O zi frumoasa!!!!!...sper sa ma primiti printre voi..

Madalinutza,imi pare bine de cunostintza!of ,cand ma gandesc ce este in sufletele voastre nu este usor Afganistan ,doamne mi se face parul gaina.Dumnezeu sa-l aiba in paza si pe voi alaturi de el!Pup!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.