|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Vacanta placuta Bereea! |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Buna dimineata... Stare nu prea buna...am fost ieri la mama...de la 1 juma' pana la 7 am facut treaba. Cine cunoaste povestea stie...La fel, nu vrea, da' s-a ingrasat...asa ca am sufletul impacat, in schimb ma dor toate...si coastele parca...of! Astazi ma duc iar, sa vad ce mai am de facut...apoi, poate-mi iau ceva pentru sufletul meu... Va pup! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Bine ai venit Bereea. Sa ai o vacanta placuta. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Berea sa- ti traiasca tatal si concediu placut in Romania! Leut ! |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| bereea ,vacanta placuta in Romania La multi ani taticului tau drag!! ce cadou mai frumoas decat ca sunteti alaturi de el
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bereea wrote:Salutari din romania! Amajuns cu bine acasa dupa o zi fantastica la venezia unde mi s-a incarcat sufletul de atata frumusete. Am ramas iimpresionata si de slovenia. Ce tara ingrijita, n_am vazut nicio palma de pamant necultivata. Romania e aceeasi dintotdeauna:-) campul cam lasat in paragina, tot orasul sapat si plin de gropi,am iar 9 ore pentru 450 km. azi e ziua tatalui meu asa ca am ordinat un tort si tot de azi incep aventura la dentist. Va doresc o zi buna
Venezia.. de vis, intr-adevar.. Acelasi sentiment placut l-am avut si eu dupa o zi "venetiana".. de liniste, pace, relaxare, frumos.. Bafta la dentist! Fara dureri si cu rezultate super-bune iti doresc sa fie!! |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, La Multi Ani pentru tatal tau! Zile usoare si sanatate din plin! Concediu placut in tara!
Leut, sanatate si putere multa mamei tale! DD s-o aiba in grija! Sanatate si tie si ganduri pozitive sa treci peste toate!
Fetelor, sa aveti numai zile senine! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Va multumesc mult Tati e tare fericit ca suntem langa el, i-am cumparat un tort surpriza. La dentist vestile nu sunt grozave, dar fac tot ce se poate safie bine |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Brandusa bun sosit acasa,in Romania! Eu am o stare de super bine,....Cu toate ca se apropie examenul si eu nu am invatat nimic,nici macar o iota,...... dar sunt fericita ca in ultimul timp am trait la maxim,.....cel putin eu asa vad situatia...... Am fost si m-am recreat,am fost in oras si mi-am cumparat ce am vrut si ce mi-a placut,m-am intalnit cu prietene dragi sufletului meu,(Mirela,Katy,Elena).....M-am simtit atat de bine incat am si uitat de examen,.... Cu siguranta nu il voi lua,caci am fost si am vazut cate au picat la definitivat dar macar castig experienta din an in an,.... DEci starea mea este de nu ma intrebati de ce,dar asa ma simt |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Long time no see ...Bine v-am regasit si salutari tuturor! Bericicoooo, esti in tara? Unde? Prin Buc. vii? Si noi am venit sapt. trecuta...abia ne-am revenit cu schimbarea de fus orar si de-acum incep sa misun cu copiii. Si tu cu reparatiile dentare ? Fetele din Buc., punem de-o intalnire cu astia mici intr-un parc? Nu mai stiu unde e topicul cu intalniri sa postez acolo |
|

| Mihaela,aici,...... http://forum.7p.ro/Intalniri-mamici-si-pitici---9.aspx?g=posts&t=11370&p=69 Vezi ca ai PM |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mioara,
Delfineasa, mi-ai lipsit Ce faceti? Sunteti bine? Din pacate, nu ajung la Bucuresti... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Brandusa, la multi ani tatalui tau si multa sanatate!!!! Sa ai o vacanta linistita in tara si sa treci cu bine peste aventura la dentist!!!
Leut, multa sanatate mamei tale si....sa ne arati si noua cu ce-ti bucuri sufletelul!!!!
Maria si eu am o stare de bine dupa intalnirea cu tine (de obicei drumurile in oras sunt tare obositoare ptr mine, insa astazi a fost o adevara placere). Daca stabilesti ceva cu Mihaela (Delfinasa) suna-ma si pe mine, poate reusesc sa ma cuplez si eu!!!!
Mihaela, bine ai revenit!!!! Chiar ne intrebam mai zilele trecute pe unde sunteti; ne-a fost dor de voi!!!! Poate ne pui si 2-3 poze, sa mai vedem si noi minunatie de delfinasi!!!!
Eu, dupa 4 ore de somn (noaptea trecuta), am ajuns acasa pe la 5 franta si am tras un pui de somn de doua ore sa-mi incarc bateriile. Joi s-ar putea sa ajung iar in oras, trebuie neaparat sa merg la posta sa-mi iau pensia - astazi nu a mai avut postasul bani |
|

| Ok,te anunt daca vb cu ea,.... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Seara buna...uite-asa sunt, intre buna dimineata si seara buna! Multumesc Monica...of! Elena...mi-am luat o pereche de pantaloni mai scurtuti. Socul a fost cand mi-a spus vanzatoarea ca 38 mi-s mari si sa iau 36...si a avut dreptate! Tare mult ma consum...Ei... Delfinasaaaaaaaaaaaaa...mami de 2! Ce mai faci? Pune poze ca mi-e dor de vooooooooooooooi!!! Ma duc sa pap o felie de pepene galben... |
|
|