Stare de spirit - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, June 19, 2012 8:58 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
ilioara
Scris: Tuesday, June 19, 2012 4:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
Fetelor ma puteti ajuta?Am luat bilete de concediu printr-o agentiesi am mai emotii.Am tot auzit persoane care s-au inselat cu agentiile .Hotelul la care am luat bilet este Britania II in Eforie Nord .Cele care stati in Constanta ma puteti ajuta cu informatii?Am gasit acum niste comentarii pe diverse forumuri si toti spuneau ca acest hotel este inchis ,e adevarat in 2009,dar...bounce
mirela74chris
Scris: Tuesday, June 19, 2012 6:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
ilioara wrote:
Fetelor ma puteti ajuta?Am luat bilete de concediu printr-o agentiesi am mai emotii.Am tot auzit persoane care s-au inselat cu agentiile .Hotelul la care am luat bilet este Britania II in Eforie Nord .Cele care stati in Constanta ma puteti ajuta cu informatii?Am gasit acum niste comentarii pe diverse forumuri si toti spuneau ca acest hotel este inchis ,e adevarat in 2009,dar...bounce

Nu stiu sa iti spun.Am incercat sa sun la numarul de telefon de la hotel si imi spune ca numarul format nu este alocat.Poate ar fi bine sa iei legatura cu agentia.
ilioara
Scris: Tuesday, June 19, 2012 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
mirela74chris wrote:

Nu stiu sa iti spun.Am incercat sa sun la numarul de telefon de la hotel si imi spune ca numarul format nu este alocat.Poate ar fi bine sa iei legatura cu agentia.

Mirela iti multumesc din suflet!O sa incerc la agentieuff
bereea
Scris: Wednesday, June 20, 2012 2:09 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am o stare de bine chiar si cu caldura asta imensa.Poate pentru ca am reusit sa-mi spal covoarele si-s curate sau poate pentru ca aseara am iesit , am mancat aut si ne-am intalnit cu prieteni dragi sau poate pentru ca-mi programez o vacanta de 3 zile numai cu fiica-mea...important e ca stau bine.
clalina
Scris: Wednesday, June 20, 2012 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
pupici tuturor eu sunt intoarsa pe dos, luni am avut controlul pediatric pt Sara si i s-a parut dosctoritei o respiratie mai ciudata la inimioara , apoi am auzit de un baiat de 6 de ani ( fostul iubit al verisoarei mele) ca a murit in accident de moto plans plans plans .....
clalina
Scris: Wednesday, June 20, 2012 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
scuzati 26 de ani...
madanuta
Scris: Wednesday, June 20, 2012 10:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
sorry1 Adrian Nastase a incercat sa se sinucida...Ce gest dramatic!!! Ce personalitate puternica!!! sorry1
LilianaD
Scris: Thursday, June 21, 2012 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Si n-a reusit ?????????????? Si cand te gandesti ca a condus un guvern....
TatyKS
Scris: Thursday, June 21, 2012 8:10 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
LilianaD wrote:
Si n-a reusit ?????????????? Si cand te gandesti ca a condus un guvern....

S-a impuscat in gat si cica ar fi avut 3 plagi uff ... acum e la terapie intensiva ! Il opereaza iar acum...
Doamne fereste !

Ilioara, ce ai rezolvat cu hotelul ?
marivic
Scris: Thursday, June 21, 2012 12:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mie una nu-mi placea de el,era o c....cu 2 fete,.....Normal,pt ca era anchhetat si trebuia sa dea socoteala,.....mai bine crapa,.....acum ce o sa-l astepte ,...o sa-si planga zilele scapate,.........
O persoana corupta,fatarnica,mie una imi face greata,.....puker
In alta ordine de idei,aseara am avut serbarea sfarsitului de an,....a fost atat de emotionat incat am plans eu ,copiii si parintii!A fost extraordinara serbarea,.....m-au acoperit de flori,cadouri,lacrimi,pupaturi si imbratisari.Cea mai mare satisfactie a mea este faptul ca pot spune cu mandrie ca au fost copiii mei,pt un an ,doi sau 3(depinde cati ani au prins cu mine)
bereea
Scris: Thursday, June 21, 2012 2:12 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Daca gresesti trebuie sa platesti, deci daca un tribunal a dat o sentinta trebuie sa ai demnitatea sa o accepti (stim cu totii ca nu-i usa de biserica).
In alta ordine de idei, sunt molesita complet
marivic
Scris: Thursday, June 21, 2012 2:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Normal,....si este un om fara demnitate!
endy
Scris: Thursday, June 21, 2012 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
oare cine ne mai poate scoate din necaz ? datotii, batrini bolnavi, copii analfabeti , tineri someri .... bogatiile tarii vandute , la tv numai circ ! cine ne poate ,,conduce ,,???????
t-mihaela
Scris: Thursday, June 21, 2012 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Starea mea e banghead Dimineata ma trezesc si ma uit in curte ...piscina e verde iar,pe canicula asta cate chimicale tre sa pun nu stiu,ieri am curatat-o, azi e iar plina de alge .Cred ca gresesc undeva dar nu stiu unde.
Si unde mai pui ca ieri a fost ziua de nastere a unei colege , e supervisor,o vedeam eu asa tinerica si zvapaiata dar nu-mi imaginam ca are doar 19 anialcool ...vai ce batrana ma simtbanghead copiii aici muncesc din liceu si la 19 ani ajung sa conduca lumeafool
Si inca un motiv de banghead scoala vinde junk food la copii sa colecteze bani tunete .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.