Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Fetelor ma puteti ajuta?Am luat bilete de concediu printr-o agentiesi am mai emotii.Am tot auzit persoane care s-au inselat cu agentiile .Hotelul la care am luat bilet este Britania II in Eforie Nord .Cele care stati in Constanta ma puteti ajuta cu informatii?Am gasit acum niste comentarii pe diverse forumuri si toti spuneau ca acest hotel este inchis ,e adevarat in 2009,dar... |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| ilioara wrote:Fetelor ma puteti ajuta?Am luat bilete de concediu printr-o agentiesi am mai emotii.Am tot auzit persoane care s-au inselat cu agentiile .Hotelul la care am luat bilet este Britania II in Eforie Nord .Cele care stati in Constanta ma puteti ajuta cu informatii?Am gasit acum niste comentarii pe diverse forumuri si toti spuneau ca acest hotel este inchis ,e adevarat in 2009,dar... Nu stiu sa iti spun.Am incercat sa sun la numarul de telefon de la hotel si imi spune ca numarul format nu este alocat.Poate ar fi bine sa iei legatura cu agentia. |
|
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| mirela74chris wrote: Nu stiu sa iti spun.Am incercat sa sun la numarul de telefon de la hotel si imi spune ca numarul format nu este alocat.Poate ar fi bine sa iei legatura cu agentia.
Mirela iti multumesc din suflet!O sa incerc la agentie |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Am o stare de bine chiar si cu caldura asta imensa.Poate pentru ca am reusit sa-mi spal covoarele si-s curate sau poate pentru ca aseara am iesit , am mancat aut si ne-am intalnit cu prieteni dragi sau poate pentru ca-mi programez o vacanta de 3 zile numai cu fiica-mea...important e ca stau bine. |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| pupici tuturor eu sunt intoarsa pe dos, luni am avut controlul pediatric pt Sara si i s-a parut dosctoritei o respiratie mai ciudata la inimioara , apoi am auzit de un baiat de 6 de ani ( fostul iubit al verisoarei mele) ca a murit in accident de moto ..... |
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| scuzati 26 de ani... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Adrian Nastase a incercat sa se sinucida...Ce gest dramatic!!! Ce personalitate puternica!!! |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Si n-a reusit ?????????????? Si cand te gandesti ca a condus un guvern.... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| LilianaD wrote:Si n-a reusit ?????????????? Si cand te gandesti ca a condus un guvern....
S-a impuscat in gat si cica ar fi avut 3 plagi ... acum e la terapie intensiva ! Il opereaza iar acum... Doamne fereste !
Ilioara, ce ai rezolvat cu hotelul ? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mie una nu-mi placea de el,era o c....cu 2 fete,.....Normal,pt ca era anchhetat si trebuia sa dea socoteala,.....mai bine crapa,.....acum ce o sa-l astepte ,...o sa-si planga zilele scapate,......... O persoana corupta,fatarnica,mie una imi face greata,..... In alta ordine de idei,aseara am avut serbarea sfarsitului de an,....a fost atat de emotionat incat am plans eu ,copiii si parintii!A fost extraordinara serbarea,.....m-au acoperit de flori,cadouri,lacrimi,pupaturi si imbratisari.Cea mai mare satisfactie a mea este faptul ca pot spune cu mandrie ca au fost copiii mei,pt un an ,doi sau 3(depinde cati ani au prins cu mine) |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Daca gresesti trebuie sa platesti, deci daca un tribunal a dat o sentinta trebuie sa ai demnitatea sa o accepti (stim cu totii ca nu-i usa de biserica). In alta ordine de idei, sunt molesita complet |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Normal,....si este un om fara demnitate! |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| oare cine ne mai poate scoate din necaz ? datotii, batrini bolnavi, copii analfabeti , tineri someri .... bogatiile tarii vandute , la tv numai circ ! cine ne poate ,,conduce ,,??????? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Starea mea e Dimineata ma trezesc si ma uit in curte ...piscina e verde iar,pe canicula asta cate chimicale tre sa pun nu stiu,ieri am curatat-o, azi e iar plina de alge .Cred ca gresesc undeva dar nu stiu unde. Si unde mai pui ca ieri a fost ziua de nastere a unei colege , e supervisor,o vedeam eu asa tinerica si zvapaiata dar nu-mi imaginam ca are doar 19 ani ...vai ce batrana ma simt copiii aici muncesc din liceu si la 19 ani ajung sa conduca lumea Si inca un motiv de scoala vinde junk food la copii sa colecteze bani . |
|
|