Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am o stare PINKKKKKKK Maine avem Festivalul Vlasiei aici in comuna,...vin artisti ,cantareti,formatii. Va canta Nicu Paleru,Catalin Crisan,Autentic,Ansamblul Ciocarlia,Ileana Ciuculete,Bambi si multi altii. Fetelor care vreti sa veniti la mine,la festival? Va astept cu mare drag! Incepand cu ora 10 vor fi spectacole date de copiii de la scoala printre care si Victor cu un numar de clovni! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| shirel wrote:Vai ce ma bucur fiindca prea ati fost bolnavioare in ultima vreme!Pup! Ilioara ,condoleantze pentru bunic si sa auzim numai de bine! Shiraz este cu temperatura (cred ca dintii )plange si suspina si prin somn .Cred ca ne asteapta o noapte alba pe care demult nu am avut-o.  Ma innerveaza ca nu am gel pentru gingi l-am terminat si cum am o intreaga farmacie in casa eram sigura ca este si asta.uff sper ca maine sa fie bine. Macar am reusit sa merg in seara asta cu ei la mare sa se joace in nisip(cu cei mari)si asa am ajuns si am facut si un gratar cu prieteni! sper sa avem cu toti o noapte buna si linistita!
si suntem din nou de ieri cu muci, azi dimineata si un pic de febra ........ |
|

| Sanatate,Sarei! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Am o stare excelenta!
I-am cumparat astazi Alexandrei un DVD-player portabil pt masina si 2 DVD-uri cu desene animate si daca tot am iesit la shopping mi-am cumparat si eu 2 chstii tare misto pe care mi le doream pt masina (un modulator mp3 si bluetooth handsfree carkit).
Nu e cine stie ce, dar eu sunt atat de entuziasmata ca un copil mic!!!
Un weekend minunat tuturor, va doresc! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Si eu sunt relativ bucuroasa, sper in curand sa imi schimb jobu'... Un weekend placut fetelor, sanatate bolnaviorilor. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Stare buna si noi.Aseara ne-am intors cu inca o medalie de aur , de la ultimul concurs, cred, din cariera de inotatoare de perfromanta a fiica-mii.Ma bucur ca a incheiat in stil mare.Concursul a fost in aer liber, pe la 5.30 dupa amiaza.Era atat de cald incat noi, parintii, eram mai uzi decat copiii din piscina.
O saptamana buna tuturor Pe noi ne asteapta calduri tot mai mari, abia astept vacanta.(a mai ramas o luna) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Bereea, Felicitari Alexandrei la noi nu stiu s-a fi vazut atata ploaie cata a fost anul asta si noi asteptam vacanta (mai avem doua saptamani ) o saptamana faina va doresc |
|

| Flor, daca vrei caldura vino pe la noi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| bereea wrote:Flor, daca vrei caldura vino pe la noi OF, a-si veni cu drag daca nu ar fi fetele cu scoala ,a-si lasa belgia si maine dar uite ca nu le putem avea pe toate |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va doresc o saptamana superba doamnelor ! |
|

| Ale,felicitari! Pupici pt.o invingatoare |
|

| multumim |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ale felicitari!
Noi mai avem o saptamana pana la concediu,si parca saptamana asta e cea mai urata dintre tote,e luuunga,trece incet,nu mai am rabdare sa mai stau nici la lucru Insa starea de spirit e pinkkkkk,pt ca am avut niste musafiri pe care nu i-am vazut demult! O sa va arat si voua despre ce este vorba! Va pup ....o saptamana placuta sa aveti! |
|

| Raly, multumim |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Obosita dupa un drum la Bacau, dar mai beau o cafea si poate imi revin , ca la amiaza plec iar , si tot asa toata saptamana. . Mi-e ciuda ca nu mai am timp de tricotat , ca sa nu mai spun de casa , sot , copil. Dar bine ca e numai o saptamana. |
|
|