Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor va doresc multa sanatate si mai putzine probleme! Eu stau cu emotzii ca fiica-mea e in prima ei excursie si vine abia pe seara!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ingeras nu cred ca ai jignit pe nimeni, nu te stresa...fiecare isi spune parerea.
Eu ma alatur Oanei si Alexandrei in discutia despre cezariana...
La o saptamana coceam foi de dobos si am facut casa luna si bec pana au venit ai mei de la cumparaturi de era sa faca soacra-mea infarct cand m-a vazut. M-am simtit excelent dupa ambele cezariene, Inca mai bine dupa a doua decat dupa prima. Probleme cu stranutul, tusea si rasul le-am avut in spital in primele 2-3 zile de la operatie..apoi nici nu mai stiu ca o am. Bifez si eu rubrica norocoaselor!:018:
Na, gata cu asta...scuze de OFF TOPIC!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am o stare super! Am fost invitata la balul clasei a VIII-a.Acum am venit,...bineinteles nu am mai stat,caci maine ma duc la munca,dar am dansat,am mancat,am baut ,.....suc si m-am simtit ca si ei! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Azi il opereaza pe Iustin,am hotarat sa facem doar operatia de polipi . Am emotii mai mari decat la orice alt examen,asta si din cauza faptului ca mi-a decedat si bunicul aseara .Va pup pe toate! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ilioara totul o s afie super ok cu Iustin -refacere rapida!Condoleante pentru bunic! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Va doresc sanatate tuturor, de la mic la mare, si sa treceti cu bine peste toate incercarile. Eu dupa o perioada mai naspa, ca sa ma exprim intelectual, acum sunt bine. Am o prietena din tara in vizita la mine, asa ca profitam...vizitam, ne plimbam, shopinngarim, intr-un cuvant ne facem de cap. Ieri m-am trezit in cos cu o fusta de blugi mini,... dar mini,neadecvata pentru varsta mea, dar zici ca ma ruga s-o iau cu mine... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Iliora, sanatate baiatului! Condoleante pentru bunic.
Liliana, eu vreau sa vad |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| bereea wrote:Liliana, eu vreau sa vad Atunci stai pe-aproape, poate-mi fac curaj si o si imbrac, macar pentru o poza. |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Ilioara,condoleante si multa sanatate puiului Lili,asa fata fati de cap,si eu o iau din loc imediat cum termin prajiturile de facut(nu am numai doua ) La noi ploua dupa ce ieri am avut o zi cu soare na dar asta e asteptam s-a mergem in tara s-a profitam de soare o zi plina de bucurii va doresc tuturor |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| LilianaD wrote:Atunci stai pe-aproape, poate-mi fac curaj si o si imbrac, macar pentru o poza.
stau, stau |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ilioara imi pare rau pt bunicul tau, condoleante.
Cum a decurs interventia lui Iustin? Sper ca sunteti bine...O imbratisare calda! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| avem analize buneeee!!!!!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| alexandrabogdan wrote:avem analize buneeee!!!!!!!!
Vai ce ma bucur fiindca prea ati fost bolnavioare in ultima vreme!Pup!
Ilioara ,condoleantze pentru bunic si sa auzim numai de bine!
Shiraz este cu temperatura (cred ca dintii )plange si suspina si prin somn .Cred ca ne asteapta o noapte alba pe care demult nu am avut-o. Ma innerveaza ca nu am gel pentru gingi l-am terminat si cum am o intreaga farmacie in casa eram sigura ca este si asta.uff sper ca maine sa fie bine. Macar am reusit sa merg in seara asta cu ei la mare sa se joace in nisip(cu cei mari)si asa am ajuns si am facut si un gratar cu prieteni! sper sa avem cu toti o noapte buna si linistita! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alexandra Slava Domnului !Acum ca v-ati linistit sa va bucurati de vara si de tot !Va pup! Shirel sper ca ati avut o noapte linistita scumpelor .Si mie mi se intampla in zecile de cutii de medicamente s afiu convinsa ca am medicamentul respectiv si apoi s avad ca -mi lipseste exact ce am nevoie .Ce dor imi este si mie de Mare !Distractie placuta in continuare ! Sa aveti zile superbe sa va reincarcati bateriile ! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Va multumesc din suflet!Iustin este ok are o voce schimbata din cauza faptului ca are amigdalele mari si a trebuit sa i le impinga mai tare ca sa ii poata scoate polipii care erau si ei destul de mari .Acum este bine ,sper sa ii revina si vocea si sa si manance ,spune ca nu poate inghiti.La inmormantarea bunicului nu pot ajunge si asta ma intristeaza ,Iusti nu are voie sa iasa afara si mai ales sa stea in soare.Va imbratisez pe toate! |
|
|