Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
endy
Scris: Monday, March 12, 2012 5:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mela , La multi multi si fericiti ani cu multa sanatate si multa iubire , pace sufleteasca tot, tot , ce tu iti doresti
marivic
Scris: Tuesday, March 13, 2012 5:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
GIULIA,computerlove
Fetelor,sanatate multa,multa.Noi,dupa un wekeend ratat,.....am ramas acasa cu piticii;in special cu Victor care trebuia supravegheat 72 de ore.In rest,munca,lectii cu copiii,mancare,shoping,acte,.....chestii obisnuitesic
Sunt fericita ca mi-este sotul acasa,..si-a prelungit vacanta pana pe 26,....si-a facut o extindere de bilet pt.ca l-au anuntat ca nu este momentan de lucru,....asa ca lucreaza cu drag si spor la casa noastraras
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!pupici computerlove
ingerash
Scris: Tuesday, March 13, 2012 7:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Suntangel coeur coeur coeur coeur dupa baita de seara Davidutzu pedala si Madalina sa alaturat si ea dar ce a urmatcoeur coeur coeur

am pierdut cateva momentecoeur pana am gasit aparatul foto.
oanamaria
Scris: Tuesday, March 13, 2012 7:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce i-as pupa si eu talpitele dulci !coeur
verusca
Scris: Tuesday, March 13, 2012 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2010
dragalasii mamei, dragalasihearts
shirel
Scris: Tuesday, March 13, 2012 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Ei fetelor am disparut iarasi nu am avut internet o zi bine ca am sot geniu si se pricepe repede ce trebuie sa faca ,adica aveam dar numai sus la etaj asa ca nu prea am fost libera sa intru.Ce sa va spun astazi nu stiu cate mame daca ar fi fost in locul meu ar fi mai putut sa fie in viatza sau macar sa nu lesine deodata.Multumesc lui D-zeu pentru firea asta care mi-a daruit-o de a nu fi panicoasa ,de ami pastra calmul si de a face exact ceea ce trebuie de facut la timpul potrivit .Pe mine ma apuca groaza si istericalele dupa ,acuma cand va scriu mi se face pielea gaina ras si tremur toata cand ma gandesc prin ce am trecut.
Oshry are de vreo 2 zile temperatura de 40 plus si asta de vreo 3 ori pe zi.Astazi s-a simtit ceva mai bine asa ca am iesit putin la plimbare cu toate ca nu trebuia vremea afara era foarte uscata si nu era indicat de a sta pe afara.
Dupa amiaza dupa ce am mancat ,Oshry se invartea prin casa ,deodata Eden imi spune uita-te putin la Oshry :Copilul meu arata ca intr-un film de groaza toata fatza plina de sange si el imi spunea :mami imi crge nasul!intradevar i curgea nasul dar sange si cat sange nici nu pot sa va explic ceva de groaza.
Binenteles ca l-am tratat repede dar fiindca a mers sa doarma la pranz l-am pazit cat l-am pazit sa vad daca-i mai curge si nu am fost cred ca pe faza ca in momentul cand s-a trezit patul era plin parca a fost un macel acolo ,Oshry nici nu se mai vedea deloc toata fatza -i era rosie.Uff ,am trecut si prin asta am noroc ca el nu era speriat am copii care sunt pregatiti si inteleg totul ffoarte maturi si Oshry este si el un copil care intelege si primeste totul fara sa intre in panica sau sa se sperie.
Asta este starea mea de spirit ....vad tot in rosu ,toata casa era patata bine ca am trecut si prin asta .Sa auzim numai de bine ,fetelor ! computerlove computerlove
giulia_mamik
Scris: Tuesday, March 13, 2012 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Shirel imi pare sincer rau de episodul prin care ati trecut.Asa e trebuie sa fim tari in viata.Eu am patit sa ajung cu Daria in insuficenta respiratorie la spital si fiind singura cu ea mereu.M am suprins pe mine insumi,crede ma.Nu ma asteptam sa reactionez asa prompt fara sa ma pierd.Important e ca e bine acum.Ati fost la doctor?Ce va zis?Sanatate multa va doresc!computerlove
Eu disper aici cu mandra care mi tuseste continu de o orabanghead .E asa disperant ca ajunge sa vomite intr un finaluff
O seara buna la toata lumeacomputerlove
shirel
Scris: Tuesday, March 13, 2012 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Aici la noi se poate intampla foarte des asa ceva chiar si la adulti din cauza vremii si aerului foarte uscat.
doctoritza spune ca are doar un viros temp mare si tuseste cred ca fetitza ta Giulia fiindca cu tusea am inceput-o si noi!Multa sanatate va doresc si voua! pupici pupici iloveyou

Ingeras,ce emotionant !si la noi distractie mare numai ca am creszcut si nu se mai lasa pupata cum vrem noi toti!!ras sic
denisa_rachid
Scris: Tuesday, March 13, 2012 11:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Mela, la multi ani si numai bucurii!pupici

Tuturor bolnaveilor mici si mari, va urez multa multa sanatate!computerlove

Shirel, cum se simte Oshry?pupici

Giulia, dar printesa ta?pupici

La mine a venit mama, de vineri seara tot numai pe drumuri...insa totul e bine cand se termina cu binedance .

Ingerash, ce frumoscomputerlove

Va pup pe toate si va urez numai zile cu soare, asa cum e la noi...34 de grade dejacampfire
clalina
Scris: Tuesday, March 13, 2012 11:17 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Dragelor si eu am patit-o azi m-a facut unul de 50 de euro, a sunat la usa si necunoscandu-l mama a iesit la gea sa vada ce doreste, nenea cam de 50-60 de ani cu un halat albastru pe el parea un mumcitor de la fabricuta de vis-a vis, l-a intrebat ce doreste el ca sa-i deschida usa ca re o cutie, nu pre l-am inteles, am deschis usa a intrat in casa cu o valiza in care avea un set, lenjerie+prosoape+o fata de masa ( niste porcarii dintr-un aterial super transparent) si cerea 200 de euro, i-am zis ca nu avem, a cerut 150 apoi 100 , 70 si intr-un final 60. Nu stiu ce mi-a venit sa-i arat in portofel ca nu am decat 50 i-a tras si mi i-a luat si a iesit pe usa afara fara sa-mi mai dea banii. Am ramas in stare de shoc si eu si mama, sara dormea,i-am luat nr de la masina dar..., ne-am gandit dupa ca putea fii innarmat era napoletan sau din sudul italiei se cunostea dupa accent, sa ne fie invatare de minte si sa numai deschidem la straini

Ingerash m-au topit pozele tale, cata gingasie!computerlove
Shirel doamne m-am ingrozit eu cred ca as fii lesinat, multa sanatate lui Oshry!computerlove
Giulia of doamne vad ca numai scapati, multa sanatate si mergi la un imunolog cu Daria!computerlove
Mari ma bucur pt voi si astept delatii la jurnal!sic computerlove
Verusca multa sanatate!computerlove
tuturor va doresc zile senine fara enenimente neplacute!computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici
giulia_mamik
Scris: Tuesday, March 13, 2012 11:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Ingerash acum am vazut pozele.Cred ca esti cea mai fericita mamica din lume.Pupam si noi piciorusele mici.
Clalina,dar cum sa primesti un strain in casa?Daca ti spun ca au venit sa mi schimbe contorul de la gaz care e in afara apartamentului si eu nu le am permis ca nu aveau baietii legitmatie la ei.Si vecinii toti mi au sarit in cap ca dom'le nu vezi ca s imbracati in hainele de la eon?!Am fost singura de pe scara care a refuzat inlocuirea contorului din cauza ca baietii nu aveau legitimatii la ei!Si nu o zic eu ca sa ma dau rotunda aici,dar deschideti ochii cand e vorba de bunurile voastre,cand e vorba de dat bani.Traim intr o lume mult prea rea si perversa incat sa mergem pe incredere!cry
Va multumesc dragelor.S a linistit acum.I am pus o oala cu apa fierbinte si sare in camera si s a calmat instant.Va puppupici
mirela74chris
Scris: Wednesday, March 14, 2012 7:50 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Marivic ce ma bucur din tot sufletul pentru voi.coeur Profitati cat puteti de timpul petrecut impreuna.Ai vazut ca toate au o rezolvare?Veti putea merge sa faceti si pasaport pentru Vic.computerlove pupici

Ingeras m-au topit ingerasii tai!coeur coeur

Shirel tu esti puternica de fiecare data si ai prezenta de spirit.Altfel ce te-ai face cu 3 nazdravani?Insanatosire rapida lui Oshry si multe imbratisari pentru voi toticomputerlove computerlove pupici
Giulia ati cam tras-o cu bolile iarna asta.uff Lasa ca vine caldura si trec toate.hearts pupici computerlove

Clalina cat curaj ai avut sa deschizi usa.Eu ,cand am sotul plecat, nu deschid usa nici unei persoane pe care nu o cunosc.Si vin destule.Bine ca nu a fost mai rau,ca voi sunteti intregi.La cati nebuni bantuie liberi....guns iti trebuie.Banii se fac,stai linistitacomputerlove pupici

Denisa e bine cu mami langa tine,nu-i asa?O sa treaca tare repede timpul petrecut impreuna.computerlove pupici

gabyta
Scris: Wednesday, March 14, 2012 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
ingerash pupam cu drag si noi piciorusele alea dragicoeur pupici
Shirel,giulia muta sanatate puiutilor vostri pupici pupici
clalinadoamne ajuta ca nu ati patit voi nimaica,,,am luat si eu cate va tepe,,abia apoi m-am facut ,,rea,, cum spune si giulia,,in ziua de azi nu mai merge `pe incredere se pare (cu mici excepti,,,totusi in inima mea stiu ca mai sunt si persoane de bine ,,dar asa de putine,,,cry )
denisa_rachid te invidiez cu drag ca ai mamica langa tinepupici profita de toate clipele ca asa iute trec aceste zile .computerlove
marivic draga mea taote le randuie doamne doamne si o sa fie totul bine,,sanatate muta va doresc la toata familia,,in rest toate se rezolvapupici pupici computerlove
Eu m-am trezit cu gatu si nasul,, varza,, vremea asta schimbatoare,,,cu soarele asa dintrodata,,caldura,,sucuri apa reci,,si uite asa ne trezim cu cate o raceala de primavararas
ingerash
Scris: Wednesday, March 14, 2012 10:14 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Dragele mele sunt minunii copii astiacoeur ce se mai iubesc ei si ce se mai intrec intr-e ei care pupa mai mult nazdravanu,iar lui ii placeras

clalina,vai aveti grijacomputerlove pupici

shirel,m-am ingrozit,sper ca flaaul e bine acumhearts pupici

Giulia nici eu nu primesc pe nimeni fara legitimatie,oricum primesc instiintare/scrisoare/bilet acasa daca vine cineva doctor vizitator,angajat electrica sa citeasca contorul...multa sanatate iubitei talepupici coeur

marivic,multa sanatate lui Victorpupici computerlove

Mela
Scris: Wednesday, March 14, 2012 10:38 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
multumesc,fetelor,pentru urari iloveyou

Shirel,uf,ce m-ai speriat,am citit cu sufletul la gura mesajul tau uff o sa ma gandesc la Oshry,sper din tot sufletul sa nu mai aiba parte de episoade de genul asta pale

Denisa,super ca o ai pe mami langa tine angel

Ingeras,hearts

Giulia,sanatate Dariei angel

Lara a primit ieri vaccin,e unul ce nu se face in Romania,nu e inclus in schema de vaccinare pe care noi am urmat-o acolo.e vorba de neisvac,contra meningita,pneumonie,septicemie...mi-am dat acordul in urma cu o luna dar ce ma deranjeaza e ca dr n-a consultat fata inainte sa il faca iar ea tuseste in ultimul hal.ieri m-am enervat rau,dar rau guns cand am aflat,pacat ca dr nu mai era in scoala,s-o iau la intrebari putin.intre timp m-am linistit,ma gandesc ca nu-si pune femeia meseria in joc pentru o injectie...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.