Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
michi
Scris: Friday, March 9, 2012 3:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Oana - nu miam schimbat locul de munca, dar am mai gasit sa lucrez in plus dupa terminarea programului .Prea mult la venituri nu se observa , in schimb se observa la mine ca sunt din ce in ce mai obosita .Imi este destul de greu ca dupa nebunia de la servici , sa fug in cealalta parte a orasului (chiar daca orasul este foarte mic)sa mai muncesc si acolo 2-3 ore.Apoi sa vin acasa si sa o iau de la capat , mancare , lectii cu cel mic , curatenie, spalat , calcat , si mai nou discutii cu sotul care este din ce in ce mai nemultumit -ba nu-i convine una, ba cealalta si tot asa.Sunt momente cand chiar nu mai stiu ce sa fac , si ma intreb unde gresesc sau cum sa procedez sa fie toata lumea multumita !
Ma rog la bunul Dumnezeu sa-mi dea rabdare si sa-mi lumineze mintea sa stiu cum sa procedez.In rest ....
Marivic- capul sus cand exista intelegere totul are o rezolvare.Ai sa vezi ca totul se va rezolva cu bine.pupici
Mihaela - de multe ori si eu ma simt fara radacini , si sunt in tara mea, dar draga mea ai trei copii atat de frumosi.In cazul meu ,puiul meu este cel care imi da putere, este suficient sa-l provesc si-mi dau seama cat de norocoasa sunt ca am asa minune de copil.
oanamaria
Scris: Saturday, March 10, 2012 9:17 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va doresc o zi minunata fetelor !computerlove
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 10, 2012 10:16 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Sa aveti un week end frumos, cu soare in suflete !
Ana
Scris: Saturday, March 10, 2012 10:37 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
va pupcomputerlove
ioana0023
Scris: Saturday, March 10, 2012 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
va urez o zi minunata cu soare, la mine deja se zaresc cateva raze
mirela74chris
Scris: Saturday, March 10, 2012 4:10 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Am avut-o pe Katy in vizita,asa ca am o stare de spirit pe care v-o doresc si voua.dance computerlove
marivic
Scris: Saturday, March 10, 2012 4:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Fetelor,va multumesc ca va ganditi la mine,...Vreau sa va spun ca am fost foartesuparata!Cand l-a vazut sotul meu,mi-a fot teama sa nu faca o criza de nervi.Ieri a fost cu el la spital,la control ,a zis ca este bine si sa mearga peste o saptamana la scos copcile.Astazi am fost la cumparaturi,....am fost cea mai rasfatata femeie din familieras ,.....mi-a adus din Roma un Chanel Tendre de 100ml,un hard extern de 1 TB,1 sticla de Courvoisier si muuuulta ciocolata.Astazi,am fost in oras,....am cumparat tot ce mi-a dorit sufletelul,am cumparat imbracaminte pt vacanta de Paste,.....am luat 5 pizza pt acasa si o sticla de vin si am sarbatorit ziua femeii si ziua barbatului(8 si 9 martie)intr-un mod inedit.Asta pt ca de 8 martie eu am gustat numai stres si suparareuff ras Asa ca starea mea de spirit este mult imbunatatita fata de zilele trecute!yes dance hainoroc
M-am innoit cu 2 bluze superbe pt vacanta de Paste,2 perechi de pantofi de la Leonardo si 7 strachinihohot hohot hohot Am fost la un targ autentic romanesc cu produse traditionale aici in apropierea noastra,si am cumparat pastrama de oaie,ceafa afumata de porc,toba afumata,sorici,cozonac de la Suceava,pastravi afumati,turta dulce si branza in coaja de brad,.....Numai bunatati!yes yes yes
Am avut o zi incarcata!topai topai topai
Ana
Scris: Saturday, March 10, 2012 6:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Marivic ma bucur pentru voicomputerlove computerlove
marivic
Scris: Saturday, March 10, 2012 7:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumim din suflet,Ana!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
clalina
Scris: Sunday, March 11, 2012 12:10 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
O duminica minunata dragelor!pupici computerlove computerlove computerlove
ilioara
Scris: Sunday, March 11, 2012 7:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
Va imbratisez pe toatepupici chiar daca nu sriu, sa stiti ca va urmaresc aproape in fiecare zi, dar vad ca nu imi mai ajunge timpul
mariana71
Scris: Sunday, March 11, 2012 9:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Sa aveti o zi frumoasa si cu mult soare. La noi,asa pare a fi si m-as duce la adunat ghiocei astaziras .
LilianaD
Scris: Sunday, March 11, 2012 9:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
O Dumineca placuta va doresc. :923: Bucurati-va de o zi frumoasa de primavara, ca anuntau la stiri ca de maine se reantoarce iarna.pale
endy
Scris: Sunday, March 11, 2012 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
in 9 martie e zi de sarbatoare nu se tricoteaza ? eu am un calendar ortodox de anul trecut in care e scris cu negru si unul de anul asta care e cu rosu si cum nu am stiut am tricotat cu mult spor si drag , dar cind am vazut ca e cu rosu parca ma simpt aiurea Voi tricotati in zile ca acestea ????
oanamaria
Scris: Sunday, March 11, 2012 10:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu tricotez oricand am chsf si placerea s-o fac .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.