Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| koko2008 wrote:E doar parerea mea Multumesc.Si eu am o parere foarte buna despre tine si imi esti tare draga |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| mirela74chris wrote:Multumesc.Si eu am o parere foarte buna despre tine si imi esti tare draga
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Stare ciudata ,nicidecum nu mai simt ce trebuie sa simt in perioada asta, sarbatoarea femeii ,mamei sau altceva nu mai stiu .Am facut un bilant al vietii mele si rezultatul e tragic,am sentimentul ca mi-am vandut sufletul sunt un Faust in versiune moderna ...A fost o furtuna urata ,ramasitele tornadei de zilele astea din State si a smuls un copac din radacini pur si simplu.L-am vazut dimineata pe geam , un copac tanar dar vulnerabil cu radacini puternice dar probabil fara credinta in pamantul care i-a dat viata ...si acum zace intors gata de facut rumegus.Am avut un soc, ma uitam la copacul ala si ma vedeam pe mine ,sper sa nu ajung rumegus ...sau cenusa,n-am radacini,nu ma mai pot hrani.Nu stiu ce fac cred ca bat campii. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La multi ani va doresc fetelor in aceasta zi frumoasa!Sa fiti sanatoase si iubite! raly attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Raly iti ducem dorul
Myha capul sus,ce e cu starea asta pe tine in ultima vreme? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miha ce expresiv ai descris o stare ,esti asa o fire intensa .Mi-ar fi placut sa te adaptezi si te integrezi perfect in locul unde stai ,sa te simti ca acasa si nu ca o ,,tradatoare''.Ai ales ce era mai bine pentru tine si cred ca esti constienta ca stand in tara nu ai fi avut aceeasi viata ,acelasi confort etc. Am observat si eu ca ai un zbucium interior ,nemultumiri etc.,dar am crezut ca e ceva trecator ,dar se pare ca nu! Iti doresc sa-ti gasesti linistea sufletului si sa apreciezi ceea ce ai ca ai suferit mult pana ai obtinut ce ai acum. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mihaela,te stiu puternica,oare ce-i cu tine?Iti trimit din departare o mare si calda imbratisare si un pupic dulce casa te mai inveselesc putin Eu,.....am cazut in cazanul cu smoala.De dimineata am avut parte de clipe minunate impreuna cu copiii mei din grupa,....m-au rasfatat in cadouri si flori,...Dar apoi,la 11.40,un telefon sinistru mi-a innegurat ziua.Invatatoarea lui Vic m-a sunat sa-mi spuna ca s-a intamplat ceva cu Vic,asa ca si cadou de 8 martie,...eu eram incoerenta,am vazut negru in fata ochilor...si am fugit la scoala,caci era vis-a -vis de gradi a mea.Cand am ajuns,avea ditamai hematomul,.....in fine,...am ajuns cu el la spital la Gr.Alex.,i-a facut o radiografie,...l-a cusut,maine dimineata la control,supravegheat 72 ore,permanent,....apoi la o saptamana l-a scos firele,.....Am o mie si una de draci si crize,ca-mi vine sa urlu precum lupul la luna.TREbuia sa mergem luni la pasapoarte,....cum ma duc eu cu el cu capul bandajat?Ca am impresia ca nu-i face daca are semne,.....Fetelor,simt ca-mi explodeaza inima,....nu stiu nici cum ma cheama,nu mai pot gandii limpede si fac gesturi aiurea.(ca de ex in loc sa pun apa in cafea,am pus apa in farfuria cu carnati,..... NU MAI POT,SIMT CA MA PRAVALESC,.....Cand va venii acasa sotul la noapte,.....lesina cand il va vedea,..... V-am spus ca sunt incoerenta,....na ....nici nu am spus ce a facut.Un imbecil de copil,care il bate mai mereu atat pe el cat si pe altii,l-a impins foarte tare si l-a dat cu capul de coltul bancii.Fetelor nu ma pot stapanii din plans,.....simt ca o iau razna,....parca Dumnezeu vrea sa ma puna la incercare cu cele mai grele cazne,..... Intotdeauna cand sunt foarte fericita,cand sufletul mi-e plin de fericire trebuie sa mi-i se intample ceva rau.Dar intotdeauna asa afost,...cand am ajuns la pragul maxim de fericire,m-am prabusit din varf in abis. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Oana,nu am nimic nici comfort nici macar viata, decat un gol care se adanceste cu fiecare zi .Am facut eforturi de adaptare problema e ca m-am adaptat ,am devenit si eu un robotel retardat canadian.Si uite asa acum ma razvratesc nu mai vreau adaptare ,integrare ,nu mai vreau sa-mi amestec identitatea cu a altora sa fiu ce de fapt nu sunt.E ca o greva a foamei , refuz sa ma hranesc cu hrana lor .I-am spus si Dianei mereu ii repet ai grija sa nu ajungi "robotelul retardat",mai ales cand o vad in hipnoza in fata tv-ului la show-uri imbecile sau cand face socoteli la calculator...apropo am taiat cablul.Am planuri de a readuce calitatea in viata noastra . Mari, nu-i face poze cu bandaje dar ii faceti voi alta data ,imi pare rau de suferinta lui |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mihaela,problema este grava,....sotul ne-a cumparat bilete pt.Malta,pt vacanta de Paste,....si trebuia sa facem pasapoartele acum ,ca sta o saptamana in tara,......simt ca mor,....pierdem 1000 de euro,....pe bilete |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| marivic wrote:Mihaela,problema este grava,....sotul ne-a cumparat bilete pt.Malta,pt vacanta de Paste,....si trebuia sa facem pasapoartele acum ,ca sta o saptamana in tara,......simt ca mor,....pierdem 1000 de euro,....pe bilete Imi pare rau Mari. Poate poti sa ii dai cu ceva fond de ten in jurul hematomului si sa ii pui un urgo de culoarea pielii ca imi inchipui ca nu e foarte mare plaga..Mai este pana luni,o sa se mai retraga.Ar trebui sa pui ceva gheata,pune o folie alimentara ca sa nu patrunda apa prin bandaj si tine cat poate rezista Vic.Se va desumfla mai repede.Sanatate multa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| La multi ani fete dragi!
Marivic,imi pare sincer nespus de rau .Mi ai adus aminte de Daria mea marti.A primit un picior in cap de la un copil din grupa.Copilul are un fel de retard,pffff.Doamnele il primesc fiindca sora lui geamana e perfect normala si frecventeaza gradinita.In fine,a stat puica mea cu comprese pe frunte vreo 2 ore.Ce puteam sa fac?Ce sa i mai spun mamei respective?Asa e vai de capul ei cu un asa copil. Cat despre bilete,Mari faci pasaportul la urgenta pe un an de zile!Hai ca se gasesc variante!O imbratisare virtuale de la mine sa te imbarbateze
Mihaela,capul sus.Stiu ca vorbele sunt de prisos dar uneori mai avem nevoie de ele.Nici eu nu m am simtit perfect azi.M am simtit cam trista spre seara si incompleta .Mi am cumparat o floare-frezie sa mi fac ziua mai frumaosa.Si fetita mea draga mi a adus o felicitare facuta de mana ei cu un scris tremurat:mamico la multi ani.Mi a facut ziua,ce mai!HAIDETI SA VEDEM SI PARTILE FRUMOASE ALE VIETII SI NU DOAR CELE MAI PUTIN FRUMOASE!MERITAM SA FIM FERICITE SI SA ZAMBIM ZILNIC!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Marivic, daca puiul e bine, nu e deloc atat de tragica situatia. Intr-o sapt.ii poate trece hematomul si daca nu... da sotul declaratie ca e de acord sa faci pasaport la copil si poti sa rzolvi si mai tarziu. |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Fetelor chiar sunt in intarziere (ca de obicei )va spun si LA MULTI ANI! Fiecare zi sa va fie ca o primavara insorita Eu cu aceleasi probleme, lipsa de timp, din ce in ce mai obosita, din ce in ce mai multe discutii sotul.Singurul lucru ,,bun,, ca sa zic asa este ca m-am obisnuit cu problemele. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, sunt super fericita eu: azi vine mama:016: :006: :007: plang si rad si sar si...sunt extrem de fericita!
Fetele, multa sanatate bolnavilor.
Marivic, capul sus, isi va reveni pana pe 8 aprilie si poti fac bani in plus, dar lucrurile se vor niste bani in plus, dar lucrurile se vor aranja cu ajutorul si voia Celui de Sus.
Mihaela, ai sa vezi ca te vei regasi...cautarile si razvratirile tale te vor duce la tine! Iti urez mult succes! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Denisa ce ma bucur pentru voi ca veti fi iar impreuna !Sa te bucuri de mamica ta si sa aveti zile frumoase impreuna . Marivic off!la tine e ca un facut mereu se intampla cate ceva ,dar vei vedea ca tot raul e spre bine .Bucura-te ca -ti vei avea sotul aproape si ca Vic nu a patit nimic grav .Restul se rezolva . Mihaela tine de tine sa schimbi ce nu-ti place si sa iei doar ce e bun din locul unde te afli.Mult succes ! Michi nici nu stiu ce sa-ti mai zic .La tine de luni de zile e aceeasi situatie si vad ca acum au aparut si alte neintelegeri .Ti-ai schimbat locul de munca ? Un w-kend frumos va doresc!
|
|
|