Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Salutare fete dragi .Am intrat destul de rar in ultima vreme pe aici , dar asta nu inseamna ca nu am fost cu gandul alaturi de voi. Eu cu starea de spirit la pamant!Alerg ca disperata intre 2 joburi si am sentimentul ca o fac degeaba.Acasa aceleasi probleme + altele noi: curatenie , mancare , teme cu cel mic.Pe deasupra au mai aparut si discutii cu sotul si zau ca nu stiu cauza.Tot timpul este nemultumit si cu chef de cearta.Iar eu tot timpul , pe fuga , obosita , ametita.....Mai nou mi s-a stricat si masina de spalat si trebuie sa caut singura pe cineva sa mi-o repare (daca se mai poate)pentru ca el nu ridica nici macar un deget .Nu mai stiu....ce sa fac. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La noi epidemie de enterocolita,greturi,varsaturi si diaree! Noi am terminat toti 4,am facut o forma mai usoara pt ca stiam la ce sa ma astept si m-am aprovizionat din timp cu medicamente!Insa vad saracii oameni si copilasi cum se lupta sa scape,zilnic,daca nu urmatorul pacient are problema asta,al doilea sigur o are!La Raul la gradi ai din 25 de copii erau 5 copilasi!E teroare aici la noi! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Si la noi sunt multe cazuri de enterocolite.A avut Iusti,febra,diaree stare generala proasta si l-am tratat cu sumetrolim,acum nu mai are nimic,apoi eu- si m-am tratat cu furazolidon si de azi am inceput cu sumetrolim sper sa imi treaca.Sanatate multa, tuturor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sanatate multa bolnaviorilor! Eu stare super rozzzzz! Imi vine sotul acasa pe 8 martie la 1 noaptea.Pe 8 martie,primarul ne ofera un spectacol extraordinar cu muzica si divertisment aici in comuna pt.toate femeile,.....pe 9 martie plecam intr-o escapada la munte doar noi doi, ....am si masina in service,sper sa o scot pana atunci. Sunt super fericita! Nu va mai spun ca azi piticii mei m-au intampinat cu martisoare,flori si cadouri |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| cred ca o fi vreun virus si printre noi,Lara mi-a vomitat toata noaptea,Mihaita e cu febra si tuse,Alexandra cu febra,plansete si varsaturi iar eu sunt zombi
sanatate tuturor |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate tuturor!
Nikmiki,mult spor si multa putere.Ma bucur pentru tine
Elena,multa sanatate iti doresc
michi,nu stiu ce as putea spune sa te aline,iti doresc multa putere si intelepciune |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Fetele |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sanatate tuturor |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cum ieri va povesteam acestea,....astazi mi-a iesit masin din service si ca fericirea sa fie completa,sotul mi-a luat mie si la cei mici bilete pt.Vacanta de Paste in Malta.Plecam pe 8 aprilie si ne intoarcem pe 23 aprilie. YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor va dorim sanatate multa si la noi se plimba raceala,tratam cum putem sa nu ajungem la antibiotice. |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| la multi ani, doamnelor! sa aveti o zi plina de flori si prospetime...
;; Femeile sunt chemate sa innobileze toate lucrurile marunte din jurul lor...;; e un citat dintr-o carte verusca attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Anunt
Caut persoana Care sa stie sa faca menaj: Sa spele si sa calce rufe, Sa faca mancare, Sa aiba rabdare, Si mult curaj! Sa mature, sa spele vase Sa aiba grija de copii Sa faca parajituri gustoase. Sa fie buna educatoare, Sa ingrijeasca de animale De casa: Pisici si catei. Sa stie sa coasa Sa impleteasca botosei Sa poata conduce masina. Sa tina evident cheltuielilor, Sa cumpere cele necesare. Sa aiba cunostinte medicale Sa spuna povesti la copii Sa ii ajute la teme, Sa le vorbeasca despre Iisus Sa-I plimbe Sa-I tunda Sa-I scalde, Si in plus, Sa fie zambitoare si voioasa Mereu prezenta in casa. Sa stie sa cante Sa ierte Sa mangaieā¦ Sa fie cea din urma care doarme, Dar cea dintai care sa se scoale. Sa fie rabdatoare, Si blanda, Si fara oboseala, Intr-un cuvant, CAUT O MAMA!
lA MULTI ANI! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| La multi ani femeilor de pretutindeni! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La Multi Ani frumoase doamne ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
|
|
|