Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Roxi, sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa si fericita viata intreaga! La multi ani! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxi ce bucurie la voi !Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii micuta Mariuca lu'mamii! Eu o stare buna la cate flori am in casa nici nu poate sa fie altfel . Va doresc o zi minunata ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Roxy,la multi ani fetitei numai noroc si realizari in viatza!
Denisa,multumesc mami mult si la noi pana ieri a fost soare si frumos ...acuma furtuna ce mai!
Bereea,super asa te vreau iubita ,noi femeile avem nevoie mereu de coafor si de un ajutor in casa ai sa vezi ca va fi super.Eden sigur nu are intelingentza mea eu la 5 ani nu cred ca ajungeam la asa un nivel de gandire ca al ei.Psihologul ne-a spus ca ,cu toate ca l-a varsta ei inca este greu de stabilit IQ permanent el apraciaza ca ea are acuma c-am 137 ceea ce este cu mult peste nivelul normal. Mai sa fie vom vedea noi mai incolo daca va merge la o grupa de avansati .asa a fost Yohanan un copil minune ) |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Buna fetelor!Vad ca e putina miscare aici!ma bucur... Roxy la multi ani fetitei.Sa creacsa mare si frumoasa Si noi ieri am implinit frumoasa varsta de 6anisori.Ce ne am distrat noi pe aici ca a stat acasa micuta,cu raceala.Pe seara ni s a alaturat o prietena si am jucat un joculet .Am suflat si in lumanarica,ca mami i a facut o surpriza si i a cumparat un minitort!Pe duminica petrecere,daca vom fi bine! In rest,inca asteptam primavara!Ma duc sa mi cumpar o zambiluca de 1 martie O zi buna! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2012 Mesaje: 38
| Roxi, sa fie sanatoasa fiica ta si sa te faca sa te mandresti de ea mereu!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Giulia iti intoarcem urarea de La multi ani! cu multa sanatate, fericire si noroc in viata! Marmotzel - multumim frumos! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Roxi La multi ani Mariucai sa creasca mare si sanatoasa! Giulia sa-ti traiasca printesica si sa fie sanatoasa! Shirel felicitari lui Eden cred ca esti tare mandra! Bereea te pup! Nikmiki Dumnezeu sa-ti fie alaturi sa treci peste toate! Denisa! pupici tuturor ! Eu am o stare asa si asa m-am saturat vreau o schimbare, vreau sa ma mut de aici nu-mi place casa asta si parca as vrea sa schimb si zona, vreu un oras mai mare unde sunt mai multe posibilitati mai ales pt Sara , ma gandesc la Milano sau Bologna dar trebuie sa-si gaseasca tati job in primul rand. Intre timp trimitem cv-uri poate reusim |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bereea,ma bucur mult pt tine! Shirel,felicitari pt Eden!Va fi o scolarita super,..... Roxintya,LA MULTI ANI.Mariucai! Clalina,bafta multa la cautat! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup si eu. |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Roxintya ,la multi ani ,Mariucai! Va salut pe toate ,va citesc dar de scris nu am timp mai deloc Shirel ,felicitari pentru Eden !emotiile vor fi la fel de multe la inceput de an scolar |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| roxi la multi ani printesei tale !!!
 |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Multumim ! :018: :018: |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Giulia, sa iti traiasca fata! sa va bucarti de ea ani multi si frumosi, sa aiba noroc in viata si sa fie fericita! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Sunt foarte deprimata am comis o fapta urata , nu mai dorm noaptea ,nu mai am liniste parca ma urmareste cineva in spate, am sufletul greu.Am pus capat vietii a 10 suflete ,nu pot sa uit boticurile roze ...nu stiu cand o sa-mi revin dar de doua zile sunt in depresie urata plang din senin sper sa nu ajung la psihiatru .Doua hamnsetoaice mi-au fatat iar ,din neglijenta mea bineinteles,nu stiu cum a scapat barbatusul la ele au fost violate pur si simplu ca amandoua erau ranite batute ca vai de ele.Puii aveau deja trei zile cand a izbucnit un scandal monstru in familia noastra Kaze si-a facut bagajele sa plece ca am inebunit fac crescatorie de hamsteri.Si uite ca mi-am luat inima in dinti si i-am eliminat pe bietii pui.Acum imi ling ranile si astept sa revin cu psihicul la normal,un lucru e sigur n-o sa mai accept animale in casa mea cat oi trai, nu pot avea grija de ele ,sunt o raspundere mult prea mare pentru mine. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Daca nu esti tare,asa este ai dreptate sa fii deprimata;nici eu nu am puterea asta,....chiar ca ai ceva pe suflet,...dar incearca sa uiti,.....incearca sa fii tare,...nu te mai deprima,....ajungi la alte cele..... |
|
|