Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,multumesc de intrebare .Sunt mult mai bine.Ieri am fost la dermatologie fiindca aveam tendinta sa cred ca i toxiinfectie alimentara fiindca bubele sunt foarte putine la nr.Daca am vreo 20 de toate si deja se usuca.Am facut o usoara forma de varicela.Asta a fost diagnosticul.Doar ca ma simt somnoroasa mai mereu .As dormi si cand merg.Cred ca e organismul epuizat dupa toate episoadele astea... Flori,multa sanatate Eu ma pitulesc in pat.Noapte buna! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor! eu am o stare tare buna dataorata soarelui de afara! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu sunt super obosita,.....saptamana aceasta fac tura dubla,adica de dimineata pana seara la 18.Sunt epuizata,....la ora aceasta,de abia mai imi tin ochii deschisi,... Va doresc celor bolnavioare/sau piticilor,sanatate maxima si aveti grija de voi! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| sunt happy,telefoanele suna,comenzi multe,dorm cate trei ore,am inceput recrutare pentru a-mi forma echipa,plec la conferinta,am castigat concursul si azi am avut parte sa cunosc multe persoane care culmea,vor sa munceasca! nu am timp sa citesc toate postarile ,dar va doresc sa va mearga din plin si sa fiti fericite! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Carmen succes in tot ce faci! Eu incet dar sigur cu recuperarea. tuturor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu am o stare .... primavarateca ! Astazi au fost 14 grade si senin ! Superba vremea ! Brebeneii din gradina au inflorit , narcisele galbene s-au ridicat bine si cred ca saptamana viitoare infloresc , buni su bunu s-au intors acasa dar maine ne vin ceilalti bunici cu verisoara Stefania , deci o tinem numai in petreceri ! Parca prind si eu chef de viata cand e soare si senin afara ! Plus ca joi ... e 1 martie - deci oficial vine primavara de tot !!!! Ma duc sa fac temele cu fiica-mea ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor va doresc zile pline de soare ca la noi au fost astazi 16 grade si ne-am bucurat de la mic la mare |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ei s-a mai scriu si eu aici despre starea mea care e buna (adica multumesc lui Dumnezeu ca suntem ok ,se poate si mai rau)
am inceput iar terapia pt echilibru care e destul de solicitanta dar sper s-a fie benefica (,am mai facut anul trecut 9 sedinte si m-au ajutat tare mult )fac si masaj pt spate si eu si sotul fetele au fost in vacanta saptamana asta asa ca a fost tare bine ieri am facut cozonaci azi torturi ,deseara am musafiri si maine mergem in vizita la niste prieteni dragi la noi ploua dar nu e frig voua va doresc tot binele,dragele mele prietene |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Sunt obosita sa tot lupt,dar stiu ca n-am de ales si trebuie sa merg inainte,sunt dezamagita de "prietenii" in care am avut incredere si m-au tradat,se pare ca nu stiu sa-mi aleg prietenii si ca am prea multa incredere in ei |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Nikmiki, tot raul spre un mai bine viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu! Eu iti urez numai bine! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu,Nikmiki! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nikmiki,ma gandesc mereu la tine nu dispera totul va fi bine,ai un pas intradevar foarte greu de trecut dar dupa ce-l vei trece vei simti cum totul va fi mult mai bine si mai linistitor.Stii ca D-zeu nu ne-ar da ceva greu daca ar stii ca nu vom putea duce.Te pup si aveti grija de voi!
Eu intru citesc si nu am timp mai de nimic ,mai vine si Pastele asa ca ocupata cu treburi pana peste cap.Noi suntem bine sanatosi ,Eden a trecut cu brio testul psihologului si cu toate ca stiam ca am o fetitza desteapta nu am stiut ca inca la asa un nivel de inteligentza ridicata .Vom vedea acuma cum va fi la scoala .La noi ploua tare de tot este urat nici nu-ti vine sa-ti scoti nasul afara ...deci va doresc o zi minunata si mult mai frumoasa decat este aici! Va iubesc si va pup! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Shirel, felicitari pentru rezultatele lui Eden...are cui semana , nu?
Nikmiki, numai bine
Eu am o stare mai buna si, ca sa-mi ridic calitatea vietii mi-am facut programare la coafor (in sfarsit!), mi-am luat fata la curatenie in casa si programez o excursie in Franta.Poate reusesc sa zambesc din nou
O zi buna, fetele! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Shirel, felicitari pentru Eden! Si va trimit putin soare si caldura de la noi. A venit mult prea devreme si mult prea in forta!
Bereea, sigur vei zambi |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nikmiki iti doresc sa ai multa putere sa invingi greutatile! Shirel felicitari pentru Eden - are cu cine semana! Eu am o stare foarte buna! Azi printzesa lu' mami implineste 4 anisori! Draga mea draga scumpa! Sa dea Domnul sa ai o viata fericita, plina de bucurii si impliniri! Va pup pe toate si va trimit cate o particica din starea mea de bine! |
|
|