Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Wednesday, February 22, 2012 12:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Oana,multumesc de intrebarepupici computerlove .Sunt mult mai bine.Ieri am fost la dermatologie fiindca aveam tendinta sa cred ca i toxiinfectie alimentara fiindca bubele sunt foarte putine la nr.Daca am vreo 20 de toate si deja se usuca.Am facut o usoara forma de varicela.Asta a fost diagnosticul.Doar ca ma simt somnoroasa mai mereu .As dormi si cand merg.Cred ca e organismul epuizat dupa toate episoadele astea...
Flori,multa sanatatecomputerlove
Eu ma pitulesc in pat.Noapte buna!computerlove
roxinthya
Scris: Wednesday, February 22, 2012 9:49 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor! angel
eu am o stare tare buna dataorata soarelui de afara! dance dance
marivic
Scris: Wednesday, February 22, 2012 7:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu sunt super obosita,.....saptamana aceasta fac tura dubla,adica de dimineata pana seara la 18.Sunt epuizata,....la ora aceasta,de abia mai imi tin ochii deschisi,...
Va doresc celor bolnavioare/sau piticilor,sanatate maxima si aveti grija de voi!computerlove
serarg
Scris: Wednesday, February 22, 2012 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
sunt happy,telefoanele suna,comenzi multe,dorm cate trei ore,am inceput recrutare pentru a-mi forma echipa,plec la conferinta,am castigat concursul si azi am avut parte sa cunosc multe persoane care culmea,vor sa munceasca!
nu am timp sa citesc toate postarile ,dar va doresc sa va mearga din plin si sa fiti fericite!computerlove
vali horhoianu
Scris: Thursday, February 23, 2012 5:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
newclap newclap Carmen succes in tot ce faci! Eu incet dar sigur cu recuperarea.computerlove tuturor!
Maria & Mario
Scris: Thursday, February 23, 2012 7:31 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am o stare .... primavarateca !
Astazi au fost 14 grade si senin ! Superba vremea ! Brebeneii din gradina au inflorit , narcisele galbene s-au ridicat bine si cred ca saptamana viitoare infloresc , buni su bunu s-au intors acasa dar maine ne vin ceilalti bunici cu verisoara Stefania , deci o tinem numai in petreceri ! Parca prind si eu chef de viata cand e soare si senin afara !
Plus ca joi ... e 1 martie - deci oficial vine primavara de tot !!!! Ma duc sa fac temele cu fiica-mea ! dance
Ana
Scris: Friday, February 24, 2012 3:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor va doresc zile pline de soare ca la noi au fost astazi 16 grade si ne-am bucurat de la mic la mare dance dance
flori1972
Scris: Friday, February 24, 2012 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
ei s-a mai scriu si eu aici despre starea mea care e buna (adica multumesc lui Dumnezeu ca suntem ok ,se poate si mai rau)

am inceput iar terapia pt echilibru care e destul de solicitanta dar sper s-a fie benefica (,am mai facut anul trecut 9 sedinte si m-au ajutat tare mult )fac si masaj pt spate si eu si sotulyes
fetele au fost in vacanta saptamana asta asa ca a fost tare bine yes yes
ieri am facut cozonaci azi torturi ,deseara am musafiri si maine mergem in vizita la niste prieteni dragi yes yes yes
la noi ploua dar nu e frig sic sic
voua va doresc tot binele,dragele mele prietenecomputerlove computerlove computerlove
nikmiki
Scris: Saturday, February 25, 2012 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Sunt obosita sa tot lupt,dar stiu ca n-am de ales si trebuie sa merg inainte,sunt dezamagita de "prietenii" in care am avut incredere si m-au tradat,se pare ca nu stiu sa-mi aleg prietenii si ca am prea multa incredere in eibanghead banghead banghead
denisa_rachid
Scris: Saturday, February 25, 2012 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Nikmiki, tot raul spre un mai bine viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu! Eu iti urez numai bine!pupici
marivic
Scris: Saturday, February 25, 2012 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu,Nikmiki!pupici computerlove hearts
shirel
Scris: Wednesday, February 29, 2012 8:09 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Nikmiki,ma gandesc mereu la tine nu dispera totul va fi bine,ai un pas intradevar foarte greu de trecut dar dupa ce-l vei trece vei simti cum totul va fi mult mai bine si mai linistitor.Stii ca D-zeu nu ne-ar da ceva greu daca ar stii ca nu vom putea duce.Te pup si aveti grija de voi! pupici computerlove

Eu intru citesc si nu am timp mai de nimic ,mai vine si Pastele asa ca ocupata cu treburi pana peste cap.Noi suntem bine sanatosi ,Eden a trecut cu brio testul psihologului si cu toate ca stiam ca am o fetitza desteapta nu am stiut ca inca la asa un nivel de inteligentza ridicata .Vom vedea acuma cum va fi la scoala sic ras .La noi ploua tare de tot este urat nici nu-ti vine sa-ti scoti nasul afara ...deci va doresc o zi minunata si mult mai frumoasa decat este aici!
Va iubesc si va pup!
bereea
Scris: Wednesday, February 29, 2012 8:57 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, felicitari pentru rezultatele lui Eden...are cui semana , nu?pupici

Nikmiki, numai binepupici

Eu am o stare mai buna si, ca sa-mi ridic calitatea vietii mi-am facut programare la coafor (in sfarsit!), mi-am luat fata la curatenie in casa si programez o excursie in Franta.Poate reusesc sa zambesc din nou

O zi buna, fetele!pupici
denisa_rachid
Scris: Wednesday, February 29, 2012 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Shirel, felicitari pentru Eden!firstprize Si va trimit putin soare si caldura de la noi. A venit mult prea devreme si mult prea in forta!alcool

Bereea, sigur vei zambicomputerlove
roxinthya
Scris: Wednesday, February 29, 2012 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Nikmiki iti doresc sa ai multa putere sa invingi greutatile! computerlove computerlove
Shirel felicitari pentru Eden - are cu cine semana!pupici pupici
Eu am o stare foarte buna! dance dance Azi printzesa lu' mami implineste 4 anisori! Draga mea draga scumpa! Sa dea Domnul sa ai o viata fericita, plina de bucurii si impliniri! angel computerlove computerlove
Va pup pe toate si va trimit cate o particica din starea mea de bine! iloveyou iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.