Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| STARE DE AGITATIE SI DE NELINISTE ,SINGURATATE INTERIOARA .NU POT SA INTELEG DE CE OAMENI SUNT ASA DE RAI IMI ESTE GREU SA INTELEG CE SADISFACTIE SUFLETEASCA AU CAND FAC RAU LA ALTII. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor,sanatate multa tuturor.Va doresc tot binele din lume! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va doresc un w-kend minunat ! Maine am musafiri -ghiciti pe cine?!Abia astept!!!!!!!1 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Precis pe Madanuta,pt ca isi dorea un ceai din ceainicul tau,....asa-i?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Nuna cu febra, eu cu febra....imi iau jucariile si plec |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Katy multa sanatate si tie si Luanei, eu am o stare tare nasoala de o saptamana simt un gol in stomac , o durere o frica, nimic nu ma ai bucura . Sa aveti o duminica minunata! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu bantui pe forum!Nu pot sa dorm asa ma mananca pielea de la varicela,de imi vine sa ma scarpin de tocul usii .Cred ca fug pana la farmacie in centru .N am incotro Noapte buna |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multa sanatate va doresc fetelor!Si o duminica placuta |
|

| Multa sanatate si o zi frumoasa va doresc! Aici e zi de Primavara cu un Soare reconfoartant care-mi da o stare si abia astept sa-mi soseasca musafirii dragi ! |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| la noi a iesit soarele, dar inca e zapada pana la genunchi va doresc o duminica placuta! |
|

| Giulia cum esti?! Ieri am avut o zi superba -a fost in vizita Madanuta cu frumosii ei si am petrecut cateva ore asa sa ne mai treaca de dor pana data viitoare. Acum imi bea cafeluta si astept sa se trezesca baietelul minune !Iubirea lu'mamii! Sa aveti o saptamana cu soare in suflet!!! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana ma bucur pentru voi. O saptamana frumoasa si cu spor in toate , va doresc si eu. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| O saptamana superba va doresc ,,eu fara nici un chef ,,astept electricieni sa imi faca deranj prin casa,,maine zugravii,,si incet incet ne apropiem cu toate gata,,,mai asteptam mobila lui Lucy pe la sfarsitul luni ,,,apoi pot durmi linistita. |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Nu prea mai am timp de forum citesc dar nu prea am timp de scris,sanatate va doresc tuturor eu sunt racita rau de tot ,spatele ma chinuie ingrozitor si doctotrita de familie ma poate primi la ea doar pe 9 martie la urgenta nu ma primeste nimeni ,asa ca stau si iau calmante si sufar ca un caine o saptamaan binecuvantata va doresc |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Tuturor bolnaveilor muta muta sanatate!
Eu, cu o durere de cap de dimineata, cu o cafea in fata acum si putin pe forum . Astept sa se trezeasca puiul a iesim la soare. La noi deja primavara in adevraratul sens, 24-25 de grade. Imi lace extrem de mult perioada aceasta |
|
|