Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Gata, am terminat si eu sesiunea, sunt in vacanta o saptamana. Mai am de aranjat cateva detalii pentru vacante si apoi revin in forta pe forum, ca tare mi-ati lipsit. In aprilie ma vad cu Rody si fetele ei frantzuzele Va imbratisez si va doresc sanatate maxima, o saptamana linistita si frumoasa. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa te bucuri de vacanta ,Katy Bravo! Eu stau acasa si maine si poimaine,avem inchise scolile si gradinitele,...:018: Este bine pt ca nu mai iau nametii in picioare,..... si ma uit ca-n curte nametii sunt cat mine |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Fetelor harnice si cu suflet mare! Va urmaresc zilnic dar scriu putin ca nu pot sta inca bine pe scaun.Cind o sa-mi mai revin 2-3 sapt sper o sa scriu despre experienta mea trista astfel incit sa trageti invataminte si sa nu treceti voi sau cei drag prin ce am trecut eu |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Vali multa sanatate si recuperare grabnica. Te asteptam sa revi in forta. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Multa sanatate Vali ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Vali iti urez multa sanatate si putere , pentru o recuperare cat mai rapida!
|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| :018: da sa stiti ca mai merge si croseta....ca eu merg mai rar si in 4 picioare |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Dna Vali,sanatate multa va doresc si recuperare rapida si usoara! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| vali horhoianu wrote::018: da sa stiti ca mai merge si croseta....ca eu merg mai rar si in 4 picioare D-na Vali, multa sanatate |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| D-na Vali numai bine si sanatate va doresc!Ma bucur ca ati revenit printre noi !
Eu racita cobza si nu numai eu ci si Eden si Shiraz sper sa nu dureze prea mult.Ieri am sarbatorit super cu iubitelul meu .Nautati asa nu prea am ..adica am am fost cu Eden la psiholog care a lucrat cu ea vreo 2 ore si Eden a reusit sa-l oboseasca la maxim pe psiholog ,mai avem maine ultima sedintza si sper sa primim semnatura ptr clasa 1.Vai sa nu mai vorbesc despre asta ca pur si simplu nu imi vine sa cred ca am copil la scoala! Va pup ,multa sanatate si caldura !Si la noi se anuntza un sfarsit de saptamana ploios si foarte friguros! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am medicamentele de la Gabyta !Doamne ce fericita sunt ! Acum iau prima pastiluta! Gabyta iti sunt recunoascatoare si mai mult de atat ! Esti iubita mea ! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Vali,Shirel ,va doresc multa sanatate voua si copilasilor Oana ,s-a de-a domnul sa-ti fie de folos medicamentele si sa te faci bine La noi ploua asa ca sotul e foarte afectat de vremea asta ,deabea se mai ridica din pat Eu nu am incotro ma motivez si incerc sa-l binedispun si pe el
|
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| dna Vali,Shirel multa sanatate la amandoua si micutilor la fel ,,sa va faceti bine cat mai repejor oanamaria ma bucur enorm ca au ajuns medicamentele sa dea domnul sa iti fie de leac flori multa sanatate sotului tau stiu cat de pacatoasa e boala cu schimbarea vremii mai ales cu ploile ,frigul,, aveti grija de voi |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Gabyta, azi am vorbit cu Oana la telefon. Era tare fericita ca au sosit medicamentele. Nu stiu cat poate fi exprimata in cuvinte aprecierea pe care o are pentru ce ai facut. De cate ori vorbeste de gestul tau, aud in vocea ei o bucurie enorma. Trebuia sa iti spun asta. De aceea am simtit nevoia sa adaug si eu multumirile mele. Esti o persoana cu adevarat deosebita. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| O multime de bolnaviori aici .Eu nu prea mai scriu ca mai mult sunt in crize cu fierea.Azi merg sa fac programare la doctor.Daca considera ca trebuie scoasa,o scot.Seara trecuta am reusit sa dorm doar 3-4 ore din cauza crizelor.Sunt din ce in ce mai dese si mai grele.Si mi e teama ca sunt numai eu cu Daria acasa.In caz de o urgenta ...pana ajunge tata,mama ori vreo prietena .Sanatate la toate lumea,ca daca suntem sanatosi vom putea face orice |
|
|