Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Monday, February 13, 2012 10:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Gata, am terminat si eu sesiunea, sunt in vacanta o saptamana.yes
Mai am de aranjat cateva detalii pentru vacante si apoi revin in forta pe forum, ca tare mi-ati lipsit.computerlove
In aprilie ma vad cu Rody si fetele ei frantzuzeledance
Va imbratisez si va doresc sanatate maxima, o saptamana linistita si frumoasa.computerlove
marivic
Scris: Monday, February 13, 2012 6:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sa te bucuri de vacanta ,Katynewclap newclap newclap Bravo!
Eu stau acasa si maine si poimaine,avem inchise scolile si gradinitele,...:018:
Este bine pt ca nu mai iau nametii in picioare,.....uff uff uff si ma uit ca-n curte nametii sunt cat mineuff uff
vali horhoianu
Scris: Wednesday, February 15, 2012 6:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/26/2010
Fetelor harnice si cu suflet mare! Va urmaresc zilnic dar scriu putin ca nu pot sta inca bine pe scaun.Cind o sa-mi mai revin 2-3 sapt sper o sa scriu despre experienta mea trista astfel incit sa trageti invataminte si sa nu treceti voi sau cei drag prin ce am trecut eucomputerlove
LilianaD
Scris: Wednesday, February 15, 2012 7:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Vali multa sanatate si recuperare grabnica.computerlove computerlove Te asteptam sa revi in forta.pupici pupici
mariana71
Scris: Wednesday, February 15, 2012 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Multa sanatate Valipupici pupici pupici !
Petronella
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Vali iti urez multa sanatate si putere , pentru o recuperare cat mai rapida! pupici
vali horhoianu
Scris: Wednesday, February 15, 2012 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
:018: da sa stiti ca mai merge si croseta....ca eu merg mai rar si in 4 picioarebanghead
marivic
Scris: Wednesday, February 15, 2012 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Dna Vali,sanatate multa va doresc si recuperare rapida si usoara!computerlove
miriam
Scris: Wednesday, February 15, 2012 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
vali horhoianu wrote:
:018: da sa stiti ca mai merge si croseta....ca eu merg mai rar si in 4 picioarebanghead

D-na Vali, multa sanatatehearts
shirel
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
D-na Vali numai bine si sanatate va doresc!Ma bucur ca ati revenit printre noi !

Eu racita cobza si nu numai eu ci si Eden si Shiraz sper sa nu dureze prea mult.Ieri am sarbatorit super cu iubitelul meu .Nautati asa nu prea am ..adica am ras am fost cu Eden la psiholog care a lucrat cu ea vreo 2 ore si Eden a reusit sa-l oboseasca la maxim pe psiholog ,mai avem maine ultima sedintza si sper sa primim semnatura ptr clasa 1.Vai sa nu mai vorbesc despre asta ca pur si simplu nu imi vine sa cred ca am copil la scoala!
Va pup ,multa sanatate si caldura !Si la noi se anuntza un sfarsit de saptamana ploios si foarte friguros! iloveyou iloveyou
oanamaria
Scris: Thursday, February 16, 2012 9:01 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Am medicamentele de la Gabyta !Doamne ce fericita sunt !
Acum iau prima pastiluta!
Gabyta iti sunt recunoascatoare si mai mult de atat !iloveyou Esti iubita mea !angel
flori1972
Scris: Thursday, February 16, 2012 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Vali,Shirel ,va doresc multa sanatate voua si copilasilor computerlove
Oana ,s-a de-a domnul sa-ti fie de folos medicamentele si sa te faci bine computerlove
La noi ploua asa ca sotul e foarte afectat de vremea asta ,deabea se mai ridica din pat plans
Eu nu am incotro ma motivez si incerc sa-l binedispun si pe el coeur coeur
gabyta
Scris: Thursday, February 16, 2012 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
dna Vali,Shirel multa sanatate la amandoua si micutilor la fel ,,sa va faceti bine cat mai repejorpupici pupici computerlove
oanamaria ma bucur enorm ca au ajuns medicamentele sa dea domnul sa iti fie de leac iloveyou pupici
flori multa sanatate sotului tau stiu cat de pacatoasa e boala cu schimbarea vremii mai ales cu ploile ,frigul,,pupici pupici aveti grija de voicomputerlove
madanuta
Scris: Thursday, February 16, 2012 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Gabyta, azi am vorbit cu Oana la telefon. Era tare fericita ca au sosit medicamentele. Nu stiu cat poate fi exprimata in cuvinte aprecierea pe care o are pentru ce ai facut. De cate ori vorbeste de gestul tau, aud in vocea ei o bucurie enorma. Trebuia sa iti spun asta. De aceea am simtit nevoia sa adaug si eu multumirile mele. Esti o persoana cu adevarat deosebita.pupici
giulia_mamik
Scris: Thursday, February 16, 2012 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
O multime de bolnaviori aicicry computerlove .Eu nu prea mai scriu ca mai mult sunt in crize cu fierea.Azi merg sa fac programare la doctor.Daca considera ca trebuie scoasa,o scot.Seara trecuta am reusit sa dorm doar 3-4 ore din cauza crizelor.Sunt din ce in ce mai dese si mai grele.Si mi e teama ca sunt numai eu cu Daria acasa.In caz de o urgentapale ...pana ajunge tata,mama ori vreo prietenauff .Sanatate la toate lumea,ca daca suntem sanatosi vom putea face oricecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.