Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Off,OANA,imi pare tare rau,....hai nu dispera,....sunt atataea fete in tarile astea,...desigur te poate ajuta vreuna,....curaj!Nu dispera,..... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oana, multa sanatate iti doresc. Sper ca vei gasi o solutie cum sa procuri acest medicament |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria ai PM |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| gabyta wrote:oanamaria ai PM Am citit ! Problema mea se rezolva cu ajutorul Gabytei care mi-a sarit atat de repede in ajutor si nu am cuvinte sa-i multumesc penytru ajutor si omenie .Sa ti se intoarca inmiit binele pe care mi-l faci ! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Oana, daca pot sa te ajut cu ceva...oricand sa stii.Sanatate!Gabyta a fost foarte rapida |
|

| Bereea iti multumesc pentru disponibilitate ! Da !Gabyta e un suflet mare !Sa-i dea Dumnezeu sanatate ! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Oana mi-sa facut pielea gaini cand am citit ....sa treci cu bine peste toate astea si Gaby bv pt ajutorul dat ..stiu ca esti o persoana deosebita |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:Bereea iti multumesc pentru disponibilitate ! Da !Gabyta e un suflet mare !Sa-i dea Dumnezeu sanatate ! LA TOATA LUMEA.oana, sa dea dumnezeu sanatate la toti ca fara sanatate nu suntem nimic.,sunt convinsa ca aici sunt multe fetele care ar fi facut acelasi lucru,,,eu mereu multumesc lui d-zeu ca v-am cunoscut fetelor . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Oana, multa sanatate si liniste!! Tare ma mai bucur cand vad ca inca mai exista oameni deosebiti!! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,vei fi bine cu siguranta.Dumnezeu te are sub paza Lui. Iar GABYTA sa fii binecuvantata.Esti o fata speciala |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana ma rog la Dumnezeu sa treci cu bine si peste asta. Gabyta putini oameni adevarati mai pot fi intalniti in ziua de azi. Ai toata admiratia mea. Eu de la starea "roz-bombon de ciocolata"am trecut la starea de singuratate si melancolie.Iar a zburat timpul mult prea repede.Noroc cu voi ca ma scoateti din starea asta de nedescris. Sanatate si numai bine tuturor.Va pup si sunt din nou alaturi de voi,nu doar pe fuga. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Oana si eu te-as fi ajutat cu mare drag.Deja bagasem in cautare pe net sa vad despre ce e vorba , ce medicament e si dupa am vazut postarea Gabytei .E adevarat ca nu se da fara reteta ,dar as fi intrebat oricum . Eu un pic dezamagita de rezultatul soacrei la osteoporoza,care e destul de avansata .Am crezut ca am scapat de griji ,dar vad ca nu.Dr i-a recomandat multa atentie ,ca isi poate fractura un os f usor.I-am facut raze la coaste ca zicea ca o dor sii cred ca are vreo fisura din ce am inteles eu.Marti am programare la medic ,sa vad ce o sa-mi spuna. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana ma bucur ca ai gasit pe cineva,te ajutam si eu cu mare drag,numai ce am citit.
Gaby dragutza ca de obicei. |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| oana, multa sanatate si nu te mai stresa sa nu-l afecteze pe bebe gabyta |
|

| M-ati impresionat fete dragi si va multumesc fiecareia in parte . Sunt convinsa ca m-ati fi ajutat cu drag ,dar stiu cat de greu e sa iei antibiotice si va trebuie reteta de la dr.si drumuri de facut plus ca eu am relativ repede nevoie de ele . Dupa ce am,, vorbit'' cu Gabyta aseara m-am linistit si m-am considerat norocoasa sa intalnesc oameni minunati ca ea ,care chiar daca nu ma cunoaste personal, m-a ajutat fara sa clipeasca . Disperarea m-a facut sa scriu aici in vazul lumii si sa cer ajutorul !Unele stari iti dau un curaj care in situatii normale nu-l ai . O sa va tin la curent ! |
|
|