Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Azi copii nu au mers la scoala,Madalina tuseste rau de aseara iar Ionut nu se simtea bine dimineata,e un virus tare pacatos sper sa nu se transmita si micutului
Nikmik,ai grija de tine si copii iti doresc numai bine
bereea,flori,multa sanatate
La noi caldutz 6 grade ,e primavara.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sanatate multa copiilor, Ingeras!
Flori, sanatate!
Eu ma simt inca foarte slabita, am dus-o pe Ale la scoala si am ajuns obosita acsa ade ziceai ca am alergat la maraton.Si acasa nu-mi gasesc locul, nu-mi place sa stau singura.mi-am luat coca-cola si snacksuri si vreau sa ma uit la un film, apoi sa dorm...apoi ma duc sa ma cert cu directorul scolii. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| bereea, de ce sa te certi cu directorul?
|
|

| bereea,multumesc o zi frumoasa iti doresc fara stres!
Maine Davidutzu are vaccinul de 2 luni,sper sa fie curajos voinicul imi este groaza sa ies afara, sufla un vant rece de intra pana la oase dar trebuie sa aduc dragalasii de la scoala.
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bolnavoirilor doresc multa multa sanatate, frgurosilor zile calduroase!
Noi tocmai ce am venit de la o plimbare, de la soare...face piticul gimnastica sa intareasca muschii sa o ia la pas singur |
|

| ioana0023 wrote:bereea, de ce sa te certi cu directorul?
am eu motivele mele |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| ok, pai bafta atunci ingerash, mult noroc la vaccin fara dureri sa fie |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,sper ca azi esti mai bine.Cat despre frigul de acolo,daca ar simti italienii frigul romanesc de -20 de grade si ar vedea troienele de la noi... Ingerash,ce fac copilasii?Sunt mai bine?Va doresc sanatate la toti! Eu pe aici.Va citesc si sunt aproape.Astept cu nerabdare sa treaca gerul.Macar sa fie 0-1 grade!Nu cer mai mult .Azi dimineata in drum spre gradinita,ni se lipeau narile de frig ce era O zi minunata |
|

| Ioana la durut,ia facut doua vaccinuri in ambele picioruse,dar dupa ce sa linistit gangurea cu asistenta probabil o certa.
Giulia,copilasii sunt mai bine vai ce frig la voi pupici
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Dupa 3 zile fara,,curent ''si net am revenit si eu la civilizatie,.... Noroc cu generatorul si cu Alexandru,care a fost pe post de fochist.-25 de grade si la noi de dimineata,....am ajuns la serviciu cu genele albe si parul alb,alb,.....eram ca din povesti,....Victor radea de mine iar eu radeam de el pt.felul cum aratam.Am avut 9 copii,a fost o zi linistita,iar soarele de la pranz mi-a dat doza de optimism necesara. Frig si in zilele urmatoare va fi,...ma uit cu teama la lemnele care se consuma si ma ia cu fiori,... Brandusa,ce ai patit? (acum am citit,....am vazut si situatia din Europa,de frigul din celelalte tari,.... ) Mela,asa este,...l-am luat la timp si ma bucur ca am dat banii pe el,....el ne-a asigurat curentul in aceste zile,tv,frigiderul,congelatorul,hidroforul si becurile in casa. Sincer,nu ca sa ma laud,....imi pare bine ca l-am trimis pe Alex sa-l cumpere..... Mai avem si benzina,dar mai trebuie sa mai cumparam o canistra caci de sambata iar ninge,.... |
|

| giulia_mamik wrote:Bereea,sper ca azi esti mai bine.Cat despre frigul de acolo,daca ar simti italienii frigul romanesc de -20 de grade si ar vedea troienele de la noi...
Astazi am auzit discutii in care spunea ca incepe probabil era glaciara...maaama, ce buni sunt la exagerat.Maine s eanunta iar ninsoare, scoala s-a inchis iar
Mioara, n-am patiti nimic, un pic racita, un pic cu durere de cap, un pic dezamagita...trebuie sa fa mac rea |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mari,ma bucur ca vezi si partea plina a paharului
Bereea,italienilor le cam place sa exagereze ca si romanilor de altfel.Ori e o trasatura tipic umana . Eu cam incep sa ma invat cu frigul asta ca magarul cu bataia .Si la Daria la gradinita sunt cate 8-9 copii la grupa (din 26)si locuim in centrul Bacaului:003 .Inca se mai plang de inzapeziri,cu toate ca nu mai ninge de luni .Ce or fi facand saracutii de la tara?Ar trebui pe timpul iernii sa nu se mai invete cred Noi ne am inarmat cu tot felul de caietele speciale si cartulii sa omoram plictiseala si timpul.Nu am mai iesit la o plimbare de saptamani bune ... Ingerash,ma bucur ca se simt bine copilasii .Intoarcem pupicii Va doresc noapte buna fetelor si un weekend placut! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Asa este,Giulia,...la noi aici,....copiii nu au cum sa iasa din case,din curti,sunt nametii cat casa,...si plus de asta ger tare dimineata,....Eu l-am infofolit pe Vic mai rau ca-n Siberia,dar am zis sa nu raceasca odrasla mamei Si mie imi place cand este soare sa iesim,dar toata lumea a dat drumul la caini si te mananca pe strazi,...ca umbla in haite,... |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele, va pup cu drag
Aseara am visat ca a murit Basescu si ca ii va fi pus cosciugul pentru omagii la Teatrul National (daca retin bine visul). tiu ca eram foarte mirata ca abia ce il vazusem in viata si apoi murise... |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor din strainatate Europa -tari Italia ,Spania ,Belgia etc.am nevoie urgenta de un medicament antibiotic care la noi din pacate nu se gaseste pentru ca am o infectie care -mi poate afecta grav sarcina . Ma poate ajuta cineva sa-mi procure acest medicament sau sa-mi spuna daca se gaseste la voi in farmacii . Stiu ca la voi e greu de luat medicam fara prescriptie medicala. Offf!Sunt disperata ,deja am facut 2cure de antibiotice puternice ,dar nu mi-a cedat infectia . Medicamentul se numeste JOSAMICINA sau JOSALID imi trebuiesc 40de pastile de 500mg -sunt foarte bune si speciale pt.infectia pe care o am eu. Am nevoie urgenta -1-2 sapt maxim. Cine se ofera sa -mi dea PM sa punem la punct detaliile . Va multumesc ! M-a bufnit si plansul cand va scriu -simt ca sunt disperata fir-ar sa fie . |
|
|