Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Sunday, February 12, 2012 11:54 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Petronella wrote:
Am o stare nasoala uff .. tocmai am aflat ca a murit cantareata mea preferata Whitney Houston uff

pale pale pale uff vai ce rau imi pare acuma am vazut citind aici,,, si mie imi `placea tare mult!
Dzeu so odihneasca!
madanuta
Scris: Sunday, February 12, 2012 12:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Oana, of, stiam ca astepti rezultat, dar ma gandeam ca e bun dupa tratamentele luate. plans
Ce ma bucur ca ai gasit solutia. Multe persoane deosebite sunt printre noi. Gabyta, esti o mare doamna, ai un sufelt mare! Dumnezeu sa-ti reasplateasca bunatatea!computerlove
Si eu sunt intoarsa pe dos de vestea mortii lui Whitney Houston.pale
oanamaria
Scris: Sunday, February 12, 2012 1:01 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu cu durere de cap groaznica si cu stare de somnolenta .Ninge de ieri de dimineata linistit!
Am ramas surprinsa de moartea ei mai ales ca era atat de tanara !Off!
denisa_rachid
Scris: Sunday, February 12, 2012 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Eu acum am aflat de aici de la voi...uff
marivic
Scris: Sunday, February 12, 2012 3:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Fetelor,mie mi-i s-a acrit,cry cry cry .....ma repet, deoarece asa am scris si pe pagina mea de facebook,.....Mi-i s-a acrit de atata zapada,de viscol,nu mai pot duce atata presiune,....vreau soare,caldura,multa caldura,soare,caci soarele imi incarca bateriile,.....
Astazi am aflat ca sotul meu poate ,nu se stie nimic sigur,poate va putea sa vina pe 8 martie,...asa ca stau in asteptare,....dar nu stie nimic sigur,ca nu vor sa le dea liber chiar daca au ore adunate,ii obliga sa stea acoloplans plans plans Spera sa ajunga mai curand acasa,uff uff uff asa intr-un scurt sejur.Pe cuvant daca nu ma indispune total zapada asta enervanta.A fost frumos,a facut bine si campului,culturilor,dar acum e chiar prea multa,.....Ce ne-o mai astepta?uff uff uff
Mela
Scris: Sunday, February 12, 2012 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Oana,ma bucur din suflet ca Gabyta te-a putut ajuta coeur sanatate maxima,mami angel
shirel
Scris: Sunday, February 12, 2012 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Of,acuma am citit si eu de problemele tale Oana,ma bucur ca ai gasit pe cineva care poate sa te ajute.Gaby,iubita D-zeu te va rasplati si pe tine stii bine nu?pupici iloveyou
Cu aceasta ocazie rog toate fetele care poate odata au nevoie disperate de ceva sa aiba curajul sa i-a legatura cu fetele dintre noi ,sa aveti curajul sa va spune-ti necazul fiind aici vor fi multe fete care vor sari imediat in ajutor.Ni se pot intampla multe in viatza si nu trebuie sa ne rusinam ci sa cerem ajutorul ,nu doar medicamente ,poate si o vorba un sfat cateodata salveaza situatia.

Despre noi ce sa va spun suntem bine,Shiraz a invatat sa ne pupe asa ca toata ziua imparte pupici si noi toti murim dupa asta,mai nou cred ca indata o i-a la fuga asa ca tineti-ma bine,ieri am fost in plimbare in Ierusalim cu maica mea in vizita la fratele meu a fost tare cald si placut .In rest marti merg cu Eden la psiholog are nevoie de recomandare ca este pregatita de clasa intai fiindca inca nu va avea 6 ani impliniti in septembrie si altfel nu poate fi primita.
Cand vad ce se intampla in Romania mi se face rau pe cuvant ceea ce pot doar sa multumesc luiD-zeu ca maica mea este langa mine ca de altfel cred ca eram tare ingrijorata in asa o cruda iarna.
Fetelor va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
Giulik ,mi-a facut o deosebita placere sa vorbesc la telefon cu tine ...esti o dulce! iloveyou iloveyou
nikmiki
Scris: Monday, February 13, 2012 6:02 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
La multi ani pt o printesa mica si frumoasa,Shiraz!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.O pup dulce.
Multa sanatate,Oana!
Azi trec printr-o incercare f grea.Imi e frica,sunt ingrozita,n-am putut sa dorm azi noapte,am un nod in stomac si acum imi siroiesc lacrimile pe obraji.Of,Doamne sa trec cu bine si prin asta.Ma intreb de unde am atata forta.
LilianaD
Scris: Monday, February 13, 2012 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Nikmiki fi tare, ai sa depasesti momentul.computerlove computerlove
bereea
Scris: Monday, February 13, 2012 8:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Nikmiki, Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute sa treci cu bine peste incercarepupici

Shirel, la multi ani micutei printesepupici

La noi e soare cu dinti, sper ca am terminat-o cu zapada.Eu am o durere de cap provocata de cei care se baga in treburile mele.Trebuie sa mai las si eu politetea si buna crestere deoparte si sa le fac la fel, poate invata ceva.

O zi buna tuturor:923:
oanamaria
Scris: Monday, February 13, 2012 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
La noi ninge de trei zile continuu -bine ca mi-am rezolvat treburile urgente pe afara ,l=am dus pe Stefi la gradi ca sa-si consume energia si acum ma apuc de treaba .
Shirel sa-ti traiasca minunea mica si pupacioasa !Vreau si eu un pupic !angel
Nikmiki o sa vezi ca va rasari Soarele si pe strada ta ,sa treci cu bine peste incercari si sa te linistesti si tu.Imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla.
Va doresc o saptamana buna ,fara dureri de cap!computerlove
clalina
Scris: Monday, February 13, 2012 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Oana multa sanatate!
NikMiki Doamne Doamne sa-ti fie alaturi!
Shiraz sa fii sanatoasa si norocoasa si sa aduci parintilor numai bucurii! La multi ani !

Dragele ele eu sunt tare indurerata ieri am primit o veste foarte urata bunica sotului meu a decedat sin cauza vremii ingrozitoare care vad ca numai trece plans plans plans plans plans , era sanatoasa , vorbise sotul meu miercuri cu ea si era bucuroasa ca o auzise si pe sara, a iesit sa-i dea apa cainelui, a alunecat si a cazut si fiind singura au gasit-o a duoa- zi inghetata plans plans plans plans . Doamne tot ceea ce sper este sa fii murit pe loc si sa nu fii suferit de frig, la ce o fii iesit afara ca doar ea i-a zis lui Claudiu ca nu iese ca are in casa tot ce-i trebuie. Nici nu ne putem duce la inmormantare dar cred ca ne iarta si ne intelege , locuia in vrancea si sunt drumurile inchise. Inca nu-mi vine sa cred mi se pare un vis urat , de ce nu a stat in casa?????plans plans plans plans plans plans plans plans Rau mai e sa fii batran si singur, Doamne indura-te de bietii oamnei si apara-i de asa necazuri! Mamaita draga chiar daca nu ai fost mamaita mea directa , stiu ca mai iubit decand m-ai intalnit prima data si eu te-am iubit pe tine si-mi erai tare draga, Clau stie ca-i ziceam mereu! Dumnezeu sa te odihneasca si sa te ia langa el ca ai fost un suflet tare bun! plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans
gabyta
Scris: Monday, February 13, 2012 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
pupici Clalina, te inteleg si sunt alaturi de voi cu gandul,dumnezeu s-o odihneasca !!angel
oanamaria grija mare pe afara cu zapada,ghetusul si friguletul mai ales,infofolestete binepupici
bereea draga mea,,fa ca mine ,,indiferenta e cel mai bun leac sau daca nu se poate servestele si lor cu aceasi moneda,,fii om cu cine trebuie si merita cu adevarat doar,, vad ca in ziua de azi asa merge !!!pupici
Shirel iubyta,,,numi doresc decat sanatate mie si la toata lumea,,, si da ,, asa e dumnezeu ne rasplateste inzecit de multe ori,,, cu mine a fost alaturi cand am avut o mare, mare problema (cu sanatatea) iar de atunci sunt vesnic recunoscatoare !!!!pupici
Nikmiki,fii tare draga mea,e foarte greu dar o sa treci si peste acest prag,,ai alaturi sufletelele care iti dau curaj si ptr care merita cu adevarat sa lupti .te imbratisam si animo iubyta.pupici
Marivic ,mami draga,lasa ca poate se rezolva si da o fuga sotul tau pana acasa ,, asa iti mai incarci si tu bateriile,,va mai sfatuiti,,e altfel cand puteti sa vorbiti de toate astea ce va framanta fata in fata,,,, sa ajute dumnezeu sa luati hotararea ce a mai buna.pupici
mirela74chris
Scris: Monday, February 13, 2012 10:03 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Off,numai probleme pe aici.

Nikmiki ai grija de tine,fi puternica si incearca sa mergi mai departe.Va iesi soarele si pe strada ta,ai incredere.computerlove pupici

Clalina condoleante.Imi pare rau pentru voi.Dumnezeu sa o odihneasca.

Shiraz,pupacioaso pupicei si de la mine si un calduros La multi ani!Sa cresti mare printesa frumoasa.computerlove pupici

Fetelor va doresc o saptamana cat mai buna si fara evenimente neplacute.Sa fiti sanatoase si sa aveti doar bucurii.Va imbratisez pe toate cu mare dragcomputerlove pupici
flori1972
Scris: Monday, February 13, 2012 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Clalina ,multa putere s-a va de-a dumnezeu s-a treceti peste aceasta suferinta angel
Oana acum am vazut si eu ce probleme ai (stii ca daca mai e nevoie de ceva poti s-a apelezi si te ajut cu ce pot ),sanatate sa-ti de-a dumnezeu si un bebe sanatos computerlove computerlove
Nikmiki,te rog ai grija de tine ,ai incredere ca vei trece cu bine peste toate computerlove
Shirel ,la multi ani printesei tale computerlove
Noi suntem ok,am fost plecati de vineri intr-o mica vacanta pana aseara ,am inchiriat o cabana (cu 20 camere ,piscina interioara ,jacuzzi,sauna, si locuri de joaca )am fost 37 adulti si 20 copii,ne-am simptit tare bine intr-e prieteni dragi si ne-am mai incarcat bateriile dance dance dance dance
voua va doresc o saptamana frumoasa si mult soare computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.