|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Oana sa dea Dumnezeu sa te faci bine, cat mai repede. Gabyta e o persoana deosebita, am simtit asta de cand am cunoscut-o aici. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana aici greu se dau fara reteta dar am aici o farmacie unde ma inteleg bine cu doamna farmacista si nu cred ca nu ma servea daca ii spunea despre ce este vorba. te pup si iti doresc multa sanatate |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| GABYTA,BRAVO! Dumnezeu sa te ocroteasca pt ceea ce faci ceas de ceas! Oana,sanatate multa! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc doamnelor! Ana imi esti tare draga ! La noi ninge de vreo 2 ore si trebuie sa iesim sa facem piata si ce n-am chef ,dar trebuie si apoi sa fac mancare si sa mai lucrez la martisoare .Am o stare foarte buna si asta si datorita voua -e palcut sa vezi cate persoane imi sunt alaturi si ma incurajeaza ! Sa va dea Dumnezeu sanatate ! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Important e ca tu si bebelina ce e pe drum sa fiti sanatoase |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Doamne,eu ma ingrozesc de ceea ce vad la stiri !Sate inghitite de zapada,saraca lume .Daca nu as vedea ,nu stiu daca as fi crezut asa ceva.S-a suparat Dumnezeu pe noi . |
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| mariana71 wrote:Doamne,eu ma ingrozesc de ceea ce vad la stiri !Sate inghitite de zapada,saraca lume .Daca nu as vedea ,nu stiu daca as fi crezut asa ceva.S-a suparat Dumnezeu pe noi . OFFFF mAI FETE DRAGI,,,am bagat o tura de plans ,,,vorbeam cu mami la tef si imi spunea ce e in tara si apoi m-am uitat si eu,,,,,saracii oameni!!!!!!! saraca tara !!!
Fetelor va multumesc ptr cuvintele frumoase,,,si eu sunt convinsa ca multe dintre voi ati fi ajutat sau cel putin ati fi incercat sa o ajutati pe oana,,sunt f f f f convinsa,,..si da ,asa e ,,,si aici e f greu fara reteta dar noi avem o familie prieteni care au farmacie si de aceea ma bucur ca am putut fi de folos,,acuma abia astept sa le trimit maine ca pe joi sa ajunga la Oana,,,doamne ajuta sa se faca bine si bebelina sa dea salturi in burtica de bucurie Va pupic pe toate |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Buna fetele,eu tot pe aici va urmaresc din umbra.sunt in aceeasi situatie: cearta,scandaluri,urmariri,jigniri,stiu ca mai am mult de luptat.Ma rog la bunul Dumnezeu sa-mi dea forta, sa ma ajute sa trec si prin asta, ca inapoi nu mai pot sa dau. |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Buna tuturor: pe mine m-a cuprins spiritul iernii (ca sa nu spun a sarbatorilor ): ninge asa de frumos incat nu m-am putut abtine sanu framant pentru cozonac
Nikmiki, fii tare...vei trece si peste asta |
|
| Am vazut Bereea ce e si la voi,.... cozonaci,ninsoare,ai zice ca acum vine Craciunul |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da!Si tocmai vin de la o bulgareala cu ale si tati...ne-am distrat de minune |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oana, sanatate multa!
Gabyta |
|
| Super, .....eu nu am chef de bulgareala,ninge atat de des si este un ger,...... Ma gandesc cu infrigurare ca nu ne ajung lemnele |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Am o stare nasoala .. tocmai am aflat ca a murit cantareata mea preferata Whitney Houston |
|
| Da,si a mea,.... Dumnezeu sa o ierte,era prea tanara,....dar moartea vine te ia ,nu te intreaba nimic |
|
|