Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Saturday, February 4, 2012 10:52 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Flori multa sanatate si distractie frumoasa!computerlove
bereea
Scris: Saturday, February 4, 2012 11:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Flori, sanatatepupici

noi suntem inzapeziti...niciodata n-as fi crezut ca e posibil asa ceva.Am iesit si am facut ceva cumparaturi, pe jos, bineinteles.Cea mai mare problema sunt copacii care se rup din cauza greutatii zapezii, au fost distruse cateva masini.
Noi ne-am bulgarit, am facut om de zapada si tot usuc hainele Alessandrei.
shirel
Scris: Saturday, February 4, 2012 11:21 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce m-as fi bucurat sa va anuntz ca si la noi a nins ,dar nu am niciodata aceasta ocazie hohot hohot .
Noi suntem bine.Yohanan s-a intors acasa a fost plecat pentru vreo 4 zile de aceea au fost toate pe capul meu impreuna si cu moartea unei persoane dragi.Viatza trebuie sa continuie asa ca ieri am fost la o zi onomastica unde m-am distrat super.
Aaaa mai am o nautate pentru voi Eden s-ar putea sa mearga din septembrie la scoala avem doar nevoie de recomandarea unui psiholog ,am fetitza mare sunt c-am socata de viteza anilor cum trec parca ieri am nascut-o!alcool alcool Cat de mult timp as petrece cu ei parca tot timpul am impresia ca nu profit de ei din plin ,egoista de mine !ras sic
Va doresc multa sanatate bolnaviorilor ,profitati din plin de zapada (pe cat se poate binenteles sic )eu reincerc sa-mi intru in fire si vad ca reusesc destul de bine dar oricum ma asteapta din nou iarasi o saptamana plina!iloveyou iloveyou Va pup si sunt printre voi mereu!pupici pupici
bereea
Scris: Saturday, February 4, 2012 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, psihologul e penru tine, nu?hohot hohot hohot

Niciodata sa nu zici niciodata, cine s-ar fi gandit vreodata ca la Roma o sa fie atat de multa zapada? Poateo trimitem la voi
shirel
Scris: Saturday, February 4, 2012 1:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Shirel, psihologul e penru tine, nu?hohot hohot hohot

Niciodata sa nu zici niciodata, cine s-ar fi gandit vreodata ca la Roma o sa fie atat de multa zapada? Poateo trimitem la voi

Nu este numai pentru ea sic ras ,eu cred ca am nevoie de o echipa intreaga sa ma readuca la realitate fiindca nu-mi vine sa cred parca ieri mergeam eu in clasa intai!hohot hohot Maaaaamaaaaa!sic hohot hohot alcool niciodata nu pot sa uit !

Bereea,si noi avem doar un singur loc unde este in Israel zapada pe muntele Hermon la granitza cu Libanul ,acolo a nins ,se schiaza numai ca in restul oraselelor nimic frig cu soare .Daca nu gresesc in urma cu cativa ani a nins frumos si in Ierusalim dar dupa cateva ore nu a mai ramas nici urma de zapada.Ceea ce-mi place aici sa vad in perioada asta sunt pasarile calatoare va mai aduce-ti aminte cand invatam cum ele calatoresc in tarile calde ,ei bine au ajuns la noi stoluri ,stoluri pe mine tare ma impresioneaza nu stiu cand le vad imi vin lacrimi in ochii ...ce curajoase sunt ele si ce calatorii lungi au de strabatut.
Ma opresc ca ma cuprinde melancolia!hohot hohot pupici pupici
miriam
Scris: Saturday, February 4, 2012 1:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
shirel wrote:

Ceea ce-mi place aici sa vad in perioada asta sunt pasarile calatoare va mai aduce-ti aminte cand invatam cum ele calatoresc in tarile calde ,ei bine au ajuns la noi stoluri ,stoluri pe mine tare ma impresioneaza nu stiu cand le vad imi vin lacrimi in ochii ...ce curajoase sunt ele si ce calatorii lungi au de strabatut.
Ma opresc ca ma cuprinde melancolia!hohot hohot pupici pupici

La fel mi se intampla si mie toamna cand le vad cum pleaca spre voi....dar fara lacrimisic

marivic
Scris: Saturday, February 4, 2012 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Eu,o stare zdrentuita,sparta in mii de cioburi,debusolata si cazuta in extreme;acum sunt foarte fericita,acum sunt melancolica,trista.Cine sa ma mai inteleaga cand nici eu nu ma mai inteleg???pale pale pale
Ana
Scris: Saturday, February 4, 2012 2:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Frig,zapada,caldaia abia face fatza,eu cu dureri de cap,gat...offff....
ligia27
Scris: Saturday, February 4, 2012 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
marivic suntem alaturi de tine. roaga-te si te vei simti mai bine.
nikmiki
Scris: Saturday, February 4, 2012 2:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Eu am o stare amestecata,stiu ca trebuie sa merg inainte dar cateodata am indoieli.Sunt obligata sa stau cu el in casa pana la pronuntarea divortului si imi face zile amare.simt ca innebunesc.Acum mi-a schimbat codurile de la carduri ca sa nu mai pot sa scot banibanghead banghead banghead Trebuie sa-i cer lui de fiecare data.M-am saturat de atatea certuri si acuzatii care mi se aduc.<Copiii sunt f nelinistiti,dorm f greu noaptea si Nik mereu ma intreaba de ce plang,oricat incerc sa ma abtin sa nu ma vada copiii nu reusesc.Mi se pare ca traiesc un cosmar din care de abia astept sa ies.Si totusi simt ca inca mai pot sa lupt,stiu ca TREBUIE sa lupt.va pup.
marivic
Scris: Saturday, February 4, 2012 2:38 PM
Nivel

nikmiki wrote:
Eu am o stare amestecata,stiu ca trebuie sa merg inainte dar cateodata am indoieli.Sunt obligata sa stau cu el in casa pana la pronuntarea divortului si imi face zile amare.simt ca innebunesc.Acum mi-a schimbat codurile de la carduri ca sa nu mai pot sa scot banibanghead banghead banghead Trebuie sa-i cer lui de fiecare data.M-am saturat de atatea certuri si acuzatii care mi se aduc.<Copiii sunt f nelinistiti,dorm f greu noaptea si Nik mereu ma intreaba de ce plang,oricat incerc sa ma abtin sa nu ma vada copiii nu reusesc.Mi se pare ca traiesc un cosmar din care de abia astept sa ies.Si totusi simt ca inca mai pot sa lupt,stiu ca TREBUIE sa lupt.va pup.

Offffffff,nikmiki imi dau seama cat de greu iti este,.....ce situatie urata si frustranta,iar,da,....copiii sunt care sufera cel mai mult.Te imbratisez cu drag,cu caldura si sunt langa sufletul tau,.....hearts hearts hearts
Ligia, ma rog in sinea mea ca Dumnezeu sa-mi dea putere,sa aleg calea cea buna,...dar este tare,tare greu!Multumesc mult,conteaza sa stii ca cineva este prin preajma si ii pasa,....computerlove computerlove computerlove
nikmiki
Scris: Saturday, February 4, 2012 3:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Draga mea marivic,imi cer scuze.sorry sunt atat de preocupata de problemele mele ca nu mai vad ca mai sunt si alti oameni care sufera.Iti multumesc mult pentru incurajari.Fruntea sus,o sa iasa soarele si pe strada ta.iloveyou
marivic
Scris: Saturday, February 4, 2012 3:47 PM
Nivel

Loredana,...stai linistita,...problemele mele sunt insignifiante pe langa ale tale,din pacate.Dar,nu te lasa,ai pt ce lupta si cum te-am perceput pana acum,te simt o femeie foarte puternica.computerlove computerlove computerlove
Multumesc si eu pt.sprijincomputerlove computerlove computerlove
clalina
Scris: Saturday, February 4, 2012 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Dragelor va imbratisez pe toatecomputerlove computerlove computerlove si va pup dulcepupici pupici pupici sa va treaca! O duminica superba va doresc!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
marivic
Scris: Saturday, February 4, 2012 3:56 PM
Nivel

Multumim,Clalina,....computerlove pupici de asemenea si tiecomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.