Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Thursday, February 2, 2012 9:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Felicitari Mada!!hearts hearts
oanamaria
Scris: Friday, February 3, 2012 8:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va doresc o zi frumoasa si cu sanatate.computerlove
Din cauza ninsorii au ramas si baietii acasa azi asa ca stam frumusel la caldurica si apoi iesim putin la zapada sa profitam de peisajul ca de poveste -il scoatem pe Stefi la sanius.El vrea Om de Zapada cu morcov in loc de nas ,dar cine sa-l faca?!
Mie imi mai curge nasul ,dar nu-i bai .
bereea
Scris: Friday, February 3, 2012 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Am si eu o stare mucosa combinata cu durere de cap si cred ca si un pic de febra.Si trebuie s avin la munca pentru ca seful e acasa la pat cu febra, iar cu un anumit program numai noi doi stin sa umblam, deci nu putem lipsi amandoibanghead banghead
Mela
Scris: Friday, February 3, 2012 10:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
oanamaria wrote:
Va doresc o zi frumoasa si cu sanatate.computerlove
Din cauza ninsorii au ramas si baietii acasa azi asa ca stam frumusel la caldurica si apoi iesim putin la zapada sa profitam de peisajul ca de poveste -il scoatem pe Stefi la sanius.El vrea Om de Zapada cu morcov in loc de nas ,dar cine sa-l faca?!Mie imi mai curge nasul ,dar nu-i bai .

de ce nu tati? sic
la noi Mircea era responsabil cu omul de zapada cand erau copiii mai mici ras (si cand aveam parte,din greseala,de zapada alcool )

Mada,felicitari pentru nepotel angel

am si eu unul pe drum,varul meu e convins ca va fi baiat ras si binenteles ca eu ii voi fi nasica dance

frig si la noi,cred ca m-am mai plans de asta plans copiii mi-s raciti,tusesc pe voci,ceva s-a prins si de mine...am auzit ca toata luna februarie va fi asa rece frown

sanatate si zile bune tuturor! computerlove
si un weekend cat de calduros posibil angel pupici
koko2008
Scris: Friday, February 3, 2012 10:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
La noi ninge si avem zapada de aproape 1metru. Nu e frig dar ne asteptam sa fie dupa ce se opreste ninsoarea.
Oana, distractie placuta. Sa bagi si tu nasul in zapada poate iti trece computerlove
Mela, sanatate computerlove
Mada, felicitari computerlove
Raly, bine ai revenit printre noi pupici
LilianaD
Scris: Friday, February 3, 2012 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
La Deva nu-i nici gram de zapada, dar frig de nu se poate.frown
Va doresc o zi frumoasa si bucurati-va de zapada.clown
denisa_rachid
Scris: Friday, February 3, 2012 3:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Mela, Mada, felicitari pentru nepotei!

Eu sunt in vacanta saptamana asta si cealalta. Fetelor, cred ca tare rau e cu temperaturile alea scazute.La noi e bine,cald si soare, cam ca de primavara in tara (aci de iarna). Va doresc sa treceti cu bine peste frig, dar va rog sa va bucurati de zapada cat d emult uteti...mi-amintesc cu mult drag de troienile din anii copilariei, cand se inchideau scolile din cauza zapezii, ce zapezi mari si albe si frumoase!!!!
alexandrabogdan
Scris: Friday, February 3, 2012 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
in sfarsit zapada si la noi. ninge de dimineata devreeme si s-a depus bine de tot
oanamaria
Scris: Friday, February 3, 2012 5:42 PM
Nivel

Ce ne-am distrat la zapada !Ninge necontenit si maine iar iesim sa ne traga tati cu sania .Daca n-as fi fost gravida l-as fi tras si eu pe el ,dar asa nu pot.uff Oricum bucuria e maxima ca in copilarie !
Va doresc sa va bucurati de zapada !
bereea
Scris: Friday, February 3, 2012 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Si la noi ninge de rupe si , bineinteles, ca e totul blocat.De la serviciu pana acasa - 5 km - am facut mai bine de 2 ore.Am impins la masina mea si a altora de mi-au iesit ochii.Pur si simpli romanii nu stiu sa conduca pe zapada si au facut un dezastru.Acum stau cu febra si nu mai pot de frig.Cred ca m-am saturat de iarna si zapada.
Mela
Scris: Friday, February 3, 2012 7:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
a nins si la noi yes cu blocaje in trafic desi s-a depus doar vreo 2-3 cm,nu stiu ce s-ar face belgienii pe drumurile din Romania alcool Mircea a facut 3 ore jumate pe un drum care ii ia in mod normal maxim 1 ora jumate.
cel mai frumos a fost pentru copii,Lara si Mihaita s-au batut cu bulgari,au facut ingerasi,s-au tavalit in zapada,au cantat,au simtit si ei ca e iarna,chiar au fost fericiti ca Doamne-Doamne a vrut sa ninga putin si in Belgia angel
delfinasa
Scris: Friday, February 3, 2012 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Oanamaria, felicitari pentru fetitayes!
Buli, insanatosire grabnica si sus moralul!computerlove Ce putin mai ai pana nasti topai Pupici lui bibisor din burtica pupici.
Celor bolnaviori, insanatosire rapida si completa!

Eu sunt in priza toata ziua acum ca mama a plecat si am ramas fara ajutor pana-n martie. John nu doarme nici acum prea bine, dar speram in mai bine. Asta din cauza ca mananca si putin si normal ca nici somnul nu-i prea lung.
Acum am amandoi copiii bolnavi de sambata trecuta din cauza vremii asteia cand cald, cand frig, cand vant, cand soare si senin: Karina tuseste si o tin pe tylenol si John tuseste si el si dupa consultatia de ieri si radiografie in urma careia au iesit plamanii curati, a primit diagnosticul bronsita si facem tratament cu ambuterol acasa.
Pana una alta, la noi e destul de cald, nici urma de zapada. Visam la ea si copiii si noi. E astept vacanta de vara, cand venim in tara cu astia mici.

Va pup pe toate si mi-e dor sa mai stau la taclale cu voipupici
oanamaria
Scris: Saturday, February 4, 2012 9:26 AM
Nivel

Delfi ma bucur sa te revad poate o faci mai des ca eu una iti simt lipsa.computerlove
Nu mai ninge ,dar bate vanicelul ceea ce e cam periculos pentru gatul meu sensibil ,dar tot mergem la un sanius mic .
Va doresc o zi frumoasa si calda (macar in case daca afara nu tine de noi).computerlove
alexandrabogdan
Scris: Saturday, February 4, 2012 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
ninge ca in povesti!!!! imi bucura sufeltul fulgii astia!!! e superb chiar dc sunt -12 grade.as lua-o la fuga prin zapada dar nu o scot pe Sara ca bate vantul
flori1972
Scris: Saturday, February 4, 2012 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
eu sunt racita de doua zile de abea mai stau in sus sic sic sic sic
astept s-a vina cativa copilasi la ziua lui Oana, papam ,si apoi iesim cu iei s-a ne distramsic sic sic va trebui sa-mi adun toate puterile sic
a si am uitat s-a va zic ,si la noi e zapada de ieri dance dance dance dance

zile frumoase va doresc prietene dragi computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.