Stare de spirit - 54
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, January 16, 2012 1:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
oanamaria
Scris: Monday, January 16, 2012 4:47 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Anelise bine ai revenit mi-a fost dor de tine .
Eu cu o stare asa si asa !
marivic
Scris: Monday, January 16, 2012 5:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Lizuc,....bine ai revenit!pupici computerlove
Oana,de ce?S-a intamplat ceva?
Eu,intr-un fel binedispusa pt.ca nu a mai trebuit sa mai fac saptamana aceasta tura dubla yes yes yes asa ca am mai mult timp liber pt.Bogdan,caruia trebuie sa-i copiez temele de la scoalasic Na,ca ma intorc la clasa a 7ahohot hohot hohot
Am sarbatorit starea de bine,ras ras printr-o sesiune de shoppinghohot hohot hohot Mi-am cumparat un set de pat,care mi-a placut foarte mult la prima vedere.Ce-i drept ca l-am luat de la mine de aici de la un boutiq,nu de la nu stiu ce firma,dar imi place tare mult si tare bine m-am simtit cand l-am cumparatyes yes yes
Maria & Mario
Scris: Monday, January 16, 2012 5:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Sa aveti o saptamana frumoasa - tuturor !!!!

Eu cu o stare de super bine : afara a inghetat si e bine venit inghetul asta !!!! , am termina un curs la colegiu cu Brio si de-acum am martea DOAR pentru mine ( copiii la scoala , tati la serviciu ) , vine bunu si cu bunu la noi luna viitoare yes , astazi mi-am luat eu 2 sapt de concediu pt Paste ( cu multe comentarii negative de la colege, supervisor box2 ) si ma uit dupa bilete pentru acasa cu copiii dance , ma duc sa arunc un ochi la Torturi sa ma inspir pentru peste cateva saptamani , tati a reparat Digi si pot vedea si eu romanii - dupa mai bine de 3 luni de zile .... Si se pare ca e tare urata treaba acasa etc ....
Ma rog doar pentru sanatate pentru toata lumea !!!!

Lizuco computerlove poate te regasesc si pe la alte topicuri angel computerlove
Marivic sa il stapanesti sanatoasa ! Si eu am innoit casa ieri cu perne pentru bucatarie si un covor verde ras !!!

campfire
marivic
Scris: Monday, January 16, 2012 6:19 PM
Nivel

Maria & Mario wrote:
Sa aveti o saptamana frumoasa - tuturor !!!!

Eu cu o stare de super bine : afara a inghetat si e bine venit inghetul asta !!!! , am termina un curs la colegiu cu Brio si de-acum am martea DOAR pentru mine ( copiii la scoala , tati la serviciu ) , vine bunu si cu bunu la noi luna viitoare yes , astazi mi-am luat eu 2 sapt de concediu pt Paste ( cu multe comentarii negative de la colege, supervisor box2 ) si ma uit dupa bilete pentru acasa cu copiii dance , ma duc sa arunc un ochi la Torturi sa ma inspir pentru peste cateva saptamani , tati a reparat Digi si pot vedea si eu romanii - dupa mai bine de 3 luni de zile .... Si se pare ca e tare urata treaba acasa etc ....
Ma rog doar pentru sanatate pentru toata lumea !!!!

Lizuco computerlove poate te regasesc si pe la alte topicuri angel computerlove
Marivic sa il stapanesti sanatoasa ! Si eu am innoit casa ieri cu perne pentru bucatarie si un covor verde ras !!!

campfire

OANA,sa ai spor la cautat si gasitfirstprize firstprize Oana,multumesc multpupici computerlove si tu sa le stapanesti sanatoasa si sa-ti bucure privirile.Ma gandesc ce minunat e sa ai in fata un covor verdelove love computerlove
katy_lumika
Scris: Monday, January 16, 2012 7:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
marivic
Scris: Monday, January 16, 2012 8:03 PM
Nivel

DAAAAAAAAA,Este colindul:
,,La Viflaim colo-n jos
Cerul arde luminos
Prea Curata naste astazi,
Pe Hristos.
Naste in ieslea boilor
Pe-mparatul tuturor,
Prea Curata sta si plange-ncetisor.''computerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, January 17, 2012 9:06 AM
Nivel

Am de calcat un teanc cat mine majoritatea lenjerii de pat le-am tot ocolit ,dar le-a cam venit randul.plans
Sa aveti o zi frumoasa si cine are zapada sa-mi trimita si mie .
Ana
Scris: Tuesday, January 17, 2012 9:17 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
O zi frumoasa si sa fi-ti iubite!iloveyou
Mela
Scris: Tuesday, January 17, 2012 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Salutare! computerlove

am fost cu Alexandra la dr azi,a primit doua vaccinuri,in brate si am terminat pana in clasa 1 cu intepaturile yes
dr a vrut sa ma trimita cu ea la fizioterapeut,pentru ca nu vrea sa mearga singura,sta in picioare doar daca e tinuta de manute si nu prezinta interes sa se agate de scaun,masa,canapea,patut ca sa se ridice singurica.dupa ce mi-a mai pus tot felul de intrebari,a vazut-o si pe ea cum reactioneaza la diferiti stimuli a zis ca nu e necesar deocamdata,mai asteptam pana la 18 luni,vom vedea cum se prezinta ea atunci.
pe mine ma streseaza lenea sau poate frica ei,nici nu stiu care e mai mare.m-ar plimba toata ziua,spatele meu e praf de la cat merg aplecata,tinand-o de manute.de cum o las tipa si se blocheaza,nu vrea sa paseasca,se clatina de zici c-o bate vantul si tot asa de cateva saptamani.mai face cate 2-3 pasi tinandu-se de canapea dar e prea putin pentru varsta ei.
cam asta e necazul meu de la o vreme incoace uff

saptamana frumoasa va doresc,fetele! iloveyou
oanamaria
Scris: Tuesday, January 17, 2012 2:56 PM
Nivel

Mela te inteleg si eu mi-as face griji .Stefan avea 1 an si nu mergea singurel ci numai pe langa canapea sau tinut si eram disperati ca vedeam ca cei de varsta lui merg in toata regula,dar la 1an si 1saptamana m-am trezit ca vine de la canapea la mine singurel si Doamne ce fericire.
Din cate spui tu are teama de mers singurica poate ar fi ajutat-o la timpul potrivit premergatorul ,noi l-am folosit cu succes ar fi mers toata ziua cu ala .Sper sa mearga cat de curand ca sa va linistiti !computerlove
shirel
Scris: Tuesday, January 17, 2012 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Mela wrote:
Salutare! computerlove

am fost cu Alexandra la dr azi,a primit doua vaccinuri,in brate si am terminat pana in clasa 1 cu intepaturile yes
dr a vrut sa ma trimita cu ea la fizioterapeut,pentru ca nu vrea sa mearga singura,sta in picioare doar daca e tinuta de manute si nu prezinta interes sa se agate de scaun,masa,canapea,patut ca sa se ridice singurica.dupa ce mi-a mai pus tot felul de intrebari,a vazut-o si pe ea cum reactioneaza la diferiti stimuli a zis ca nu e necesar deocamdata,mai asteptam pana la 18 luni,vom vedea cum se prezinta ea atunci.
pe mine ma streseaza lenea sau poate frica ei,nici nu stiu care e mai mare.m-ar plimba toata ziua,spatele meu e praf de la cat merg aplecata,tinand-o de manute.de cum o las tipa si se blocheaza,nu vrea sa paseasca,se clatina de zici c-o bate vantul si tot asa de cateva saptamani.mai face cate 2-3 pasi tinandu-se de canapea dar e prea putin pentru varsta ei.
cam asta e necazul meu de la o vreme incoace uff

saptamana frumoasa va doresc,fetele! iloveyou

Stai linistita cand nu va avea incotro va merge singurica ,problema la tine fiindca tu simti frica si mereu o ajuti asa niciodata ea nu va stii cum sa se ajute singura ca sa inceapa sa mearga .De multe ori noi vrem sa facem un bine gandindu+ne ca o ajutam si cand colo-i luam toata sigurantza.Pupam cu drag o fetitza iubita si desteaptaa foc.
bulibuli
Scris: Tuesday, January 17, 2012 3:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mela
Scris: Tuesday, January 17, 2012 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Oana,am intrebat pediatra ei si imi zicea sa nu fac greseala sa ii iau premergator,mi-a insirat motivele pentru care ma sfatuieste asta si de-aia am renuntat la idee.plus ca nici Lara si nici Mihaita nu au avut nevoie de asa ceva.

Shirel,nu sunt doar eu,e intreaga familie prea protectoare cu cea mica.in seara asta,de exemplu,am lasat-o langa canapea,ea a inceput sa tipe,Lara,care isi facea temele,a lasat cartea jos si a fugit la ea...tre sa facem o sedinta,sa-i facem cumva sa inteleaga pe copii ca Ale mai trebuie lasata sa si planga,pentru binele ei.

azi am observat un progres la ea:am pus-o pe marginea patului,in celalalt capat am pus un portmoneu roz,cu printese,la inceput a tipat,eu am incurajat-o si cei 2-3 pasi de pana acum s-au transformat in 15-16,facuti incoace si incolo,pe langa patut :018:
bereea
Scris: Tuesday, January 17, 2012 9:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, eu cred ca va prinde curaj si numai ce ai sa te trezesti cu es mergand singurica
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.