Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Bereea,precis il vei surprinde puternic cu surpriza cumparata.Si draga mea "la cat mai multi ani "in Italia si D-zeu sa te ajute sa realizezi acolo tot ceea ce iti doresti.
Eu am inceput anul cu o stare asa de bine ...nu am motive dar simpt ca anul 2012 va fi un an super bun pentru mine,curios niciodata nu m-am simtit asa parca zambesc tot timpul ,totul este frumos in jur nu am griji numai o senzatie plina de dragoste si caldura imi incalzeste sufletul.Ce s-a va spun va doresc fiecareia sa simtiti la fel.Plus ca zilele astea chiar ma gandeam ca sunt insarcinata(de obicei am aceasta stare atuncea )am si avut intarziere de ciclu dar mi-am facut test si mi-a iesit negativ. Mai avem timp si pentru asta ! Va pup si o zi minunata!! |
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Of, eu nu stiu engleza , nu cred ca m-as descurca singura, mai ales ca trebui sa zbor cu escala. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| berrea la multi ani inainte in Italia dc acolo simti ca e casa ta!!! Shirel .... dc muncesti la proiect vine el si rezultatul.
eu ma bucur de ultimele mele zile din concediul pt cresterea copilului. si imi pare asa de rau pt Sara ca trebuie sa o las, imi va fi asa dor de ea. poate si din cauza asta parca pupacim si ne iubim mai mult decat de obicei |
|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Buna ziua,
Delfinasa, sa realizati tot ce v-ati propus! Bereea, multi ani fericiti pe plaiuri italiene. Tare bine e ca ti-ai gasit locul in care sa te simti perfect. E foarte important sa ne intoarcem cu drag acasa. La Multi Ani cu sanatate si bucurii, sotului! Shirel, ce frumos povestesti tu. Mariana, sanatate mamei tale. Mhldvrc, sigur te-ai descurca. Incearca sa mergi tu la ea. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| mhldvrc wrote:Of, eu nu stiu engleza , nu cred ca m-as descurca singura, mai ales ca trebui sa zbor cu escala. Mihaela,este atat de simplu,.....chiar daca faci escala.La mine toate cursele au fost cu escala,caci altfel nu sunt si m-am descurcat super bine.Ai emotii intr-adevar,dar nici nu-ti dai seama cat este de usor.Incearca nu ai sa regreti niciodata pasul facut ci mai degraba ca nu l-ai facut,regreti.Nu te mai perpeli,pune mana ia-ti bilet online ,rezervati locul si LA DRUM! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine .Am aflat ultimele vesti de la sora mea si mama o sa aiba nevoie de o coronografie .Mie teama sa si pronunt cuvantul.Am tot cautat pe internet unde s-ar putea face operatia si ce costuri are si am gasit si cateva clinici private.Acum sa vedem ,sa ne documentam.Voi imi puteti recomanda ceva? |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Mariana (si nu numai), multa sanatate si vesti bune! Brandusa sa te tina Domnul cat mai amult acolo unde te simti bine! Dupa cateva zile de epuizare, eu am o stare de bine. Profesoara mi-a zis ca am potential mai mult decat imi imaginez, prind repede si, nu in ultimul rand, am un accent care ei ii place foarte mult. Asa ca, urati-mi succes si spor la invatat, ca sa iau examenul asta greu. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Irinuta - felicitari si iti tzin pumnii in continuare sa realizezi tot ceea ce iti propui! Presupun ca este vorba de limba franceza nu-i asa ? Shirel este minunata starea asta de bine cand totul straluceste in jur si parca a disparut toata rautatea de pe pamant! Poate totusi e prea devreme sa se pozitiveze testul si mai fa unul mai tarziu. Deci s-ar putea sa fim colege la gravidutze - ce frumos ar fi Mariana - multa sanatate mamei tale si poate nu e totul asa de grav! mhlvdrc - nu-ti fie teama! o sa fie bine! vorba aia , a plecat bunica lu' barbati-miu in State cu escala la Paris si nu reusesti tu? Hai curaj! Plus ca in avioanele din Europa calatoresc foarte multi romani. eu am o stare buna datorata vremii de afara ca zici ca vine primavara. de-abia astept sa plece frigul ca nu-l mai suport - sa ma imbrac intr-o rochitza subtire si o pereche de papuci nu cu sapte randuri de haine ca Baba Dochia |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Da, Roxinthya, foarte bine ai presupus. Multumesc pentru incurajare. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| IRINUTA,mult succes si spor la invatat!Hai curaj,....nu esti singura! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Irinuta, limba franceza e minunata asa ca o sa ai cu siguranta spor!
Eu m-am trezit acum oora, am luat micul dejun si plec sa vizitez nordul insulei. Apoi, ca si Irinuta, ma apuc de invatat. |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Spor la invatat fetele
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| mariana71 wrote:Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine  .Am aflat ultimele vesti de la sora mea si mama o sa aiba nevoie de o coronografie  .Mie teama sa si pronunt cuvantul.Am tot cautat pe internet unde s-ar putea face operatia si ce costuri are si am gasit si cateva clinici private.Acum sa vedem ,sa ne documentam.Voi imi puteti recomanda ceva?
matusa mea a facut coronografie la Targu Mures.A fost tratata foarte bine si in ianuarie este programata pentru operatie
multumesc tuturor pentru urari
Irinutza, Katy spor la invatat! Irinutza, pe cand vii cu vesti bune?
Shirel numai stari de bine iti doresc
va pup dragelor |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Multumesc Bereea de informatie.Caut tot ce se poate si apoi decidem ce sa facem.Oricum,abia luni ne poate spune medicul cu exactitate ce de facut si poate ne da si el o recomandare. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Mariana multa sanatate mamei tale! Maria succes la examen, oricum il iei cu nota mare, te cunosc eu Katy spor la invatat sa ai! |
|
|
|