Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, January 5, 2012 9:35 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Bereea,precis il vei surprinde puternic ras cu surpriza cumparata.Si draga mea "la cat mai multi ani "in Italia si D-zeu sa te ajute sa realizezi acolo tot ceea ce iti doresti.pupici

Eu am inceput anul cu o stare asa de bine ...nu am motive dar simpt ca anul 2012 va fi un an super bun pentru mine,curios niciodata nu m-am simtit asa parca zambesc tot timpul ,totul este frumos in jur nu am griji numai o senzatie plina de dragoste si caldura imi incalzeste sufletul.Ce s-a va spun va doresc fiecareia sa simtiti la fel.Plus ca zilele astea chiar ma gandeam ca sunt insarcinata(de obicei am aceasta stare atuncea ras sic )am si avut intarziere de ciclu dar mi-am facut test si mi-a iesit negativ.
Mai avem timp si pentru asta !ras
Va pup si o zi minunata!!iloveyou iloveyou
mhldvrc
Scris: Thursday, January 5, 2012 9:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
marivic wrote:
Mihaela,dar nu te poti repezi doar tu sa o vezi?Daca iti iei bilet cu o luna doua inainte de o anumita data este mult mai ieftin,....Asa iti va trece dorul de ea.hearts
ROXINTYA,multumescpupici pupici computerlove

Of, eu nu stiu engleza banghead, nu cred ca m-as descurca singura, mai ales ca trebui sa zbor cu escala.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, January 5, 2012 9:57 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
berrea la multi ani inainte in Italia dc acolo simti ca e casa ta!!!
Shirel .... dc muncesti la proiect vine el si rezultatul.

eu ma bucur de ultimele mele zile din concediul pt cresterea copilului. si imi pare asa de rau pt Sara ca trebuie sa o las, imi va fi asa dor de ea. poate si din cauza asta parca pupacim si ne iubim mai mult decat de obicei
monica irimia
Scris: Thursday, January 5, 2012 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Buna ziua,

Delfinasa, sa realizati tot ce v-ati propus! computerlove majoreta
Bereea, multi ani fericiti pe plaiuri italiene. computerlove majoreta Tare bine e ca ti-ai gasit locul in care sa te simti perfect. newclap E foarte important sa ne intoarcem cu drag acasa. La Multi Ani cu sanatate si bucurii, sotului! majoreta
Shirel, ce frumos povestesti tu. computerlove
Mariana, sanatate mamei tale. computerlove
Mhldvrc, sigur te-ai descurca. Incearca sa mergi tu la ea. majoreta
marivic
Scris: Thursday, January 5, 2012 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
mhldvrc wrote:

Of, eu nu stiu engleza banghead, nu cred ca m-as descurca singura, mai ales ca trebui sa zbor cu escala.

Mihaela,este atat de simplu,.....chiar daca faci escala.La mine toate cursele au fost cu escala,caci altfel nu sunt si m-am descurcat super bine.Ai emotii intr-adevar,dar nici nu-ti dai seama cat este de usor.Incearca nu ai sa regreti niciodata pasul facut ci mai degraba ca nu l-ai facut,regreti.Nu te mai perpeli,pune mana ia-ti bilet online ,rezervati locul si LA DRUM!topai topai
mariana71
Scris: Thursday, January 5, 2012 10:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de minecomputerlove .Am aflat ultimele vesti de la sora mea si mama o sa aiba nevoie de o coronografiepale .Mie teama sa si pronunt cuvantul.Am tot cautat pe internet unde s-ar putea face operatia si ce costuri are si am gasit si cateva clinici private.Acum sa vedem ,sa ne documentam.Voi imi puteti recomanda ceva?
Ange blanc
Scris: Thursday, January 5, 2012 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Mariana (si nu numai), multa sanatate si vesti bune!
Brandusa sa te tina Domnul cat mai amult acolo unde te simti bine!
Dupa cateva zile de epuizare, eu am o stare de bine. dance dance dance
Profesoara mi-a zis ca am potential mai mult decat imi imaginez, prind repede si, nu in ultimul rand, am un accent care ei ii place foarte mult. Asa ca, urati-mi succes si spor la invatat, ca sa iau examenul asta greu.
roxinthya
Scris: Thursday, January 5, 2012 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Irinuta - felicitari si iti tzin pumnii in continuare sa realizezi tot ceea ce iti propui! Presupun ca este vorba de limba franceza nu-i asa ? sic
Shirel este minunata starea asta de bine cand totul straluceste in jur si parca a disparut toata rautatea de pe pamant! Poate totusi e prea devreme sa se pozitiveze testul si mai fa unul mai tarziu. Deci s-ar putea sa fim colege la gravidutze - ce frumos ar fi topai topai
Mariana - multa sanatate mamei tale si poate nu e totul asa de grav!computerlove
mhlvdrc - nu-ti fie teama! o sa fie bine! vorba aia , a plecat bunica lu' barbati-miu in State cu escala la Paris si nu reusesti tu? Hai curaj! majoreta majoreta Plus ca in avioanele din Europa calatoresc foarte multi romani.
eu am o stare buna datorata vremii de afara ca zici ca vine primavara. de-abia astept sa plece frigul ca nu-l mai suport - sa ma imbrac intr-o rochitza subtire si o pereche de papuci nu cu sapte randuri de haine ca Baba Dochia
Ange blanc
Scris: Thursday, January 5, 2012 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Da, Roxinthya, foarte bine ai presupus. Multumesc pentru incurajare. pupici
marivic
Scris: Thursday, January 5, 2012 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
IRINUTA,mult succes si spor la invatat!Hai curaj,....nu esti singura!pupici computerlove
katy_lumika
Scris: Thursday, January 5, 2012 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Irinuta, limba franceza e minunata asa ca o sa ai cu siguranta spor!newclap pupici

Eu m-am trezit acum oora, am luat micul dejun si plec sa vizitez nordul insulei. Apoi, ca si Irinuta, ma apuc de invatat.
koko2008
Scris: Thursday, January 5, 2012 12:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Spor la invatat fetele computerlove
bereea
Scris: Thursday, January 5, 2012 2:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
mariana71 wrote:
Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de minecomputerlove .Am aflat ultimele vesti de la sora mea si mama o sa aiba nevoie de o coronografiepale .Mie teama sa si pronunt cuvantul.Am tot cautat pe internet unde s-ar putea face operatia si ce costuri are si am gasit si cateva clinici private.Acum sa vedem ,sa ne documentam.Voi imi puteti recomanda ceva?

matusa mea a facut coronografie la Targu Mures.A fost tratata foarte bine si in ianuarie este programata pentru operatie

multumesc tuturor pentru uraricomputerlove

Irinutza, Katy spor la invatat! Irinutza, pe cand vii cu vesti bune?

Shirel numai stari de bine iti doresc

va pup dragelorcomputerlove
mariana71
Scris: Thursday, January 5, 2012 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Multumesc Bereea de informatie.Caut tot ce se poate si apoi decidem ce sa facem.Oricum,abia luni ne poate spune medicul cu exactitate ce de facut si poate ne da si el o recomandare.
myha84
Scris: Thursday, January 5, 2012 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Mariana multa sanatate mamei tale!
Maria succes la examen, oricum il iei cu nota mare, te cunosc eu pupici
Katy spor la invatat sa ai!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.