Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Georgyana
Asta cred ca a fost "plusul" meu: faptul ca am tratat totul ca pe o gluma (dar foarte serios), in loc sa ma autocompatimesc am facut haz de necaz si nicio clipa nu am vrut sa plang. Din contra, am incercat mai mereu (desi nu am reusit chiar de fiecare data) sa fiu cu zambetul pe buze desi m-am si enervat si m-am suparat (dar din cu totul alte motive). |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Elena, un nou an plin de vesti bune |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Va spun si eu un sincer lA MULTI ANI! sa aveti un an muuult mai bun ca cel care a trecut iar gandurile bune sa le aveti mereu ,un zambet si o incurajare de la mine si eu cad in butoiul tristetii imi aduc aminte de multe dar incerc sa imi revin si sa nu ma las coplesita.Va pup pe toate ! |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La multi ani si din partea mea, dragelor, cu multa sanatate - in primul rand - si planuri materializate. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| In anul care vine 2012... iertati...iubiti...zambiti... exprimati-va... relaxati-va... ajutati unui sarac... acceptati un compliment...ascultati-va prietenii... fiiti intelegatoare cu voi insiva si cu altii...uitati-va la un album cu poze... amintiti-va intotdeauna ca nu sunteti singure... spuneti-le celor dragi cat de mult le iubiti... jucati-va cu un copil... cititi o carte buna...alegeti-va o stea pe cer... renuntati la ce nu va place... indepliniti-va promisiunile...cumparati-va ceva ce va doriti... sperati ca ceea ce va doriti se va indeplini... respirati profund... iubiti!! Iar eu intotdeauna va voi fi alaturi!
"LA MULTI ANI"! |
|

| bereea wrote:Elena, un nou an plin de vesti bune
Brandusa, iti multumesc din toata inima si sa te auda Dumnezeu!!!! Si tie la fel, in primul rand multa sanatate si multa-multa liniste sufleteasca!!!!! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc, draga mea! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fetelor An nou fericit va doresc cu muuulte impliniri!
 |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shirel ce urare frumoasa ,mi-a mers la suflet surioaro!La MULTI Ani!~ Acum dupa sarbatori am inceput in forta cu treaba prin casa si ne pregatim sa iesim la o plimbare ca e superb afara . Ce-mi doresc putina zapada ! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| shirel ce frumos ai scris!!!!!si cate drepatate ai. mi-ar placea sa fac macar o parte |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| shirel wrote:In anul care vine 2012... iertati...iubiti...zambiti... exprimati-va... relaxati-va... ajutati unui sarac... acceptati un compliment...ascultati-va prietenii... fiiti intelegatoare cu voi insiva si cu altii...uitati-va la un album cu poze... amintiti-va intotdeauna ca nu sunteti singure... spuneti-le celor dragi cat de mult le iubiti... jucati-va cu un copil... cititi o carte buna...alegeti-va o stea pe cer... renuntati la ce nu va place... indepliniti-va promisiunile...cumparati-va ceva ce va doriti... sperati ca ceea ce va doriti se va indeplini... respirati profund... iubiti!! Iar eu intotdeauna va voi fi alaturi! "LA MULTI ANI"!
ce frumos! too! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17936
| Va doresc si eu un an 2012 cu multa sanatate, plin de satisfactii, fericire si impliniri !
|
|

| Shirel, Shirel, cum stii tu sa ajungi in sufletul omului si sa atingi corzile sensibile!!!!!!
De-aia te iubim toate: ai un suflet si un caracter cum rar intalnesti la cineva!!!!! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Adriana ,multumim
si voua va dorim un an lipsit de probleme, multa ,multa sanatate |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Un an plin de bucurii si de impliniri fetelor! |
|
|
|