Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Sunday, January 1, 2012 7:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Georgyanapupici computerlove

Asta cred ca a fost "plusul" meu: faptul ca am tratat totul ca pe o gluma (dar foarte serios), in loc sa ma autocompatimesc am facut haz de necaz si nicio clipa nu am vrut sa plang. Din contra, am incercat mai mereu (desi nu am reusit chiar de fiecare data) sa fiu cu zambetul pe buze desi m-am si enervat si m-am suparat (dar din cu totul alte motive).
iloveyou
bereea
Scris: Sunday, January 1, 2012 8:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Elena, un nou an plin de vesti bunecomputerlove
ilioara
Scris: Sunday, January 1, 2012 8:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
Va spun si eu un sincer lA MULTI ANI! sa aveti un an muuult mai bun ca cel care a trecut iar gandurile bune sa le aveti mereu ,un zambet si o incurajare de la minepupici si eu cad in butoiul tristetii imi aduc aminte de multe dar incerc sa imi revin si sa nu ma las coplesita.Va pup pe toate !pupici angel
kali
Scris: Sunday, January 1, 2012 8:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
La multi ani si din partea mea, dragelor, cu multa sanatate - in primul rand - si planuri materializate.
shirel
Scris: Sunday, January 1, 2012 8:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
In anul care vine 2012... iertati...iubiti...zambiti... exprimati-va... relaxati-va... ajutati unui sarac... acceptati un compliment...ascultati-va prietenii... fiiti intelegatoare cu voi insiva si cu altii...uitati-va la un album cu poze... amintiti-va intotdeauna ca nu sunteti singure... spuneti-le celor dragi cat de mult le iubiti... jucati-va cu un copil... cititi o carte buna...alegeti-va o stea pe cer... renuntati la ce nu va place... indepliniti-va promisiunile...cumparati-va ceva ce va doriti... sperati ca ceea ce va doriti se va indeplini... respirati profund... iubiti!! Iar eu intotdeauna va voi fi alaturi! iloveyou iloveyou

"LA MULTI ANI"!
S.ELENA
Scris: Sunday, January 1, 2012 9:37 PM
Nivel

bereea wrote:
Elena, un nou an plin de vesti bunecomputerlove

Brandusa, iti multumesc din toata inima si sa te auda Dumnezeu!!!! Si tie la fel, in primul rand multa sanatate si multa-multa liniste sufleteasca!!!!!iloveyou
bereea
Scris: Sunday, January 1, 2012 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc, draga mea!computerlove
raly
Scris: Sunday, January 1, 2012 11:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fetelor An nou fericit va doresc cu muuulte impliniri!

oanamaria
Scris: Monday, January 2, 2012 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Shirel ce urare frumoasa ,mi-a mers la suflet surioaro!La MULTI Ani!~iloveyou
Acum dupa sarbatori am inceput in forta cu treaba prin casa si ne pregatim sa iesim la o plimbare ca e superb afara .
Ce-mi doresc putina zapada !
alexandrabogdan
Scris: Monday, January 2, 2012 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
shirel ce frumos ai scris!!!!!si cate drepatate ai. mi-ar placea sa fac macar o parte
clalina
Scris: Monday, January 2, 2012 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
shirel wrote:
In anul care vine 2012... iertati...iubiti...zambiti... exprimati-va... relaxati-va... ajutati unui sarac... acceptati un compliment...ascultati-va prietenii... fiiti intelegatoare cu voi insiva si cu altii...uitati-va la un album cu poze... amintiti-va intotdeauna ca nu sunteti singure... spuneti-le celor dragi cat de mult le iubiti... jucati-va cu un copil... cititi o carte buna...alegeti-va o stea pe cer... renuntati la ce nu va place... indepliniti-va promisiunile...cumparati-va ceva ce va doriti... sperati ca ceea ce va doriti se va indeplini... respirati profund... iubiti!! Iar eu intotdeauna va voi fi alaturi! iloveyou iloveyou

"LA MULTI ANI"!

ce frumos!iloveyou iloveyou iloveyou too!
AdrianaC
Scris: Monday, January 2, 2012 3:29 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Va doresc si eu un an 2012 cu multa sanatate, plin de satisfactii, fericire si impliniri !

S.ELENA
Scris: Monday, January 2, 2012 4:36 PM
Nivel

Shirel, Shirel, cum stii tu sa ajungi in sufletul omului si sa atingi corzile sensibile!!!!!!angel angel

De-aia te iubim toate: ai un suflet si un caracter cum rar intalnesti la cineva!!!!!iloveyou iloveyou iloveyou
flori1972
Scris: Monday, January 2, 2012 4:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Adriana ,multumim computerlove computerlove

si voua va dorim un an lipsit de probleme, multa ,multa sanatate computerlove computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, January 2, 2012 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Un an plin de bucurii si de impliniri fetelor!computerlove iloveyou pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.