Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Neata scumpelor!Offff ce de a suparici aici! Krys,condoleante.Te inteleg foarte bine prin ce trece.Viata merge inainte cu sau fara unii oameni,nu avem ce face Cappy,la fel ce am scris sus e valabil si pt tine.Asta este ciclul vietii,nu ai cu ce schimba asta.La multi ani de pe acum.Sa ai parte de fericire si multa sanatate! Monique,ma bucur extrem de mult ca nu ai fost pe lista disponibilizarilor!Nici nu avea cum altfel.Esti atata de muncitoare si dedicata muncii Nikinik,sanatate copiilor si sotului succes in gasirea unui loc de munca Shirel,tu ca intodeauna plina de viata si fericita Restul fetelor O duminica placuta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce fig si ploaie e afara -a venit toamna ciufutica . Am fost la cumparaturi si acum ne relaxam-ce bine e in casuta noastra .Am o stare de fericire fara explicatii. Monica ma bucur ca esti in plina accesiune profesionala-felicitari! Shirel mi+ai lipsit zilele astea.Ma bucur pentru starea ta . Va doresc o duminica linistita . |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hello fetelor!Care i treaba?Cum ati inceput saptamana?Noi cam prost.Daria s a pricopsit cu o enterocolita.Mi a vomat azi noapte din ora in ora... .Suntem la tratament acum si stam acasa 2 zile.In rest,aici e un soare cu dinti.Brrrr!Sper sa aveti o saptamana buna,linistita si plina de realizari!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia multa sanatate Dariei! Eu am inceput bine saptamana ,cu treaba ,am pus mancarea la foc si ma apuc de smotru ,masa de calcat e pregatita si pane pe seara am timp berechet sa fac tot ce mi-am propus .Azi nu ies -ma ocup de casa . Mi-e foarte dor de Stefan ,dar nu mai e mult pana sambata. Va doresc zile senine si fara pic de suparare. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu sunt obosita rau dupa un zbor de aproape 9 ore, nu am reusit sa dorm decat vreo 2 ore, restul timpului l-am petrecut rozandu-mi unghiile Mai am un pic si ajung acasa
Tuturor bolnaviorilor multa sanatate le doresc iar voua o saptamana minunata |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Pupicei Dariei , sa se faca bine cat de curand. OANA ce ma bucur ptr tine,,, in casa ta,,fericita, ,, important este ca acum sunteti la casuta voastra. Eu sunt atat de stresata ca nu ma mai ia locul ,miercuri plecam acasa in Rom ,sambata avem nunta la un frate de al meu ,,abia astept sa ajung , mi-e asa de dor de mami si de tati ,binenteles de dragi mei nepotei ,frati cumnate,,,, ca suntem un batalion |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Gabyta drum bun in tara sa aveti . katy- merita sa te odihnesti Giullia -sanatate multa micutei . Oana- sa te tina cat mai mult starea de fericire. Monica - ma bucur pentru tine .Chiar daca ai mult de lucru atunci cand faci cu drag ....asta este cel mai important. Eu am inceput saptamana cu aceeasi stare. La servici aceeasi atmosfera apasatoare , acelasi stres.Acasa , aceleasi discutii , incerc sa-mi conving sotul ca nu mai pot continua in ritmul asta , ca trebuie sa fac o pauza pentru a ma linisti , si pentru a-mi cauta un alt loc de munca , ca asa sunt blocata pana aproape de ora 17 la birou, iar dupa ora asta cam greu sa mai imi caut de lucru.Si asa se inchid o multime de societati iar care au mai ramas isi cam restructureaza activitatea .Nu mai stiu ce sa ma mai fac...
|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fetelor, o saptamana frumoasa sa aveti !!! Eu tot acasa, tot in cautari de job, tot cu Glad cu teme si scoala si cu Elena cea dansatoare si guraliva, tot cu acelasi sot-leguma...Anul acesta sper inca la o intoarcere spre bine a situatiei de "acasa". Va citesc dar nu apuc sa raspund. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| giulia cum mai e daria azi??? sanatate ai doresc
oana ce bine e la casa ta ,ma bucur pt voi(am mai zis-o de multe ori dar chiar asta simpt )
katy,doamne ajuta s-a ajungi cu bine acasa
gabyta ,asa emotii s-a tot ai,cefain s-a te revezi cu familia
michi roagate ca domnul s-a te ajute s-a iesi din starea asta ,sigur el are o solutiept tine,cerei cu credinta s-a te ajute
eu am o stare super,dupa ce mi-am incarcat bateriile alaturi de familie si prieteni ,acum pregatesc mancare pt musafiri,am deseara vreo 10-12 adulti + cativa copii ,maine e ziua sotului meu si-i fac o surpriza azi (am facut si tort binenteles )
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| fdianamaria wrote:... tot cu acelasi sot-leguma...Anul acesta sper inca la o intoarcere spre bine a situatiei de "acasa".
Esti belea! Ai auzit de lup si narav, da? Katy, si tu, Brutus? Ce calmante iei cand zbori? Eu sunt geana la fiecare senzatie ori zgomot mai dubios si ma scurg toata de panica. Bina macar ca sunt cuminte; nu par cu capu', desi sunt. Flori, Oana, spor la treaba! In casa noua orice treaba e o placere. Michi, musai schimba job-ul. Te imbolnavesti de nervi. Vrei reteta de convins sot? Gabyta, drum bun si revedere frumoasa. Giulia, sanatate puiului. La noi e prima zi de gradi dupa 1 sapt. juma de boala. Vedem cat ne tine de data asta. Shirel, ti se simte lipsa pe-aici. Dar sa va distrati bine, ok? Si pentru noi, astia mai fara chef din cauza vremii.
Noi suntem bine. Parca prea bine pe toate planurile. Sper sa tina. O saptamana cu spor in tot ce va propuneti! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| dragelor va pup si va doresc o saptamana minunata! Eu sunt suparata Sara este tot racita cred ca are o viroza respiratorie pt ca are doar nasucul plin doar ca de 6 zile nu-i mai trece febra care nu depaseste 37,6 . Si nici nasucul nu ma lasa sa-l curat . Nu stiu ce sa mai fac . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Dap... Ericutz si-a spart capul. Ne-am distrat in seara asta. E cusut, puiul... iar eu de-abia imi revin din starea de soc. Am o stare de blegeala dupa atata adrenalina. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:Dap... Ericutz si-a spart capul. Ne-am distrat in seara asta. E cusut, puiul... iar eu de-abia imi revin din starea de soc. Am o stare de blegeala dupa atata adrenalina.
offff ....cunoastem starea ....noroc ca noi nu am avut nevoie de cusaturi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Dap... Ericutz si-a spart capul. Ne-am distrat in seara asta. E cusut, puiul... iar eu de-abia imi revin din starea de soc. Am o stare de blegeala dupa atata adrenalina.
Of,doamne pupam capusorul mic de Ericutz! Tocmai citeam mai sus ca parca merg prea bine planurile ,noi avem aici un proverb care spune"Nu deschide gura Satanei"ceva de genul daca iti este bine mai bine taci fiindca asa va continua ,de obicei asa mi se intampla si mie cand imi este lumea mai draga bum cade ceva neplacut! Sanatate multa , si eu sunt tare dar pana ...la copii cand li se intampla ceva! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Shireluto, da' cat de adevarata e vorba aia a ta ...mie cam asa imi merge, cand dau de bine si zic ca mi-e bine, hodoronc tronc vine si raul de pe undeva, asa subit... Am zis c-o sa-mi tin gura asta inchisa, de mi-e bine, de mi-e rau, tre' sa tac sa nu starnesc spiritele Oricum daca spun ca mi-e bine, unii zic ca ma laud, iar daca spun ca mi-e rau nu sare nimeni sa ma ajute ...Stiti vorba aia "Du-te-n sat si da de veste, vino acasa fa cum poti!"...
|
|
|