Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Thursday, October 6, 2011 9:34 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Katy,pup dulce!Si succes data viitoare la raliu!computerlove computerlove

Pentru toate fetele triste va rog sa cititi asta:

Traieste-ti clipa!Daca vrei sa afli cat valoreaza UN AN intreaba un student care a repetat un an de studiu,O LUNA intreaba o mama care a nascut un copil cu o luna mai devreme,O SAPTAMANA intreaba un editor al unui ziar saptamanal,O ORA intreaba doi indragostiti care asteapta sa se intalneasca,UN MINUT intreaba pe cineva care tocmai a pierdut trenul,O SECUNDA intreaba un sofer care a reusit sa evite un accident,O SUTIME intreaba un atlet care a obtinut medalia de argint la olimpiada.PRETUIESTE FIECARE MOMENT PE CARE TI-L DA DUMNEZEU,AMINTESTE-TI CA TIMPUL NU ASTEAPTA PE NIMENI.Ieri este istorie,maine este mister,astazi este un dar de la Dumnezeu!
giulia_mamik
Scris: Thursday, October 6, 2011 9:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Dar cine a ajuns la piata,Mariana?hohot sic Nu pot merge singura plus copil dupa mine.Am vorbit cu tata si in weekend merge el cu masina uff .Sper sa ma tina cheful de focareala pana in weekenduff
Katrina,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Nu poti sa trimiti pe cineva?Ti ar fi mai usorpupici computerlove
AlexandraL,sanatate la toata familia.Offf se pare ca treceti printr o perioada mai dificila.Domnul sa va aibe in pazacomputerlove
flori1972
Scris: Thursday, October 6, 2011 9:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
raly ,super ganduri ,am sa le lipesc pe frigider s-a le vad zilnic pupici pupici pupici multumesc mult pupici pupici
oanamaria
Scris: Thursday, October 6, 2011 9:46 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Va pup pe fuga !Sunt franta ,dar multumita !computerlove dance
Maine am iar o zi plina si vreau sa ma bucur de zilele superbe de toamna .
giulia_mamik
Scris: Thursday, October 6, 2011 9:48 PM
Nivel

Ralynewclap thumright
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, October 7, 2011 4:54 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Fetelor, ma apucase pe mine depresia tot citind ultimele pagini de pe aici...ce-ati patit??? STiu ca unele momente/etape din viata nu sunt usoare dar...trebuie sa trecem prin ele, fac parte din viata..am eu o vorba: orice experienta e o experienta pozitiva, inveti ceva. Hai sus moralul ca nu e cioara atat de neagra pe cat pare! pupici Viata e frumoasa, aveti copii, uitati-va la zambetul lor si lasati problemele la o parte ca astea trec....computerlove pupici
Oanamaria
felicitari! sa o stapaniti cu folos si sa aveti parte de multe bucurii in ea! pupici
AlexandraLofff asta este cand cel mare se duce la gradi....sanatate multa!!!!pupici
Oana (Maria&Mario)bafta multa si o toamna calduroasa!pupici
Un sfarsit de saptamana placut, aici e long weekend, mancam curcanul...hohot
michi
Scris: Friday, October 7, 2011 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
O noua zi , o noua provocare.Incerc din rasputeri sa ma adun sa mai fac fata unei noi zile.Chiar nu stiu cat am sa mai pot lupta...
bereea
Scris: Friday, October 7, 2011 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Azi parca ma simt un pic mai bine.Poate si pentru ca am ajutat pe cineva cu un loc de munca bun si am vazut cat de mult s-a bucurat.Sper sa fie cel putin atat de bravo pe cat l-am laudat
oanamaria
Scris: Friday, October 7, 2011 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Praslea sa mancati sanatosi si voiosi curcanul.
Brandusa ai facut un gest mare azi -te felicit !
Michi nervi de otel sa i daca alta solutie nu exista momentan .
Giulia si mie mi-e greu sa car de la piata prea multe,asa ca iau doar strictul necesar si in w-kend merg cu masina si-mi iau in cantitati mai mari ca trebuie sa-mi pun gogosarii.,
Katrina imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa momente .
Azi e o zi de toamna superba ,am o stare pe masura cu chef de detoate .
Am fost cateva ore in oras si acum ma apuc de calcat ca mai am un teanc cat mine si sunt si cu voi pe aici cand fac cate o pauza.
Mi-e tare dor de Stefan -abia peste o saptamana mergem sa-l luam.Pana atunci ma topesc de dorul lui.coeur
LilianaD
Scris: Friday, October 7, 2011 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
mariana71 wrote:
Liliana,ai reusit ceva?

Da,am reusit.Multumesc inca odata.pupici computerlove

La noi s-a reintors ploaia si frigul,si nu stiu de ce, nu mi se pare deloc romantica ploaia asta.pale
Fetelor va doresc un wekend placut.pupici
giulia_mamik
Scris: Friday, October 7, 2011 1:18 PM
Nivel

Fetelor si eu va doresc un weekend placut si calduros(cu toate ca si la noi se anunta ploaieuff )
Bereea ce gest nobil ai facutnewclap newclap .Esti de admirat.computerlove
Oana, spor si tie la cumparaturi si apoi la conservaremajoreta computerlove
michi
Scris: Friday, October 7, 2011 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Katrina - ce oameni de neinteles imi pare rau draga mea ca trebuie sa treci printr-a astfel de situatie
Oana- computerlove computerlove computerlove Sa te bucuri din plin de zilele astea de toamna.
Giulia cand termini cu conservele te muti si la mine da?Eu am facut o parte si mai am o parte de facut.pupici
Brandusa computerlove
Un sfarsit de saptamana cat mai placut va doresc la toate , plin de soare si de impliniri pupici pupici
flori1972
Scris: Friday, October 7, 2011 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
oana, ma bucur ca-ti petreci pauzele cu noi,ne mai dai din enegia ta pupici pupici

giulia, lasa mama ca incet le faci tu pe toate ,copilul e pe primul loc ,conservele pe urma pupici

michi, abea astept s-a vina ziua cand ne vei zice ca ti-e mai bine pupici Doamne ajuta angel angel

liliana ,ploua ploua ploua ploua frown frown frown frown asta e soarta noastra sic sic sic a-mi tot propun s-a ignor timpul asta dar cand simpt pe spatele mele nu prea pot ignora sic sic

bereea ,Domnul te va binecuvanta pt ajutorul dat ,mai degraba sau mai tarziu ,el nu uita niciodata pupici .daca poti adotpta o stare de bine sa-l influentezi si pe tatal tau atat cat sta la voipupici

katrina ,cum ai rezolvat problema??? ,o doamne unii oameni sunt asa de egoisti nu se pun si in pielea altuia ca poate ar fi mai cu sufletsic

praslea ,si tie un sfarsit de saptamana cat mai frumos ,la fel tuturor fetelor de pe aici.

starea mea , e buna pana acum ,na cu acele dureri de oase dar asta face parte din viata mea de zi cu zi ,belgia mi-o trebuit,belgia am ,tac si nu zic prea multe mai ales ca fetele se oftica de cand a zis medicul ca starea mea se datoreaza umuditatii si frigului de aici si sindura sansa de a-mi reveni e s-a ne mutam de aici ,dar eu nu vreau s-a stric viitorul fetelor ,ce fac cu ele daca ne intoarcem in romania dupa 5 ani de invatat numai in franceza (aici sunt de premiul I )daca le duc in tara nu cred ca fac fata .
in rest ,spalvase spala rufe si pana la 3.30 am pauza de Andrele Andrele ca apoi vin micutele de la scoala si vedem pana deseara ce-o mai fi .
maine daca suntem sanatosi iesim la cumparaturi ,s-a mai luam ceva hainute groase ,adidasi si varza s-a facem sarmalute hainoroc .
duminica mergem in olanda la prieteni si biserica yes yes
bereea
Scris: Friday, October 7, 2011 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Fetelor, multumesc...nu este un gest chiar atat de mare.Persoana respectiva merita ajutata pentru ca e foarte muncitoare si are si cap.Va veni sa lucreze cu mine si sotul meu, deci ne ajutam si pe noi luand o persoana brava
kali
Scris: Friday, October 7, 2011 2:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Katy, esti belea! Distractie placuta acolo si sa vii cu pozici, da?
Oricum pentru mine esti un exemplu de energie, independenta si ce mai vrei tu. Iesi cu fruntea sus din orice situatie si faci cat 3 femei la un loc, pe bune.

In rest, fetele... asta e viata, cu bune si cu rele.
Toate trecem prin asta, desi viata unora e mai alambicata decat a altora. Eu mereu m-am consolat cu gandul ca orice lucru, care la un anumit moment mi s-a parut aiurea, mai tarziu s-a dovedit ca a deschis calea spre altul, mult mai bun pentru mine. Stie DD ce face si cum le aranjeaza.
Si noi am avut parte de esecuri in cariera/munca/planuri/viata personala, insa mereu trebuie avut in vedere scopul si nu trebuie sa va descurajati. Pana la urma, trebuie sa existe macar o latura pozitiva a vietii voastre, in care sa va refugiati pana trece furtuna.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.