Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Thursday, October 6, 2011 7:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Fetelor, cum este astazi cu voi? Este ziua mai frumoasa decat cea de ieri? Daca nu, faceti-o voi sa fie asa!dance
verusca
Scris: Thursday, October 6, 2011 7:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2010
fetelor, nu stiu problema in amanunt la niciuna dintre voi, una e cand povestesti si alta cand treci prin ea direct , am trecut si eu prin atatea ca as putea scrie un roman dar am avut intotdeauna un suflet aproape care m-a ajutat, sfatuit, incurajat, certat uneori, s-a rugat pentru mine si am biruit...ce vreau sa va spun e sa va concentrati asupra a ce e mai important pentru voi in momentul acesta; serviciul sau sanatatea, gura lumii sau familia, lipsa de bani sau armonia in familie....ne pierdem linistea uitandu-ne cu spaima la diverse probleme neprevazute dar inevitabile din viata si viata trece pe langa noi....traiti clipa cu recunostinta pentru ce aveti acum, maine nu stim ce mai are pentru noi, va puppupici
mariana71
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
LilianaD wrote:
Eu nu prind canale romanesti aici.

Liliana,poti vedea online,in internet explorerhttp://www.cool-itv.net/.

Fetelor ,fiecare aveti cate o problemauff .Capul sus , sa ne gandim ca si maine e o zi.Nu trebuie sa ne lasam coplesite de necazuri ,ca astea nu disparbataus ,parca se tin scai.Va imbratisez cu drag pe fiecarecomputerlove computerlove .
bereea
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Maria, esti bine? sunteti bine? chiar ma ingrijorezipupici

Mioara, noul membru a familie e baietel

Oana, ma bucur ca esti fericita si multumita

Katy, esti o plimbareata...te invidiez

Michi, Aurisha, Giulia, Verusca, Mariana, Ralycomputerlove

La mine a venit tati: e slab, se citeste multa tristete pe fata lui, dar...macar suntem pentru un pic impeuna.Mi-a adus gaini si un cocos , si nuca si zacusca trimisa de vecine, nu stie saracu' cum sa ne tot faca pe plac.Tare il iubesc si ma doare pentru el.

Cu scoala inca n-am rezolvat nimic, m-am saturat de atata neorganizare.La munca totul bine, se pare ca firma noastra se tot mareste, e un lucru bun.

O zi buna tuturorcomputerlove
michi
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
O zi cat mai buna dragelor.computerlove computerlove
Bereea sa te bucuri mult de vizita tatalui tau.Si sa va traiasca noul membru al familiei.
Si eu il am pe tata singur si chiar daca distanta dintre noi este foarte
mica imi lipseste enorm.De fapt cred ca imi lipseste el cel de odinioara , cand traia mama si nu era asa impovorat de griji.Imi lipsesc momentele cand era suficient sa-i spun ce problema aveam si parca se risipea fiind convinsa ca tatal meu este cel mai mare si cel mai puternic si totul se va rezolva.acum ma doare cand il vad ca slabeste pe zi ce trece si este impovorat de griji si singuratate.Ma doare faptul ca ii ascund faptul ca am probleme la servici tocmai ca sa nu-l supar mai mult.Of doamne cum de au trecut anii...
Raly iubita chiar nu mai stiu in momentul de fata ce inseamna sa pun piciorul in prag.Sa-mi dau demisia , desi nu am nici sprijinul sotului in aceasta decizie sau sa vin in continuare in nebunia asta/Am rezistat 1 an si jumatate dar credeti-ma chiar nu mai pot sa rezist ba mai mult in ultima perioada mai am si discutii acasa cu sotul pe tema asta .
Off doamne singura mea bucurie este baiatul .
Oana- sa te bucurii de casuta ta in armonie si iubire.
Verusca - eu in momentul de fata in afara de baiatul meu chiar nu mai stiu ce este cu adevarat important pentru mine.Nici macar viata.
Va imbratisez cu drag si va multumesc ca-mi sunteti alaturi chiar si virtualpupici pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:38 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Iar e o perioada de tristete, suparare , dezamagire ..... aici ! Sper sa gasiti puterea sa treceti cu bine peste probleme si sa vina soarele ! Multa sanatate !!!!
Bereea ..... rasfatati-l si voi ! Poate se mai alina din durere ..... Zile frumoase impreuna va doresc ! Zacusca spuneai .... alcool
Oana , hai ca vestile bune binedispun ..... gata despachetatul ? Cum e la noul cuibusor ?
Katy , plimbareato !!!!!! Enjoy si .... abia astept sa vad fotografiile ! topai
Marivic .... sper ca astazi sa revii mai increzatoare in tine, in viitor , in Dumnezeu ....
Raly ..... si voua - sa aveti un sfarsit de saptamana frumos ....
Michi - ignora si zambeste-le in nas ! Asta doare cel mai tare ! Ignoranta ! Nu merita sa te consumi pentru ei !

Eu - zi de scoala astazi .... Poate iese si soarele, desi ma indoiesc .... a venit toamna aici ..... frig , vant turbat , umezeala , copaci dezgoliti .... Copiii , ba cu febra , ba cu party , ba cu prietenii ...... mergem inainte ....

Zile senine !!!! va doresc !
marivic
Scris: Thursday, October 6, 2011 1:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Stare buna azi,yes yes yes multumesc Oanapupici computerlove Dupa cum va spuneam,ma pregatesc sa merg la Ziua Educatieidance hainoroc dance Chiar daca nu ma sufera colegele,voi fi cu sefa mea,cu prietena cea mai buna,si cu ingrijitoarele de la mine din gradinita;vreau si mi-am propus sa ma distez la maximyes yes yes
Kathy,pe unde umbli?hearts
Irinuta,multumesc.computerlove Asta ma pune tare pe ganduri,....offffuff
Bereea,ii poti spune:Micki,Pongo,Bibi,Figaro,Tanu,Tano,Kitt,Berlioz(din pisicile aristocrateras )
AlexandraL
Scris: Thursday, October 6, 2011 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Trista...fratele meu si-a dizlocat umarul stang, acum este in ghips, dar se pare ca are nevoie de operatie...Bunicul din partea mamei s-a taiat la mana dreapta, are 15 copci...Matei are febra de ieri, macar astazi este putin mai bine.
katy33
Scris: Thursday, October 6, 2011 1:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Pentru a doua oara sunt in Martinica, iar acum este ora 07.38 AM. E foarte frumos, insa pana am ajuns aici am pus tot echipajul in alerta cu panica mea de avion:018: Culmea, unul din membri era din Hunedoara, asta da coincidenta.
Weekendul trecut am fost copilot la raliul de masini de epoca din Mayenne, insa am ajuns pe locul 14 din 40 pentru ca nu era bine echipata masina. Data viitoare cred ca particip cu Deuta pe o Daciachitara sa moara toti francezii de ciuda:018:
Va trimit mult soare si o dusca de romalcool dance
giulia_mamik
Scris: Thursday, October 6, 2011 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Katyhainoroc computerlove distractie placuta,draga noastra!Asteptam cuminti pozicidance

Fetelor,eu ma bucur maxim de zilele insorite care au mai ramasdance .Si am o tentativa de a merge in piata sa cumpar niste legume sa fac o zacusca si sa pun cate ceva la congelator pt la iarnadance .Sper sa ma tina:018:
marivic
Scris: Thursday, October 6, 2011 2:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Wau,....Kathy,cred ca este superb acolo,.....alcool alcool alcool Supernewclap newclap newclap Bravo tie,esti cea mai tarecomputerlove
LilianaD
Scris: Thursday, October 6, 2011 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Mariana multumesc ,incerc acuma sa vad daca reusesc.iloveyou iloveyou

Katy tu esti din Hunedoara ?pupici
Giulia spor la zacuscarit,daca te hotarasti.majoreta
Marivic distractie placuta.hainoroc
michi
Scris: Thursday, October 6, 2011 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Marivic pupici - distractie placuta iubita.Sa te distrezi cat mai bine si sa faci in ciuda celorlalte colege
Giulia spor la munca si daca te apuca cheful tare vino si pe la minecomputerlove
Katy - distractie placuta acolo unde esti.
Eu am stare de spirit mai bunicica.dupa ce zilele trecute m-au tot frecat sefii la cap , se pare ca astazi cel putin pana acum (ca m-ai am o ora de program,) m-au cam lasat in pace.Le-am prezentat doar cateva situatii pe care daca au vazut ca sunt foarte bine facute m-au lasat in pace.M-ai ales ca am castigat un proces destul de important pentru institutie , si i-am scapat dintr-o mare belea.La felul cum s-au comportat ei nici nu merita sa ma implic asa tare, in acest proces si sa-i las pe ei sa raspunda.
Katrina
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Michi,ma bucur sa aud ca esti ceva mai bine.

Eu am o stare tare rea,cry imi plange sufletul de durerecry .
Tatal meu a murit intr-un accident de masina ,rasturnandu-se pe terenul cuiva.Acum 8 ani,dupa accident am pus acolo o cruce,inconjurata de un gardut mic de fier .Tot timpul a fost bine ingrijita,saptamanal mergand acolo,pentru ca e foarte aproape de intrarea in localitate.Azi m-a sunat proprietarul terenului ,sa iau crucea ca-l incurca la lucrarea acestuia.De cand s-au facut retrocedarile nu a cultivat nimic acolo,fiind pasune.
Maine trebuie sa merg sa rezolv problema,adica sa scot crucea de acolo.Nu stiu daca voi avea puterea sa fac acest lucru .
mariana71
Scris: Thursday, October 6, 2011 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Of Katrina,prin ce trecicry .Oare chiar ar avea nevoie sa lucreze pamantul ,daca pana acum a fost pasune? Oricum ,nu o poti muta la marginea terenului,ca sa ramana in aceeasi zona?

Fetele pe aici vad ca se mai si distreaza,bravo vouathumright .

Liliana,ai reusit ceva?

Giulia ,ce ai facut la piataras ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.