Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| LilianaD wrote:M-am intors,sunt din nou in Germania,cam obosita, dar cine si-a petrecut wekendul in tara ? Giulia si eu ma bucur ca am vorbit cu tine. Fetelor..., Giulia noastra e o guraliva,mi-a zis ea pe mess ca vorbeste mult si repede,dar acum m-am convins  ,no...eu asa ca ardelencele...mai rarut... Pup toate fetele,mai va citesc un pic,pana beau cafeaua,si-apoi ma duc la treaba,ca m-asteapta o zi grea....
No ,ce sa i faci acum?!Spune tu de nu s buna de prezentatoare tv?!?! Sotul mereu imi spune sau un post unde trebuie sa conving lumea .As fi in elementul meu cred .Bun venit acasa Lili
Michi,cam mult te stresezi.Si stresul nu duce la bine.Musai schimba jobul
Monique,te ividiez toata pt asa job .Cutreiri lumea asta in lung si lat.Ce poate fi mai placut?Si observ ca ti si place jobul tau,nu numai calatoriile
Eu azi ma simt mai bine.Nu mananc seara mai nimic si traversez noaptea in liniste .O zi buna fetelor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Giulia si eu te ,sper sa te simti mai bine de acum incolo. Sunt convinsa ca te-ai descurca de minune,in oricare dintre joburile amintite de tine. sotul tau stie el ce stie. Eu inca mai am o gramada de treaba,dar cand mai fac cate-o pauza,mai trag cu ochiu sa vad ce mai faceti. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ciao, fetele!am tot citit pe aici, dar nu am scris nimic pentru ca starea mea este...indescifrabila.Nici nu mai stiu pe ce lume ma aflu.Totusi azi am doua vesti bune: una e ca vine tati.Alta e ca am innebunit:i-am luat mata fiica-mi.Acum trebuie sa ma documentez sa vad cum se creste pisica in casa, ce pretentii are.
O zi buna tuturor:923: |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Fetelor nu mai stiu ce sa ma mai fac ,Simt ca imi pierd echilibrul cu fiecare zi care trece.Ma enervez si plang din orice si de regula sunt o persoana foarte calma si foarte interiorizata.Rareori imi exteriorizez sentimentele.Aseara m-am enervat si am tipat la bietul copil , am aruncat cu cartile lui pe jos de cateva ori am inceput si eu sa plang si bietul copil care nu ma vazut niciodata asa ca o nebuna , apoi m-am certat cu sotul ca nu intelege ca chiar nu mai pot suporta aici .Pur si simplu imi este teama de mine de faptul ca nu mai imi pot controla reactiile si voi claca cat de curand. Pe de o parte vreau sa-mi dau demisia si sa pun punct calvarului de aici , pe de alta parte ma gandesc ce voi face din punct de vedere financiar , daca nu gasesc de lucru in momentele acestea.Este adevarat ca salariul este foarte mic , dar totusi , am un venit , o asigurare medicala care fie vorba intre noi iar nu-mi foloseste la nimic , pentru ca sistemul sanitar de stat merge cum merge...Chiar nu stiu ce sa fac. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Michi, am tot urmarit ce ai scris de-a lungul timpului si sincer, eu nu rezistam. In primul rand, ai nevoie de o pauza si poate chiar niste sedinte la un psiholog. In al doilea rand, de ce iti este atat de frica sa pui punct? Din ce am citit, esti o persoana pregatita in domeniul tau, daca sefii tai (asa ciudati cum sunt) nu vor totusi sa te piarda. Eu una asta am inteles din postari si din comportamentul lor! In cazul asta, nu ar trebui sa ai nicio retinere. Cauta altceva si sigur va fi mult mai bine! Daca aici e cum e, munca foarte multa, stres, oboseala si ce este mai important, bani putini, atunci de ce teama de a incerca altceva? ... cu riscul ca poate o luna stai pe bara. Dar in timpul asta ai grija de tine, de sanatatea ta si de familie! E doar parerea mea! Pur si simplu, nu merita din orice unghi ai privi. Repet, asta din ce am dedus eu. Bereea, felicitari pentru noul membru al familiei! Pozici, ceva? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Off, Michi, nici nu stiu ce sa zic, dar...Sanatate ta mintala si linistea ta sunt mult mai pretioase.
Liz, fac si pozici .Acum suntem in cautare unui nume, deci...ajuuutooor! |
|

| Anelise- in oraselul meu sansele sa-ti mai gasesti un loc de munca sunt foarte mici , indiferent cat de bine pregatit esti si fie vorba intre noi nu prea se mai pune prea multa baza pe acest lucru.Aici imi fac treaba cu seriozitate, si nu doar a mea ci si a altui coleg caruia sefa mea refuza sa-i dea de lucru , desi sa fiu sincera in ultimul timp cand vad cum sunt tratata nici eu nu mai sunt asa de saritoare si de prompta.Sefilor nu le sunt pe plac ca am refuzat sa semnez magarii alaturii de ei.Si cum nu aveau avizul juridicului nici ei nu au putut sa faca prea mare lucru. Ba mai mult au facut o sesizare penala falsa unor colegi ca sa le poate desface contractul de munca.In declaratia pe care am dat-o la politie nu numai ca am spus si dovedit adevarul dar am si declarat ca toata aceasta mascarada a fost facuta cu intentia de a scapa de anumiti colegi din directie.Si acesta este numai un aspect ca lista este luunga.Asa ca va dati seama cat de bine sunt vazuta acum de sefii mei.. |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| bereea,acomodare cat mai repede cu pisicuta alexandrei
michi ,doamne ce ma intristeaza starea asta a ta ,sar putea s-a fie vorba de organismul tau slabit dupa operatie si de aia cedezi mai repede . eu nu asi mai sta nici o zi la acest loc de munca ,pe de o parte te inteleg ,nimanui nu-i plac schimbarile dar nici asa nu merita ,poate in timp ti-ai facut prieteni de care e greu s-a te desparti dar sigur vei gasii alte persoane bune si in alta parte . daca iei un concediu medical,mai ales acum ca nu ti-ai revenit bine duma interventia chirurgicala,apoi un preaviz si in timpul asta cauti ceva in alta parte . ia si ceva magneziu (spirulina e buna ).
eu nu am dormit decat putin si greu din cauza spatelui ,ma dor ingrozitor din cauza timpului ploios . acum ma pregatesc de facut langosi vine cumnata mea la mine |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| michi cred ca u esti in plina depresie. off Doamne ce grele sunt starile astea. multa putere sa mergi mai departe. te-am mai intrebat candva, dar nu mi-ai raspuns, unde lucrezi? ce e cu calvarul asta? am dedus ca la stat undeva ..... Intreb pt ca si eu lucrez la stat, si la noi e nebunie dar parca nu asa.... |
|

| Flori , si eu cred ca datorita organismului slabit sa cedez mai repede.Prieteni nu am aici , decat o singura persoana care este pe punctul de pensionare .In timpul programului nu avem voie sa vorbim cu nimeni si nici sa parasim biroul decat pana la baie si la secretariat unde depunem sau ridicam corespondenta.Avem camere de monitorizare sa ne urmareasa cine cu cine sta de vorba.Ma intreb de ce-si permit sa cheltuie banii publici pe camere de monitorizare cand noinu avem nici coli de cris , si persoana care sta si ne urmareste ce facem noi toata ziua cand isi mai face lucrarile?Asa ca este cam greu sa -ti faci prieten de care sa nu te poti desparti .Am tot sperat ca daca imi fac lucrarile , respect programul de lucru si imi vad de treaba mea , or sa ma lase in pace.(bine suntem mai multi in aceasta situatie mai bine de jumatate din colegi)dar se pare ca lucrurile nu stau deloc asa , si gasesc tot timpul motive de sicana.Alexandra am sa-ti spun pe PM numele institutiei . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| michi,nu se merita pentru un salariu mizer sa induri astfel de tratament...o sa-ti gasesti de lucru si in alta parte...nu se merita sa te incarci cu stres si sa sufere si copilul si sotul ...sotul lucreaza? |
|

| da ingerash sotul lucraza in aceasi institutie cu mine , numai ca el are munca de teren si intra prea putin in contact cu atmosfera apasatoare de aici.Vine un pic dimineata cat isi ia ordinele de deplasare si actele , si seara cand le depune la secretariat.In rest mai putin sta prea putin la irou.Mai au o zi pe saptamana in care trebuie sa raspunda la petitii , dar ei fiind 6 la acest serviciu fac cu randul fiecare cate o zi pe saptamana asa ca ii vine randul mai rar sa stea pe la birou. |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Michi am citit despre starea ta sa stii asa eram si eu acum un an, am urmat o terapie la psiholog plus tratament dat de psihiatru si incet incet mi-am revenit ( am avut norocul ca aici totul a fost gratuit) si bineinteles cu multe rugaciuni si incredere in bunul Dumnezeu!Doamne ajuta ! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Michi, eu nu-ti doresc decat sanatate, ca daca d-asta n-ai poti sa ai tu 10 job-uri ca nu folosesc la nimic tie si copilului tau, care are atat de multa nevoie de o mama sanatoasa... Asa ca nu-ti nenoroci sanatatea pentru acest serviciu. De ce nu povestesti tu toata mascarada asta unei televiuni? Nu exagerez cu nimic cand spun asta. Inteleg ca lucrezi intr-o institutie de stat. Cu atat mai mult, ar trebui sa te gandesti serios la lucrul acesta. |
|

| Madanuta- si eu m-am gandit de foarte multe ori la acest aspect, numai ca nu sunt genul sa fac asa ceva.Nu vreau sa ma cobor la acest nivel de barfe si scandal.Am oroare de aceste lucruri.Pe iarna au facut catva colegi o sesizare la un post de TV , ce e drept care nu prea are multa credibilitate, dar sincer cand au venit operatorii marea majoritate a salariatilor au refuzat sa dea interviuri de de frica pierderii locului de munca.Cei care au dat interviuri atunci le-au fost desfacute contractele de munca(chipurile la reorganizare) .Nu stiu cum si in ce fel ca ulterior sa musamalizat totul. |
|
|