Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Superb film, Alexandra! Mi-ar placea sa-l revad! Oare eu sunt singura care are senzatia ca niciodata nu termina curatenia in casa? E drept, e si cam mare, si fac etajul, apoi parterul si apoi trebuie sa o iau de la capat. Uneori chiar mi se ia de atata curat, curat, curat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Anelise wrote:Superb film, Alexandra!  Mi-ar placea sa-l revad! Oare eu sunt singura care are senzatia ca niciodata nu termina curatenia in casa?  E drept, e si cam mare, si fac etajul, apoi parterul si apoi trebuie sa o iau de la capat. Uneori chiar mi se ia de atata curat, curat, curat.
Anelise, te inteleg perfect...mai adaugam si un munte de calcat, apoi gatitul, spalatul si intinsul hainelor si...nu ne ajung 24 de ore...
Eu...la fel ca Alexandra...stare meditativa... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| eu o stare super ,dupa ce aseara am iesit la cina in oras cu inca 3 familii si ne-am intors dupa miezul noptii,deseara am iar musafiri si vom face un gratar (defapt am sa-l fac singurica si ei doar s-a manance)asa ca am treaba dar ma mai si relaxez crosetand si vb cu voi .
o saptamana faina va doresc tuturor |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hello fetelor.Eu pe aici cu stare cam aiurea.Ieri pe seara am mancat niste pastrav si toata noapeta mi a fost rau.Ba mai rau am vomat intr un final .Am taiat si peste de pe lista alimentelor permise.Ce este mai rau e ca slabesc brusc si nu se vede asa frumos .
AlexandraB, "The Pursuite of Happyness" l am vazut acum vreo 2 ani.Tare frumos si cu o lectie zdravana de viata.Eu am fost la inmormantare joi la 60 de km de oras.La fel am patit,mi am dat seama cat sunt de norocoasa ca am un acoperis asupra capului si copilul meu nu duce lipsa de ceva!Am plans vazand copilasi pe la porti in pantAloni scurti si slapi mai fetelor si afara era destul de racoare mai ales dimineata la 9.Case care stau sa pice peste oameni !Cat despre ce ti se intampla in ultima vreme,eu cred ca sunt semne de la Dumnezeu.Ai vazut cel putin cu bratara!Ti a fost la ochi.Si ma bucur ca ai facut imediat legatura cu Dumnezeu.Multi zic"wow ce norocos sunt, am gasit o!" dar nici prin cap nu le trece ca e doar voia Lui Dumnezeu.Ma bucur ca ai avut o zi buna si observ ca starea ta de spirit s a mai schimbat in ultima perioada
Anelise,acelasi feeling la mine.Sambata am facut curat in toata casa.Azi e dezastru.Si eu am doar doua camere si ma plang.Nu stiu ce voi face cand va trebui sa ma mut la casa
AlexandraL spor trebaluit
Flori ce ma bucur ca te mai relaxezi si te distrezi
O spatamana minunata,fetelor |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Salutare!
weekend plin si la noi,curs de dans,cumparaturi,curatenie,party organizat de firma la care lucreaza Mircea (a fost super,animatie,baloane,desene,picturi,loc de joaca pentru copii,bautura si mancare la discretie,muzica,atmosfera ),in parc cu juniorii,teme azi micii au fost acasa,scoala si-a luat o zi libera,de maine incepem iar,miercuri avem si prima lectie de inot,Lara nu prea vrea sa mearga,mi-e sa nu-l influenteze si pe Mihaita...
saptamana placuta,fetele! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Am inceput o noua saptamana de tocat nervi.Astazi m-a chemat directorul la el si si cu un aer de superioritate mi-a spus ca el poate a ceara de la autoritate oricand desfintarea postului meu , si eu i-am replicat cu un aer detasat si usor absent, ca este liber sa faca ce vrea ca ,,doar este sef,,.A ramas un pic perplex si imediat a schimbat tonalitatea si subiectul , insa monumentul de inteligenta care este sefa mea a inceput sa urle ca o apucata.Si ca sa va dati seama cat este de ,,culta,, sefa mea va redau o perla pe care a emis-o astazi in sedinta ,, eu si cu subsemnatul domn director va platim ....,, In alta ordine de idei , incerc pe cat posibil sa fac fata situatiei si sa nu deraiez de tot, nu de alta dar spitalul de psihiatrie din apropiere a fost inchis de curand.  Astept sa mi se aprobe concediul de odihna si in acea perioada voi avea timp sa-mi caut ceva de munca in apropiere. Din pacate am primit propuneri dar destul de departe de casa , si nu am nici permis. Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu vesnica mea problema stresul de la servici , dar chiar nu mai pot , si la voi imi pot deschide sufletul . Va doresc sa aveti parte de o saptamana cat mai buna! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am vazut filmul aseara,....cu toate ca s-a terminat la 1 noapte si eu azi am mers la gradi,mi-a placut la nebunie;o lectie de viata,dura,am si plans caci stiu cum e sa nu ai bani,sa-i dai copilului sa manance si tu sa nu mananci,...sa te saturi numai cand vezi ca el se bucura de portia lui,.....stiu cum esa ramai fara bani si sa-ti dai toate datoriile si sa te intrebi daca poti supravietui cu putinul sau nimicul ramas. O lectie,o meditatie,un motiv de a te ridica si a merge mai departe!SUPERB FILM! Eu o stare ciudata,.....obosita,munti de rufe,....acte de intocmit,lectii cu Victor,....oare nu as putea face o vraja sa fie totul brici in jur? |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Michi, Michi, mama ei de munca, nu stiu cum rezisti, sincer... Da' te stiu fata puternica si se pare ca stii sa te remontezi singurica. Bravo! Totusi iti tin pumnii sa obtii cat mai repede un job unde sa mergi linistita si cu chef de munca.
Marivic, tare curioasa m-ati facut cu filmul asta. Poate o sa.l vad si eu (adica vreau, dar timp n.am deloc).
Eu is foarte bine, de cateva nopti stau si butonez rapoarte, analize, concluzii pentru ca miercuri plec (iar) la sedinta la Vatra Dornei. Pana vineri. Apoi saptamana viitoare in Delta in week end, tot obligatie de serviciu. La Paris a fost de vis, am reusit sa ne simtim ca-n luna de miere. Totul a mers de minune, atmosfera relaxata, de vacanta, plina de romantism (de parca-mi lipsea acasa :)). Poze pun la jurnal.
Va doresc sa aveti parte doar de bucurii! Kiss you! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| A fost cutremur la 5,45. La noi s-a simtit bine, dar a fost scurt. Ce bine ca nu a durat mult ca m-am speriat un pic. |
|

| madanuta bine ca a trecut
monique ,spor la munca draga ,e bine ca te-ai relaxat,distrat,incarcat baterii
marivic ,lasa draga sanatoasa s-a fii ca le faci tu pe rand toate
tututror v-a doresc numai stari de bine pe mine ma anunta meteorologul meu (adica oasele )ca vin iar ploi o de s-ar insela ca prea bine a fost zilele aste cu soare,fara apa si noroi |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| giulia_mamik wrote:. Astazi am vorbit cu draga de Liliana.M a sunat si ii multumesc inca o data.Are o voce asa placuta  .E in Romania iar si se intoarce de indata acasa M-am intors,sunt din nou in Germania,cam obosita, dar cine si-a petrecut wekendul in tara ? Giulia si eu ma bucur ca am vorbit cu tine. Fetelor..., Giulia noastra e o guraliva,mi-a zis ea pe mess ca vorbeste mult si repede,dar acum m-am convins ,no...eu asa ca ardelencele...mai rarut... Pup toate fetele,mai va citesc un pic,pana beau cafeaua,si-apoi ma duc la treaba,ca m-asteapta o zi grea.... |
|

| Madanuta- bine ca a-ti trecut cu bine! Marivic - cu sanatate si rabdare le facem pe toate.Si eu ma confrunt cu aceeasi situatie.Munti de haine , de calcat , de spalat , lectii la greu cu Mihnea , uneori exagerat de multe zic eu,si multe altele si mai adaug la asta si starea mea de ,,bine,,din punct de vedere psihic de la servici si fizic pentru ca inca ma simt slabita si ametita in urma interventiei chirurgicale dar si a unei anemii severe cu care m-am procopsit.In alta ordine de idei astept sa vedem ce surprize mai am astazi la servici.Oricum m-am decis sa fi un pic tupeista a se citi chiar nesimtita , si sa le raspund si eu cam cu aceeasi moneda , nu sa-i jignesc si eu ca nu-mi sta in caracter, dar nici sa nu mai tac din gura ca pana acum.Oricum sunt decisa 80% sa-mi dau demisia asa ca ce pot sa-mi pierd locul de munca de care oricum vreau sa scap. Am ajuns la concluzia ca nu este o catastrofa daca voi sta o perioada fara servici .Ce e drept mi se pare aiurea sa stau pe tusa pentru ca eu am lucrat din facultate.Dar chiar nu mai suport. Va pup si numai bine va doresc.Inca odata mii de scuze ca strezez cu vesnica mea problema. |
|

| michi,nu cred stresezi pe nimeni ,noi te intelegem si e bine s-a te descarci putin . e bine daca te-ai gandit s-a schimbi locul de munca ,poate gasesti ceva unde s-a mergi cu drag ,eu nu pot s-a fac nimic sub presiune mai bine mananc radacini dar nu stau s-a fiu calcata in picioare |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Michi, apreciez decizia ta. As face la fel. Nu merita sa te consumi la maxim pentru serviciu. Cine stie ce ocazie va apare. Domane ajuta sa fie totul bine! Te imbratisez, scumpo! |
|

| Flori , si eu incep sa gandesc la fel ca nu merita sa ma stresez si sa iau antidepresive cu pumnul ca sa rezist 8 ore la servici , mai ales ca nici din punct de vedere financiar nu pot sa spun ca am o satisfactie -mai ales in urma ajustarilor salariilor.Stiu ca am un copil de crescut si ca in primul rand trebuie sa fiu sanatoasa pentru el . |
|
|