Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Thursday, January 12, 2012 11:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Buna seara fetelor!Am mai dat si eu pe la voi.Va citesc cat pot,ma pun la punct cu stirile noi de pe aici.Sunt bine dar epuizata.Am crize de colecist tot mai dese,plus ca ma simt de parca am avut 3 copii nu unul,timp de o luna de zile(soacra mea,soata si Dariamaseluta ).Am gatit si prajiturit ca la concurs,spalat+curat zilnic.Soata imi pleaca sambata inapoi in Germaniacry plans uff si soacra luni in Italiatopai .Va fi grea acomodarea,din nou singura,la lucru,cu fata...dar mergem inainte.Nu avem alta cale momentanuff

Breea la multi ani si sa ti traiasca sotulangel computerlove

Katy,ce te invidiez(in sensul bunsic )pt sansa care o ai.Tu chiar traiesti fiecare clipa la maxim si nu lasi viata sa treaca pe langa tine degeaba.Enjoy yourself si vrem pozeras pupici computerlove

Fetelor:Ana,Oana si Roxy va urmaresc evolutia ca gravide si la "Gravidute" dar va felicit aici pt primele miscari ale bebelusilor.Din pacate nici luna asta nu va urmez.Au venit uratiiuff

Mela,sanatate baiatului iar tie o portie buna de somn pt refacerepupici angel computerlove

Restul fetelor,va pup si va urmaresc cu drag!pupici

Noapte buna,iubitele!angel computerlove
AlexandraL
Scris: Thursday, January 12, 2012 11:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Revin si eu printre voi, n-am mai avut timp sa postez, doar am citit noutati. Va urez un an plin cu iubire, speranta si credinta, sanatate si impliniri computerlove
oanamaria
Scris: Friday, January 13, 2012 8:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Katy sa ai zile minunate si spor la cumparaturi!
Giulia ti-am simtit lipsa !Poate mergi la un dr.sa te tratezi ca nu e ok sa stai sa induri dureri .
Multumesc pentru felicitari si gandurile bune !computerlove
Alexandra bine ai revenit si sa nu mai lipsesti atat de mult !
Ana
Scris: Friday, January 13, 2012 8:37 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Neata fetili!
Alexandra bine ai revenit!computerlove computerlove

Giulia te asteptam cat de curand la gravidutze||

majoreta
alexandrabogdan
Scris: Friday, January 13, 2012 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
azi a fost prima zi de munca care a durat fix 30 min. am mers la filip dupa pila .... ca uitase de la personal sa ma sune sa imi zica ca incep din 16. dar bine a fost si asa. nu am nici calculator ca mi l-au dat nu stiu pe la cine dar am nomenclator cu lucrari pe birousic
duminica tinem ziua Sarei ....si de luni gata cu leneveala
mariana71
Scris: Saturday, January 14, 2012 11:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Bine v-am regasit fetelorpupici !
Am avut o perioada deloc usoara si inca o mai am ,dar asta e, cu Domnul inainte.Ganduri si griji cu mama,care acum e stabila si e acasa ,dar inca suntem in asteptare pt coronarografie si sper sa o faca cat mai curand.Ei ,ii e teama tare de rezultat si nici eu nu pot spune ca sunt prea linistita ,dar sper sa decurga totul bineuff .
Pe langa toate astea,istoria de leptop mi-a facut figuribanghead banghead .Dar o chestie care nu stiu cat ar fi de grava ,e ca fetele au deschis un cont pe forum ,dar au pus mailu meufool .Eu le spusesem sa tina legatura aici ,pt vreun raspuns la"sanatate" si nu am mai stiut sa le dau parola mea ca nu o mai stiu sorry1 ,dar cine se gandea ca ele imi fac un alt cont si acum mi-e sa nu fi incalcat vreo regula cevauff .

Of ce mi-ati lipsitcomputerlove !pupici pupici pupici pupici
S.ELENA
Scris: Saturday, January 14, 2012 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Fetelor va imbratisez cu mare drag pe toate si doresc tuturor celor care au nevoie (si nu numai) multa-multa sanatate!!!!

Mariana, ma bucur ca mama ta este stabila. De-aici inainte - Doamne-ajuta!!!
Cat despre parola contului tau si mie mi se mai intampla sa o uit sau sa uit pe unde am scris-o si atunci cand imi cerea sa introduc parola, era un buton "forget password" (sau ceva de genul acesta), dadeam clic pe el si primeam o noua parola pe mail. Dupa ce-mi deschideam contul puteam pastra parola aceea sau o puteam schimba cu ceva mai usor de memoratsic pupici
giulia_mamik
Scris: Saturday, January 14, 2012 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,va multumesc pt gandurile bune.Azi e o zi trista.Sotul a plecat.Daca azi dimineata nu aveam nimic,abia acum am realizat ca a plecat si cat de mult imi lipseste.Am plans nitel si sper sa ma simt mai bine dupa.Gandul ca e posibil cateva luni sa nu ne mai vedem,ma agita foarte tare,imi da o stare de neliniste,imi pune un nod in gat care nu ma lasa sa respirpale .
Cu soacra mea,alta poveste,saraca e atat de cicalitoare,incat imi seaca nervii total.Inca o zi si va pleca..
Cert e ca simt o presiune din toate partile:faptul ca sotul a plecat,soacra mea a stat o luna aici,Daria e de 3 saptamani acasa si mi a tocat nervii.
Crizele de colecist....nu am ce face cu ele Oana,decat sa tin un regim strict ori ultima varianta sa scot fierea.Am cam sarit calul,am mai mancat si lucruri interzise si la toate astea se adauga stresul care "ajuta" foarte mult la aceste crize.Plus faptul ca nu reusesc sa fac un bebe de atat timp,ma ingrijoreaza.Imi cer scuze ca va stric buna dispozitie cu toate prostiile mele.Stiu ca n ar trebui sa spun toate astea...dar am simtit nevoia sa ma destainui undeva.Va multumesc ca sunteti aicipupici angel computerlove

Alexandra,la multi ani Sarei.Sa creasca mare si sa va faca fericitipupici

Mariana,sanatate mamei tale.Te puppupici computerlove

Elena,sanatate multa.Cum mai esti?Sper ca mult mai binepupici computerlove

Va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi voua si un weekend placutpupici angel computerlove iloveyou
AlexandraL
Scris: Saturday, January 14, 2012 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
yes I-a iesit primul dintisor lui Matei hainoroc
marivic
Scris: Saturday, January 14, 2012 7:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Offf,GIULIA,...cat de bine te intelegcomputerlove O imbratisare de la mine ca sa-ti mai alin ofulcomputerlove pupici computerlove
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, January 14, 2012 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
AlexandraL wrote:
yes I-a iesit primul dintisor lui Matei hainoroc

EHeheee!!! Felicitari Matei!!! Deacum ai cu ce musca sic Cresc copiii Alexandra...Va pup cu drag!
Giulia trec toate incetul cu incetul...pupici
Eu pe acasa, mi-am luat niste liber, am nevoie, sper sa il folosesc cu folos, asa ca stau si...chatten si mai acusi cred ca ma apuc si de o cafea advocat Eh..treburi...noroc ca dorm copiii acum si e liniste in casa...sarbatoare
Un weekend placut fetelor si multa sanatate!
flori1972
Scris: Saturday, January 14, 2012 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Mariana, ma bucur ca esti din nou printr-e noi ,te inbratisez cu drag si sper s-a treci cat mai repede de aceasta perioada grea pupici pupici pupici pupici
Giulia ,of doamne te inteleg asa de bine ,dar te rog fa cate ceva care sa-ti tina mintea ocupata pana te vei acomoda cat de cat iarasi fara sotul tau ,noi suntem aici si stai linistita nu ne obosesti ,sanatate si putere i-ti doresc pupici pupici pupici
Alexandra ,sa-ti creasca mare si sanatos Mateiutu pupici
Elena ,Praslea ,o seara faina si voua.pupici pupici
S.ELENA
Scris: Saturday, January 14, 2012 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Giulia sunt bine, multumesc de intrebare pupici Offf, soacrele astea...te inteleg asa de bine, dar lasa ca pleaca ea si dupa cateva zile o sa-ti revi complet. Cat despre departarea de sot uff te inteleg si aici, dar, totul este pentru binele vostru, al familiei..... Bebe, azi-maine, vine si el, stai fara grija....parca imi aduc aminte de mine inainte de a ramane insarcinata cu Denis, tot asa ma ingrijoram si eu luna de luna si exact cand nu m-am mai gandit la acest lucru si nu am mai fost stresata din acest punct de vedere, minunea s-a intamplat. Deci, tu linisteste-te si...lasa lucrurile sa vina de la sine (cand se va intoarce sotul sau cand va veti vedea). E greu, darrrr.... tot raul spre bine!!!!pupici pupici pupici

Alexandra, felicitari pentru prima perluta a printisorului!!!bravo bravo bravo Mi-e tare dor de voi!!! Nu am mai avut timp nici pe mess sa intru sa mai vorbimplans plans plans Va pup cu drag!!!! pupici pupici Tu jurnal nu mai ai????? (sau parca te-am mai intrebat?!??!?!?scratch )

Flori, sper ca sunteti bine cu totii, mai ales sotul tau care stiu ca a avut (sau inca mai are) ceva probleme!!! pupici iloveyou
katy_lumika
Scris: Sunday, January 15, 2012 1:33 AM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Eu gata, am terminat de vizitat ce mi-am propus la Barcelona, am facut si shopping, descarc pozicile si maine ma intorc in sfarsit acasa. Si cum sunt tare de treaba la facultate, ma asteapta maine la aeroport un coleg si prietena lui ca sa nu ma plictisesc pe drum. Abia astept sa-mi iau in brate zgubiliticile, nu mai pot de dorul lorcoeur coeur
Distractia de sfarsit de an 2011 si inceput de 2012 s-a terminat, intru acusi in sesiune. Dar urmeaza sa plec la sfarsitul primaverii cu maimutele la Paris si Roma, tot pe fuga dar macar le am langa minetopai
Va imbratisez cu drag si promit ca dupa sesiune imi fac timp sa va citesc, sa va raspund si sa mai adaug poze la jurnalecomputerlove
oanamaria
Scris: Sunday, January 15, 2012 11:46 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Sa aveti o zi frumoasa si linistita !computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.