Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Wednesday, January 11, 2012 1:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Bereea sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna!computerlove

Eu am o stare bunicica vad ca Sara se simte mai bine si sper sa se vindece cat mai repede si sa-i revina si pofta de mancare. Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!computerlove computerlove computerlove
Mada imi place foarte mult gandul tau este atat de adevarat!pupici
bereea
Scris: Wednesday, January 11, 2012 2:37 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumim de uraricomputerlove
gabyta
Scris: Thursday, January 12, 2012 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Am o stare deguns banghead
de 2 zile nu fac alceva decat calcule, monstre ptr plovarul lui sotu si in dimineata asta ma suna si imi spune: mama , s a nu te superi dar m-am gandit ca vastuta aia care mi-ai aratato tu acum cateva zile parca mi-ar place mai mult,,, si asa de acum vine primavara,,,,,,boxing boxing boxing duel duel rambo asa ca ma duc sa pregatesc ata si incep vesta ,,,, fara nici un chef....fool
oanamaria
Scris: Thursday, January 12, 2012 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Gabyta ce probleme ai si tu !Off!Ce greu este si cu tricotatul asta si cu atatea ate pe cap.hohot pupici
Sa vezi ce chef o sa ai dupa ce o incepi si ce frumusete de vesta o sa-ti iasa !Spor la lucru !computerlove
gabyta
Scris: Thursday, January 12, 2012 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
oanamaria wrote:
Gabyta ce probleme ai si tu !Off!Ce greu este si cu tricotatul asta si cu atatea ate pe cap.hohot pupici
Sa vezi ce chef o sa ai dupa ce o incepi si ce frumusete de vesta o sa-ti iasa !Spor la lucru !computerlove

asa e oana,,, si sa stii ca daca ai numa 1 fel sau 2 de ate ce simplu e ,, stii ca faci din ala si gata,,hohot ,, asa ne place noua sa ne complicam viata alcool ras
pupici
roxinthya
Scris: Thursday, January 12, 2012 1:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor!
Eu am o stare pink - l-am simtzit pe bebe prima oara fara urma de indoiala yes yes yes yes yes
marivic
Scris: Thursday, January 12, 2012 1:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sa fiti sanatosi,roxintya si Dumnezeu sa va ajute pana la sfarsit!angel
Ce emotii,....yes yes
oanamaria
Scris: Thursday, January 12, 2012 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Roxy deci bebe -voinicel te-a facut fericita !Ce momente ,ce binecuvantare !Pup burtica !computerlove
flori1972
Scris: Thursday, January 12, 2012 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Gabyata ,si pe mine ma apuca mila de tine hohot dar oricum e bine ca macar stii ce ai de facut pupici pupici
Roxy,Oana,ce fericire pe voi coeur coeur coeur s-a va aduca cat mai multe bucurii bebelusii vostri computerlove computerlove
katy_lumika
Scris: Thursday, January 12, 2012 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Va imbratisez cu drag. Sunt la Roissy, astept cumintica zborul spre Barcelona. Aseara am plecat din Fort de France la 22.20 ora locala si am ajuns azi in Paris la 11.05. Eram atat de obosita incat am dormit tot zborul...bine si pilulele m-au ajutatras
Abia astept sa ajung acasailoveyou
Mela
Scris: Thursday, January 12, 2012 5:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
salutare,fetele! computerlove
Roxy,ma bucur pentru tine,pentru Ana si pentru Oana angel ca si femeie,ca si mamica,sa-ti simti copilul miscand si crescand in burtica e un sentiment care te umple de fericire si emotii innori

Bereea,sa-ti traiasca sotiorul,sa fie sanatos si implinit alaturi de voi birthday

Katy,drum bun catre casa pupici ti-ai incarcat bateriile,acum poti sa te pregatesti pentru sesiune majoreta

eu sunt inca obosita si fara chef,azi am hibernat juma' de zi alcool sambata ar trebui sa mergem la un party,as prefera sa dorm de data asta...
lui Mihaita i s-a blocat gatul de dimineata,cred ca a dormit cum nu trebuia,plangea la fiecare miscare a capului,m-am speriat,mi-a sarit gandul la meningita,stiu ca asta e unul din simptome...in fine,dupa o tura de paracetamol si un sal cald la gat e ok,slava Domnului angel

seara placuta si linistita,fetele! computerlove
Ange blanc
Scris: Thursday, January 12, 2012 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
N-am intrat de mult pe forum, iar acum sunt prea obosita sa spun tot ce am de spus.
Drumul a fost lung si foarte obositor, dar cele doua Carmen si Cristina sunt minunate. Am sa revin cu detalii.
Le multumesc din suflet pentru tot! computerlove
katy_lumika
Scris: Thursday, January 12, 2012 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Mela, sanatate lui Mihaitacomputerlove
Irinuta, asteptam impresiifirstprize

Eu am ajuns pe la 18.00 la hotel in Barcelanayes am avut noroc pentru ca la hotel am dat peste un roman la receptie care m-a scutit de folosit dictionarul, mi-a pus harta in brate, mi-a incercuit punctele de vizitat si cele de shopping plus mijloacele de transport cu care sa ajung. Deja m-am familiarizat, am luat autobuzul si am facut un tur pana in piata Catalunya, nu m-am abtinut sa nu intru la Zara si Mangoras iar acum astept sa-mi vina pizza. Maine e sesiune de cumparaturi apoi sambata de vizitat cu Deutza, ea ajunge maine pe la 24.00. Vom vedea Sagrada si parcul Guell in prima faza, hotelul e aproape de cele doua puncte de atractie, vom face cred un tur cu autobuzul Turistic si as mai vrea Acvariul.
Sunt tare happy, pentru prima oara aicidance
marivic
Scris: Thursday, January 12, 2012 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Ce frumos,KATY newclap newclap newclap
Spor la cumparaturi si la vizitarea unor locuri minunate!computerlove
flori1972
Scris: Thursday, January 12, 2012 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Maria ,bine ai revenit pupici pupici
Mela ,odihnestete cat poti sa-ti incarci bateriile pupici pupici pupici
Katy,rasfatate cat poti de mult ,si eu ador plimbarelile s-a vad locuri si lucruri noi dance pupici (o fac in limita posibilitatilor)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.