Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Bereea sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna!
Eu am o stare bunicica vad ca Sara se simte mai bine si sper sa se vindece cat mai repede si sa-i revina si pofta de mancare. Va pup pe toate si va imbratisez cu drag! Mada imi place foarte mult gandul tau este atat de adevarat! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumim de urari |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Am o stare de de 2 zile nu fac alceva decat calcule, monstre ptr plovarul lui sotu si in dimineata asta ma suna si imi spune: mama , s a nu te superi dar m-am gandit ca vastuta aia care mi-ai aratato tu acum cateva zile parca mi-ar place mai mult,,, si asa de acum vine primavara,,,,,, asa ca ma duc sa pregatesc ata si incep vesta ,,,, fara nici un chef.... |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gabyta ce probleme ai si tu !Off!Ce greu este si cu tricotatul asta si cu atatea ate pe cap. Sa vezi ce chef o sa ai dupa ce o incepi si ce frumusete de vesta o sa-ti iasa !Spor la lucru ! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:Gabyta ce probleme ai si tu !Off!Ce greu este si cu tricotatul asta si cu atatea ate pe cap. Sa vezi ce chef o sa ai dupa ce o incepi si ce frumusete de vesta o sa-ti iasa !Spor la lucru ! asa e oana,,, si sa stii ca daca ai numa 1 fel sau 2 de ate ce simplu e ,, stii ca faci din ala si gata,, ,, asa ne place noua sa ne complicam viata
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Multa sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor! Eu am o stare pink - l-am simtzit pe bebe prima oara fara urma de indoiala |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa fiti sanatosi,roxintya si Dumnezeu sa va ajute pana la sfarsit! Ce emotii,.... |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxy deci bebe -voinicel te-a facut fericita !Ce momente ,ce binecuvantare !Pup burtica ! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Gabyata ,si pe mine ma apuca mila de tine dar oricum e bine ca macar stii ce ai de facut Roxy,Oana,ce fericire pe voi s-a va aduca cat mai multe bucurii bebelusii vostri |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Va imbratisez cu drag. Sunt la Roissy, astept cumintica zborul spre Barcelona. Aseara am plecat din Fort de France la 22.20 ora locala si am ajuns azi in Paris la 11.05. Eram atat de obosita incat am dormit tot zborul...bine si pilulele m-au ajutat Abia astept sa ajung acasa |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| salutare,fetele! Roxy,ma bucur pentru tine,pentru Ana si pentru Oana ca si femeie,ca si mamica,sa-ti simti copilul miscand si crescand in burtica e un sentiment care te umple de fericire si emotii
Bereea,sa-ti traiasca sotiorul,sa fie sanatos si implinit alaturi de voi
Katy,drum bun catre casa ti-ai incarcat bateriile,acum poti sa te pregatesti pentru sesiune
eu sunt inca obosita si fara chef,azi am hibernat juma' de zi sambata ar trebui sa mergem la un party,as prefera sa dorm de data asta... lui Mihaita i s-a blocat gatul de dimineata,cred ca a dormit cum nu trebuia,plangea la fiecare miscare a capului,m-am speriat,mi-a sarit gandul la meningita,stiu ca asta e unul din simptome...in fine,dupa o tura de paracetamol si un sal cald la gat e ok,slava Domnului
seara placuta si linistita,fetele! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| N-am intrat de mult pe forum, iar acum sunt prea obosita sa spun tot ce am de spus. Drumul a fost lung si foarte obositor, dar cele doua Carmen si Cristina sunt minunate. Am sa revin cu detalii. Le multumesc din suflet pentru tot! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Mela, sanatate lui Mihaita Irinuta, asteptam impresii
Eu am ajuns pe la 18.00 la hotel in Barcelana am avut noroc pentru ca la hotel am dat peste un roman la receptie care m-a scutit de folosit dictionarul, mi-a pus harta in brate, mi-a incercuit punctele de vizitat si cele de shopping plus mijloacele de transport cu care sa ajung. Deja m-am familiarizat, am luat autobuzul si am facut un tur pana in piata Catalunya, nu m-am abtinut sa nu intru la Zara si Mango iar acum astept sa-mi vina pizza. Maine e sesiune de cumparaturi apoi sambata de vizitat cu Deutza, ea ajunge maine pe la 24.00. Vom vedea Sagrada si parcul Guell in prima faza, hotelul e aproape de cele doua puncte de atractie, vom face cred un tur cu autobuzul Turistic si as mai vrea Acvariul. Sunt tare happy, pentru prima oara aici |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce frumos,KATY Spor la cumparaturi si la vizitarea unor locuri minunate! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Maria ,bine ai revenit Mela ,odihnestete cat poti sa-ti incarci bateriile Katy,rasfatate cat poti de mult ,si eu ador plimbarelile s-a vad locuri si lucruri noi (o fac in limita posibilitatilor) |
|
|