|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Clalina, nu stiu ce sa-ti spun, eu sunt multumita de pediatra mea.De fapt n-am mai vazut-o de vreo 2 ani |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| alexandrabogdan wrote:
ar trebui sa schmbi medicul mai ales ca la analize i-a iesit proteina C reactiva. semn clar de infectie care trebuie cautata si tratata. si analizele le-ai facut inainte de a fi bolnava nu?
eu o stare de nervi si draci pe oamenii care cand le zici ceva interpreteaza cum vor ei
CRP-ul crescut nu e neaparat semn de infectie. Depinde cu cat e crescut, ca la valori mici se considera infectie virala. Nu stiu care sunt valorile la ei - ca am vazut ca difera parametrii - , insa daca la noi in tara trebuie sa fie <0.5, de-abia de pe la valori de 4-5 in sus ( luat si in contextul starii copilului ) se considera infectie bacteriana. Ericutz l-a avut 10 in vara si atunci intr-adevar, a facut antibiotic i.v., insa in rest... nu ne-am panicat. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Ana wrote:Va doresc multa sanatate si numai bine fetelor! SUBSRIU !!
mariana71 cum se mai simte mama ta? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Marana si eu tot intru pe aici sperand ca ne dai ceva vesti Maria??? serarg???ce faceti ??? |

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu sunt fericita ca aseara l-am simtit pe bebe in burtica ! |

| oanamaria wrote:Eu sunt fericita ca aseara l-am simtit pe bebe in burtica !
super ,,, ce ma bucur ptr tine |

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Iti multumesc Gabyta ca mereu imi esti alaturi! |

| oanamaria wrote:Iti multumesc Gabyta ca mereu imi esti alaturi! Pai cum sa nu,,,, imi amintesc cum e, ce emotionata eram si eu ca imi venea sa strig sa ma auda toata lumea ,,, emotiile astea se traiesc intens si de ce sa nu ne bucuram ?DIN CONTRA |

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| kali l-a avut 9,2 acum vom repeta analizele l-a urina.
oana ce senzatie miunata! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Oana ce senzatie frumoasa,ma bucur mult pt tine. Imi aduc aminte cum am fost si la mine cand i-am simtit primadata,denedescris. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| clalina wrote:kali l-a avut 9,2 acum vom repeta analizele l-a urina.
Da, dar valoarea maxima la voi e 5, ceea ce inseamna ca nu e nici macar dublu. Nu e deloc de speriat... adica are ceva viral iar medicul nu actioneaza pe ideea ca trece de la sine. Oricum, trebuia sa va dea ceva simptomatice - pt. greata, tuse, etc., sa nu va chinuiti.
Noi, in cel mai rau caz am avut 10, fata de 0.5 ( de aceea spuneam ca difera valorile in care se incadreaza ... nu in toate tarile sunt aceiasi parametri ) ! Asta inseamna de 2000% ( parca ) de ori mai mare. Pediatrul nu ne da antibiotic nici macar cand e 2-3 ( adica de 400 ori mai mare ) iar la mai putin de atat nici nu-si face probleme. Sper ca ai inteles...
Oana, galusca isi face simtita prezenta? Minunat sentiment! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Oana, ma bucur pentru tine!
Multa sanatate copiilor bolnaviori
Eu sunt suparata pe Mihai, tuseste rau de 2 nopti, iar de mers la medic nici vorba , n-am cu cine ma-ntelege. Of, imi este teama de o noua criza de astm si el nici macar nu vrea sa auda |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| La multi ani pentru toate evenimentele de la care am lipsit!!! Mi-ati lipsit, imi lipsiti, da' si timpul! Mi-e dor de vremurile cand ma culcam cu forumul si ma trezeam la fel...of! |

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| gata am inteles multumesc din suflet Kali! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| Seful e cu ochii pe noi .. nu mai pot intra asa usor pe net |
|
|