Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, January 4, 2012 2:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu aveam o stare de bine...dar mi-a trecut
denisa_rachid
Scris: Wednesday, January 4, 2012 2:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/13/2010
Nikmiki, Domnul a fie cu tine, cu voi si sa va indrume pe calea voastra, sa va dea puterea a o urmati!pupici

Fete dragi, va pup si va urez o saptamana placuta (ce a mai ramas din ea)pupici
mariana71
Scris: Wednesday, January 4, 2012 2:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
O stare mai mult decat disperata.Tocmai mi-au spus fetele ca mamica e internata la terapie intensivaplans .Acum e stabila si se simte mai bine,dar au dus-o la urgenta cu o tensiune de 23.Ea are probleme cu inima si nu trebuie sa faca efort ,dar cine sa inteleagabanghead ?Sper sa fie totul bine.
monica irimia
Scris: Wednesday, January 4, 2012 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Fetelor, va imbratisez cu drag si va doresc o rezolvare cat mai rapida a tuturor problemelor! majoreta computerlove
roxinthya
Scris: Wednesday, January 4, 2012 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Mariana - multa sanatate mamei tale! angel Sa dea Dumnezeu sa fie bine! angel
mirela74chris
Scris: Wednesday, January 4, 2012 4:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Fetelor va doresc un an nou fericit,cu sanatate si cat mai multe vise implinite!La multi ani cu intarziere va doresc din tot sufletul!computerlove hearts Si va rog sa ma scuzati ca scriu atat de tarziu,mai bine mai tarziu decat niciodata.pupici

La noi stare de fericire si iubire,atmosfera de vacanta.dance yes Totul e roz.yes Va doresc si voua aceeasi stare.Va imbratisez cu mare drag.Mi-e dor sa mai stau cu voipupici computerlove

Mariana multa sanatate mamei.computerlove pupici
marivic
Scris: Wednesday, January 4, 2012 4:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
MIRELA,ce frumoshearts hearts hearts computerlove
delfinasa
Scris: Wednesday, January 4, 2012 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Si eu cu intarziere va urez <Un 2012 fericit, mai bogat si cu mai multa sanatate tuturor!computerlove La multi ani, fetelor! Sa fiti iubite si apreciate mai mult in acest an! Copiii sa va fie sanatosi si sa va aduca mai multe motive de bucurie pupici!>
Noi am petrecut foarte bine Revelionul, am mai mers in vizita si dupa, sa recuperam; mai avem de sarbatorit un pici pe 7 si abia dupa aia o sa intram intr-o pauza de odihna dupa sarbatori. Mai e putin si pleaca si mama uff -sper sa ma obisnuiesc sa fac fatza la 2 copii singura alcool. K a inceput scoala cu o buba maricica la nas de la o zgarietura care s-a marit de la padurile de la ochelari, J e un scumpitz, am inceput sa-i dam cereale si e un mancau de n-am vazutras, suntem in remodelari cu baia copiilor, ne-am schimbat toate applianceurile din bucatarie de sarbatori si avem planuri de alte schimbari, calatorii, asa ca avem de treaba si-n noul an, sanatosi sa fim sa ne crestem mari copiii si sa facem tot ce ne propunemmajoreta.
Va pupez si va urez spor in toate si voua si multa sanatate!iloveyou
marivic
Scris: Wednesday, January 4, 2012 8:19 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Si eu cu intarziere va urez <Un 2012 fericit, mai bogat si cu mai multa sanatate tuturor!computerlove La multi ani, fetelor! Sa fiti iubite si apreciate mai mult in acest an! Copiii sa va fie sanatosi si sa va aduca mai multe motive de bucurie pupici!>
Noi am petrecut foarte bine Revelionul, am mai mers in vizita si dupa, sa recuperam; mai avem de sarbatorit un pici pe 7 si abia dupa aia o sa intram intr-o pauza de odihna dupa sarbatori. Mai e putin si pleaca si mama uff -sper sa ma obisnuiesc sa fac fatza la 2 copii singura alcool. K a inceput scoala cu o buba maricica la nas de la o zgarietura care s-a marit de la padurile de la ochelari, J e un scumpitz, am inceput sa-i dam cereale si e un mancau de n-am vazutras, suntem in remodelari cu baia copiilor, ne-am schimbat toate applianceurile din bucatarie de sarbatori si avem planuri de alte schimbari, calatorii, asa ca avem de treaba si-n noul an, sanatosi sa fim sa ne crestem mari copiii si sa facem tot ce ne propunemmajoreta.
Va pupez si va urez spor in toate si voua si multa sanatate!iloveyou

Sa fiti sanatosi si sa va ajute Dumnezeu sa realizati ceea ce v-ati propusangel angel angel Pupici si de la noipupici pupici pupici
ioana0023
Scris: Wednesday, January 4, 2012 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Va doresc si eu an nou cat mai fericit si cu multe realizari, fara probleme si multa sanatate!
roxinthya
Scris: Wednesday, January 4, 2012 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
eu am o stare tare placuta aici alaturi de voi si cu fi-mea cu care ma joc de zor o sceneta de ea inchipuita sic
flori1972
Scris: Thursday, January 5, 2012 1:31 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Mariana,multa sanatate mamei tale ai doresc pupici
bereea
Scris: Thursday, January 5, 2012 8:10 AM
Nivel

Mariana, multa sanatate mamei tale.

Nikmiki, sper sa ajungeti s ava rezolvati problemele.

Mirela, ma bucur pentru voi

Delfineasa, numai bine

Fetele, computerlove

Eu sunt fericita ca am reusit sa-i cumpar sotului de ziua lui ceea ce am dorit.Va avea o surpriza de proportii, abia astept sa vad cum va reactiona.(si sper ca va invata ceva)

ps. ieri am implinit 11 ani de cand sunt in Italia si imi urez la multi inainte
marivic
Scris: Thursday, January 5, 2012 9:13 AM
Nivel

Felicitari Brandusa!newclap newclap newclap
La cat mai multi ani cu sanatate si fericire intr-un loc in care te simti,,acasa''.computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Thursday, January 5, 2012 9:20 AM
Nivel

multumesc, mioarapupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.