|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu aveam o stare de bine...dar mi-a trecut |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Nikmiki, Domnul a fie cu tine, cu voi si sa va indrume pe calea voastra, sa va dea puterea a o urmati!
Fete dragi, va pup si va urez o saptamana placuta (ce a mai ramas din ea) |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| O stare mai mult decat disperata.Tocmai mi-au spus fetele ca mamica e internata la terapie intensiva .Acum e stabila si se simte mai bine,dar au dus-o la urgenta cu o tensiune de 23.Ea are probleme cu inima si nu trebuie sa faca efort ,dar cine sa inteleaga ?Sper sa fie totul bine. |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Fetelor, va imbratisez cu drag si va doresc o rezolvare cat mai rapida a tuturor problemelor! |

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mariana - multa sanatate mamei tale! Sa dea Dumnezeu sa fie bine! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fetelor va doresc un an nou fericit,cu sanatate si cat mai multe vise implinite!La multi ani cu intarziere va doresc din tot sufletul! Si va rog sa ma scuzati ca scriu atat de tarziu,mai bine mai tarziu decat niciodata.
La noi stare de fericire si iubire,atmosfera de vacanta. Totul e roz. Va doresc si voua aceeasi stare.Va imbratisez cu mare drag.Mi-e dor sa mai stau cu voi
Mariana multa sanatate mamei. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MIRELA,ce frumos |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si eu cu intarziere va urez <Un 2012 fericit, mai bogat si cu mai multa sanatate tuturor! La multi ani, fetelor! Sa fiti iubite si apreciate mai mult in acest an! Copiii sa va fie sanatosi si sa va aduca mai multe motive de bucurie !> Noi am petrecut foarte bine Revelionul, am mai mers in vizita si dupa, sa recuperam; mai avem de sarbatorit un pici pe 7 si abia dupa aia o sa intram intr-o pauza de odihna dupa sarbatori. Mai e putin si pleaca si mama -sper sa ma obisnuiesc sa fac fatza la 2 copii singura . K a inceput scoala cu o buba maricica la nas de la o zgarietura care s-a marit de la padurile de la ochelari, J e un scumpitz, am inceput sa-i dam cereale si e un mancau de n-am vazut , suntem in remodelari cu baia copiilor, ne-am schimbat toate applianceurile din bucatarie de sarbatori si avem planuri de alte schimbari, calatorii, asa ca avem de treaba si-n noul an, sanatosi sa fim sa ne crestem mari copiii si sa facem tot ce ne propunem . Va pupez si va urez spor in toate si voua si multa sanatate! |
|

| delfinasa wrote:Si eu cu intarziere va urez <Un 2012 fericit, mai bogat si cu mai multa sanatate tuturor!  La multi ani, fetelor! Sa fiti iubite si apreciate mai mult in acest an! Copiii sa va fie sanatosi si sa va aduca mai multe motive de bucurie  !> Noi am petrecut foarte bine Revelionul, am mai mers in vizita si dupa, sa recuperam; mai avem de sarbatorit un pici pe 7 si abia dupa aia o sa intram intr-o pauza de odihna dupa sarbatori. Mai e putin si pleaca si mama  -sper sa ma obisnuiesc sa fac fatza la 2 copii singura  . K a inceput scoala cu o buba maricica la nas de la o zgarietura care s-a marit de la padurile de la ochelari, J e un scumpitz, am inceput sa-i dam cereale si e un mancau de n-am vazut  , suntem in remodelari cu baia copiilor, ne-am schimbat toate applianceurile din bucatarie de sarbatori si avem planuri de alte schimbari, calatorii, asa ca avem de treaba si-n noul an, sanatosi sa fim sa ne crestem mari copiii si sa facem tot ce ne propunem  . Va pupez si va urez spor in toate si voua si multa sanatate! Sa fiti sanatosi si sa va ajute Dumnezeu sa realizati ceea ce v-ati propus Pupici si de la noi |
|

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Va doresc si eu an nou cat mai fericit si cu multe realizari, fara probleme si multa sanatate!
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| eu am o stare tare placuta aici alaturi de voi si cu fi-mea cu care ma joc de zor o sceneta de ea inchipuita |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Mariana,multa sanatate mamei tale ai doresc |
|

| Mariana, multa sanatate mamei tale.
Nikmiki, sper sa ajungeti s ava rezolvati problemele.
Mirela, ma bucur pentru voi
Delfineasa, numai bine
Fetele,
Eu sunt fericita ca am reusit sa-i cumpar sotului de ziua lui ceea ce am dorit.Va avea o surpriza de proportii, abia astept sa vad cum va reactiona.(si sper ca va invata ceva)
ps. ieri am implinit 11 ani de cand sunt in Italia si imi urez la multi inainte |
|

| Felicitari Brandusa! La cat mai multi ani cu sanatate si fericire intr-un loc in care te simti,,acasa''. |
|

| multumesc, mioara |
|
|