|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelr va doresc numai bine si Dumnezeu sa va ajute in problemele voastre! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Flori ,dar sotul tau a inceput sa-si faca ceva injectii antiimflamatoare?
Fetelor ,multa sanatate si spor la pregatiri. Eu ,pregatiri ,mai putintele,ca de revelion suntem singurei si cum de Craciun am pregatit de mi s-a aplecat ,acum gata . |

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor eu nu stiu daca mai pot intra pana la anul pe forum,asa ca va urez de pe acum un An Nou Fericit si La Multi Ani, si fie ca noul an sa fie mai bun ca cel care tocmai a trecut. Va pup si va imbratisez pe toate. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu nu pot sa spun ca nu mai intru,caci sunt dependenta de forum Totusi la cele care nu mai intrati va spun si eu UN AN NOU FERICIT CU MULTA SANATATE,FERICIRE SI LINISTE SUFLETEASCA! Pe mine ma incearca o durere de rinichi,...asa m-am trezit de dimineata,aveam atata treaba astazi si presimt ca nu am sa fac mai nimic,din cauza disconfortului Ce-i drept ca nu prea beau apa,....ieri de exemplu,nici nu am baut apa,...am baut 2 pahare de suc la cutie si o cafea toata ziua,pur si simplu am uitat sa beau apa Va doresc tuturor multa sanatate,caci daca nu ai sanatate,nu te simti bine,chiar nimic nu mai conteaza si nu te alina!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Eu voi intra ca stau acasa ...Dar va urez ..Un an nou mai bun cu multe satisfactii pe toate planurile ..La multi ani fete dragii !!! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Un An Nou Fericit! 2012 sa va aduca munti de sanatate, cu carul noroc, saci cu bani, multa fericire, pace si liniste sufletasca. La Multi Ani! |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Si daca toata lumea ureaza de bine celor care nu mai pot intra pana anul viitor, voi face si eu acelasi lucru. Va doresc din suflet sanatate, intelepciune in luarea deciziilor, indelunga rabdare si putere de a trece peste toate, dragoste, bucurie si pace, fara care viata nu are nici o valoare. La multi ani fericiti cu Domnul, dragele mele! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumoase urari ,mi-au ajuns la suflet ! Va multumesc fete dragi si sa vi se intoarca totul si la voi! |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele va doresc si eu un An nou cu mult mult mai bun decat cel pe care ne pregatim sa il lasam in urma noastra! Sa aveti un an plin de bucurii si de clipe frumoase, sa aveti puterea de a merge mai departe pe drumul vietii voastre in clipele mai putin placute ale vietii, sa aveti intelepciune si claritate atunci cand sunteti puse in fata momentelor de rascruce, sa aveti sufletul simplu si incarcat de bunatate si de fericire...si tot binele din lume sa vina a se aseze in casele si in inimile voastre! La multi ani! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. "La Multi Ani!" Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familie. "La Multi Ani!" Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!
LA MULTI ANI !!!!
 |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Va imbratisez cu drag si va trimit un pic de soare din Martinica. De asemenea va doresc ca 2012 sa va aduca numai bucurii. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| La multi ani ,multa fericire, bucurie,sanatate, belsug si pace sa fie in anul in care vom intra.Sa ne ajute Dumnezeu ca in anul viitor sa fim m-ai buni ,m-ai darnaci si m-ai harnici.La multi ani 2012.Dumnezeu sa va binecuvinteze cu ce are m-ai bun. |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Sa aveti un An Nou cu realizari, sanatate, bucurii si impliniri! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Va doresc ca in 2012 sa vi realizeze tot ceea ce v-ati propus, sa fiti sanatoase si fericite!
LA MULTI ANI! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Va doresc ca in 2012 sa aveti parte de multa sanatate ,fericire , bucurii ,noroc si impliniri in tot ceeea ce veti intreprinde !
La multi ani!  |
|
|