|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Un gand bun, sanatate si impliniri.
 Craciun Fericit! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si noi va uram din departari un Craciun fericit tuturor, multa sanatate si bucurii, intelegere in casa, copii destepti si vioi si multa fericire! Sarbatoritilor de Sf. Stefan le uram <La multi ani si numai bine, bucurii si noroc!> Noi am fi trebuit sa fim plecati astea 3 zile, dar ieri dim. in timp ce incarcam bagajele si cadourile, am observat ca K e somnolenta si avea febra mare si am cancelat tripul...si azi o tine tot cu febra, nu asa mare, are si amigdalele cam inflamate dar in ciuda administrarii dozelor de paracetamol, febra nu cedeaza; a vazut-o un doctor la o clinica si desi n-a gasit nimic la proba din gat, analizele de urina, sange, nimic la urechi, i-a dat totusi niste antibiotic preventiv. Sper sa-i treaca cat mai repede si sa nu ia si J, cu toate ca incerc sa-i tin separati cat putem. A venit Mosul si la noi incarcat, ne-am bucurat de cadouri, am mancat bunatati si acum am reusit sa intru sa va urez si eu tuturor Sarbatori fericite si multa sanatate, ca asta-i cea mai importanta!  |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumim,Delfinasa!Sanatate multa si insanatosire grabnica,Karinutei! SARBATORI FERICITE! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Sarbatori fericite si frumoase in continuare,sanatate si toate cele bune va doresc si eu! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sarbatori fericite , sanatate si tot ce va doriti ! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sarbatori cu bucurie si sanatate! Numai ganduri de bine si de la noi! |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi si petrecere frumoasa!
|
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Va salut si eu dragele mele si va urez sarbatrori fericite in continuare, un an nou bun, sanatate si multe bucurii! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Aici a venit Primavara !Este foarte cald ,am fost la plimbare si acum ma odihnesc ca nu am o stare prea buna ,stare de gravidutra care ia medicamente si e ciufutica . |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Primavara si la noi... Oana "La multi ani!!!" pentru Stefan Pupici dragelor |
|

| OANA,ai grija de tine!Si la noi este soare si o vreme primavaratica,.....cred ca mi-a venit sotul cu vremea din Malta dupa el LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF.STEFAN!!! Noi asteptam musafiri la masa,....si deseara la 19.00Deci astazi,vin si pleaca musafirii sarbatoritului nostru,intr-una |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| La multi ani sarbatoritilor zilei, mici si mari! |
|

| MULTUMIM Eu,azi,o stare super Sotul meu drag,monteaza cu baiatul caloriferele,... Alt motiv pt.starea minunata,....am ajuns la 8000 de postari pe acest forum si am intrat in al-V-lea an de activitate pe acest forum.Am legat prietenii,am cunoscut fete minunate,familii superbe,mamici deosebite. Ma simt bine in pielea mea,...mai bine ca oricand,....Sotul mi-a spus ca arat mai bine ca oricand,parca intineresc,pe cand el se vede ca imbatraneste.El a luat in greutate,ce-i drept iar acest lucru il schimba,....dar mi-a spus-o asa intr-un anume fel,...m-a facut sa ma simt atat de speciala,....Nici nu am cuvinte sa exprim emotia acestor clipe,....
DRAGOSTEA PLUTESTE IN AER! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Neata dragelor. Mari ma bucur pentru tine. Sotul tau stie ce spune
|
|

| 'neata si tie,scumpa KOKO
Multumesc |
|