|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Dragele mele, .
Abia am ajuns acasa de la serviciu si ma pregatesc sa plec sa vad cum rezolv,daca gasesc pe cineva sa ma ajute. Nu am pe cine trimite,trebuie sa fiu si eu acolo. Deja mi-e inima cat un purice.Ma linisteste un pic faptul ca mama mea e plecata la tratament intr-o statiune si nu trebuie sa fie si ea martora .
Revin sa va povestesc ce-am facut. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Liliana, nu sunt din Hunedoara, voiam de fapt sa spun ca stewardesa era din Romania, orasul era doar detaliu. Raly, se aplica si la tine ce ai scris, da? Oana, la capitolul energie cred ca ne asemanam foarte mult, ca sa nu mai spun de dorul de duca:018: Multumesc pentru gandurile frumoase
Eu ma plictisesc si ma enervez in acelasi timp. Incerc de ieri sa organizez petrecerea Luanei, comandand tot felul de accesorii pentru ca anul acesta vrea Halloween Party Am gasit chestii dragute/scary, sper sa ajunga in timp util. Deuta a uitat de diferenta de fus orar si m-a trezit la 05.00 AM asa ca m-am ales si cu o durere de cap. Daca ajung maine la birou incerc sa pun cateva poze.
Calde imbratisari tuturor si fruntea sus, viata e destul de pink daca vrem |
|

| M-am intors un pic mai linistita. Am gasit acolo proprietarul ,am mai discutat si a ramas ca o scoate el maine dimineata si o depoziteaza la el acasa(sta in apropiere ) . L-am rugat sa ma lase sa mut crucea in alt loc si mi-a promis ca imediat ce termina de amenajat ,cel mai probabil primavara urmatoare,ii va gasi un loc care sa nu-l incurce si o vom pune inapoi. Azi a fost mai bine dispus decat ieri, si-a cerut scuze pentru conversatia anterioara(avusese niste probleme) si mi-a explicat mai pe indelete de ce e neaparat sa o mut. Eu nu stiam,dar mi-a spus ca acum cca 40 ani au fost captate niste izvoare de pe niste dealuri din apropiere si conducta prin care este dirijata apa spre un rau trece prin terenul sau,foarte aproape de unde era amplasata crucea.A fost anuntat ca se va inlocui conducta de fonta cu una din PVC ,asa ca profita si el de faptul ca firma respectiva aduce utilaje de sapat pentru ca vrea sa-si faca un iaz si era si riscul sa-i incurce pe lucratori. Daca-mi explica de la bun inceput despre ce e vorba ,poate ca nu mai treceam prin atatea momente neplacute.Bineinteles ca ma durea cand n-o mai vedeam ,dar stiam macar ca e doar pentru cateva luni. |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| weekend minunat fetelor! eu sunt asa si asa: Sara e racita si iar nu mananca , vine taticul meu si ii duc un pic grija pana ajunge si ma doare sufletul ca iar au ramas bunicii singurei dar am incredere in Doamne Doamne ca-i va tine sanatosi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| O sambata frumoasa va doresc . Noi ne pregatim sa iesim in oras la plimbare .
Etitez ca au intervenit schimbari in program-ca a venit instalatorul si electricianul sa faca unele reparatii asa ca mai pe seara la plimbare . Aici ploua asa de marunt si ca sa nu ma plictisesc am bagat o masina . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Salutari fetelor..si noi suntem destul de bine...pe langa vremea de afara care e tare urata si friguroasa..am din nou un deces in familie,a decedat unchiul meu ,si am si o stare naspa de tot..pe cand zici ca e mai bine parca vine tot mai rau. ..pfff ce m-am saturat ...
Va doresc wekeend placut cat a mai ramas din el.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offff,Krys Condoleante! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Buna fetelor.Nu am mai scris de mult dar va urmaresc mai mereu. Noi suntem relativ bine.Sunt un pic suparata ca pleaca buni duminica,ce dor o sa-mi fie de ea Nicu a cazut ieri si si-a spart capul,am fost la urgente si l-a cusut. Acum e bine,a si uitat de "buba".Cea mica e un picut racita. Sotul tot fara munca. Iar eu.....la mine la munca s-au schimbat multe in bine,acum ma duc cu drag la serviciu. Un sfarsit de saptamana cat mai relaxant! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Va pupacesc si eu pe toate si va doresc o duminica frumoasa! Chiar daca maien ploua, se gasesc si lucruri interesante de facut pe ploaie. Noi , azi am avut musafiri la pranz si maine mergem cu gasca la cabana unui prieten. Deci, remy la greu si multa bucurie. |
|

| KRYS,condoleante!
Nikmiki,multa sanatate,copilasilor!
Mada,distractie placuta! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Salut, gagici! Kriss, condoleante, dureros... nu stiu ce sa zic... offf, mama ei de viata! Mada, ce stare faina ai! Sa te tina cat mai mult! Nikmiki, asa e viata, un ochi rade, unul plange... Imi pare rau pentru incidentul dureros! Sper sa rezolvati cat mai repede problemutele! Oana, te admir ca-ti faci timp si pentru plimbari! Postarile tale imi dau tot timpul o stare de bine! Clanina, Katrina, Katy, va doresc toate cele bune si o duminica frumoasa!
Eu am ajuns azi noapte de la sedinta de la Vatra Dornei. Situatia la noi in sistem e destul de naspa.Urmeaza sa se aplice o lege care taie mai mult decat subtantial profitul companiilor producatoare de "buline". Drept urmare se asteapta o serie uriasa (probabil) de restructurari si inasprire a conditiilor de munca. Din pacate nici firma la care lucrez nu scapa de beleaua asta. Si toata lumea e cam fiarta. Ma rog, aseara tarziu am aflat ca am fost acceptata intr-un proiect de pregatire a celor care au in planul personal de dezvoltare pozitii de conducere; din echipa mea am fost alesi doar doi, ceea ce-mi da cele mai mari sperante ca nu-s pe lista disponibilizarilor, ba din contra. Ceea ce e bine. Insa asta presupune mai tot timpul plecari (mai dese decat pana acum), implicarea in tot felul de proiecte si muuult de munca pe acasa (evident, noaptea). Joi am o evaluare care tine de la 9 dimineata pana la 16. Cred ca o sa albesc acolo, ca stiu ce m-asteapta. Insa cred ca va fi ok. Oricum, va tin la curent :). Apoi plec in delta, la mahmudia, de vineri pana duminica. Si tot asa... Nu vreau decat sa dooooorm si sa apuc si eu sa ma odihnesc odata! Hai ca m-am mai eliberat un pic pe-aici! Ma apuc de butonat, evident, pt munca.
Noapte buna si linistita! (cu melodia asta pe fundal )
|
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Yupiii, mi-am recapatat identitatea:018: merci Adriana
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| Buna seara dragele mele prietene.Astazi am o stare cam ciudata cu toate ca ar trebui sa fiu vesela si inplinita ca in curand fac 26 de ani dar dintr-o data m-am molipsit cu tristete .Nu stiu cand ma voi obijnui ca nu mai am bunici langa mine si ca viata merge mai departe si fara ei .In loc sa ma bucur ca luni este ziua mea eu sunt trista si cu lacrimi in ochisori .Sunt inplinita nu imi lipseste nimic sotul este bine dar totusi am un gol imens in suflet pe care nu reusesc sa il acopar nicicum.Si totul sa declansat de la nunta fratiorului meu cand cumnata mea a intrat in curtea casei bunicilor ei si a inceput sa planga cand si-a vazut bunica .de atunci am inima cat un purice ca eu nu am avut bunici la nunta ai mei s-au dus demult.Bunica ei este foarte bolnava cu doaua boli incurabile care ii macina si mai mult viata.Automat ma pufnit si pe mine plansul cand am vazuto pe ea .Mai ales ca bunica ei era in picioare sustinuta de mine.ma doare sufletul ca stiu ca si pe mine tot bunici m-au crescut si pe ea la fel.Ce sa fac cu aceasta tristete ca stiu ca nu mai am cum sa ii aduc inapoi.Imi este foarte dor de ei |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Hmmm... delicat subiect... imi amintesc de mine ca in noaptea nuntii mele tata implinea fix un an de cand murise, mama o facuse cu cateva luni in plus, bunici nu mai aveam de mult, cele cateva rude erau plecate din tara, iar singurii veniti din partea mea erau cei mai buni prieteni, vreo 6 la numar... Revenind, asta este viata, cu o moarte toti suntem datori. Starea de tristete despre care vorbesti cred ca ti-o doresti si tu, adica te gandesti mult la ei, tocmai ca sa ii simti aproape. Din pacate nu se intampla decat sa te apuce pe tine deprimarea. Ceea ce nu e deloc bine. Incerca sa depasesti momentele astea, pentru ca nu-ti fac bine si te trag in jos, daca pot sa ma exprim asa. Este cumplit, dar asta este singura sansa de a te putea gandi si la viitor. nu vei putea face asta atata timp cat esti ancorata in trecut. Ai grija de tine! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Va salut si eu fetele ,ieri am avut ziua de post negru Yom Kipur si ca in fiecare an am postit cu toti ,a trecut repede acuma ne pregatim pentru Sukot(sarbatoarea corturilor )asa ca suntem in constructie de un cort mai mare.Copii sunt in vacantza 2 saptamani dar avem un program asa de incarcat de distractii ca nici nu stiu cum vom face fatza noroc ca si taty va fi in liber de sarbatori ...deci mai pe scurt distractie mare la noi. shirazi mi-a fost bolnava vreo saptamana temperatura plus diaree,am crezut ca de la dinti dar era un virus ceva ,acuma este sanatoasa tun si fuge de numai ,numai. Eu sunt bine ,m-ai slaba ca oricand fericita si putin cu gandurile imprastiate ,vreau asa de multe deodata si imi este greu sa decid ce vreau mai intai! O duminica frumoasa fetele de acum sunt printre voi!! |
|
|