Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Wednesday, October 5, 2011 2:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Michi,sanatatea e pe primul loc.Gandeste te ca poate sotie pt sotul tau se mai gaseste,om sa te inlocuieasca la munca se gaseste dar MAMA pt copilul tau NU!!!!!!!!Eu fugeam de mult in locul tau!Gandeste te bine si ia o decizie repede dar buna!Sunt cu gandul la tine iubitapupici computerlove

Eu azi dimineata m am trezit plangand!Am avut un cosmar.Cum ca ar fi fost luna noiembrie si eu am aflat ca sunt gravida in aproape 5 luni si ca astept un biatel!Si ca de acolo mi se trag toate starile de rau!Numai gandul ca am bagat atatea medicamente in mine m a facut sa ma gandesc caci copilul poate iesi cu probleme.Doamne iti multumesc ca a fost doar un vis!uff
Ieri la gradinita doamna educataore mi a zis ca Daria si inca 2 copii din grupa au fost selectati pt un concurs pe oras de matematica si scriere,cunoasterea mediului si daca sunt deacord ca sa participe.Inscrierea se face pana pe 12.M-am simtit asa mandra de pitica mea!Are mami fetita maredance .Numa'ca seara a dat o in bara la baita hohot ras .Am lasat o putin in cada singura cat sa invart in mancare si si a turnat nu stiu ce crema pe par.Va dati seama dimineata ce par unsuros aveabanghead disputa1 .N am avut ce i face,asa a mers la gradicearta ...
Eu ma simt mai bine zilele astea.Regimul si pastilele imi fac bine si nu ma poate decat bucura treaba asta!Va doresc zile insorite si pasnice ,dragele mele pupici computerlove iloveyou
bulinutza
Scris: Wednesday, October 5, 2011 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Giulia, bine ca a fost doar un vis...ma buucur ca te simti mai bine si lasa...parul se curata pana la urma, bina ca n-a fost o boacana mai mare...

Eu...intr-o stare groaznica...sorry1 Nimic de a face cu bebe, stati linistite...bebe e bine...:018:

Am ajuns intr-un capat de drum in care vad cu greu luminita....sorry1

Cred ca saptamanile care vor urma vor fi ingrozitoare...sper sa nu nasc mai repede...nervi nervi nervi

Ange blanc
Scris: Wednesday, October 5, 2011 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Rugati-va sa n-o iau razna intr-o zi si sa rezist pana la capat.
Daca vreti sa stiti detalii, uitati-va la stiri. Am obosit de atatea televiziuni prin preajma.
NU MAI POT !!!
LilianaD
Scris: Wednesday, October 5, 2011 6:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Maria ce s-a mai intamplat ? Eu nu prind canale romanesti aici. Sper din tot sufletul sa fi bine.pupici

Bulinutza sper sa se rezolve si problemele tale, din pacate, starea prin care treci tu ,nu mi-e straina, dar fi tare si nu dispera, intr-un fel sau altul, lucrurile isi gasesc rezolvarea.pupici
marivic
Scris: Wednesday, October 5, 2011 6:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
IRINUTAce ai patit?pale pale
BRANDUSA,sa va traiasca noul membru al familieicomputerlove hearts Ce e fata sau baiat?hearts hearts
MICHI,fugi cat mai poti,stresul te va ucide!Nu e de gluma,traiesti un imens cosmar acolo,.....Te rog ai grija de tine,.....are dreptate Giulia,.....o mama este de neinlocuitiloveyou
GIULIA,ai grija de tine,bine ca nu a fost decat un viscomputerlove
Eu,....ce sa mai zic?Ma doare iar colonul,iar am intrat in stres,....incerc sa ascult muzica buna,sa am discutii cu persoane pozitive,maine ma pregatesc de ZIUA EDUCATIEIyes yes aici la noi in comuna,in fiecare an de cand lucrez,de 3 ani,primarul nostru ne sarbatoreste la restaurant,muzica dans,numai cadrele didactice si personalul auxiliar.Deci maine am petrecere,.....si vreau sa fiu OK cu toate ca in sufletul meu e mare,tristete.
VA DORESC NUMAI BINE,TUTUROR!computerlove computerlove computerlove
giulia_mamik
Scris: Wednesday, October 5, 2011 8:02 PM
Nivel

Irinuta,eu de felul meu nu ma uit la stiriuff .Doamne!sper sa nu fii implicata tu sau familia in vreo ceva!Zi ne te rog ce ai patit.Ne rugam pt tine iubitacomputerlove

Bulinuta,tu trebuie sa te relaxezi iubita!Stresul poate duce la o nastere prematura!Detaseaza te putin de situatie.Ce crezi ca daca te stresezi schimbi cu ceva situatia?Vezi si partea plina a paharului.Sunt sigura ca nu e gol.Ai o mandrete de fetita si una care e pe drum.Pup si sarcina usoara in continuare.

Si eu am trecut printr o dezamagire zilele asteacry dar nu v am mai spus .Toata vara am trecut o cu speranta ca in ocotmbrie merg la sot in Germania.Se pare ca cel putin acum nu mai e posibilplans .Incerc sa ma gandesc la altceva...ca altfel m as demoraliza toatauff

Mari distractie placuta!!computerlove

O seara buna fete dragi!pupici computerlove
mikaela
Scris: Wednesday, October 5, 2011 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Hai fetele dezamagite, vin si eu in clubul vostru plans plans
Am dat-o in bara si noi si pentru moment stagnam...ufffplans plans nervi maseluta
oanamaria
Scris: Wednesday, October 5, 2011 8:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Waw!Fetelor ce-i cu voi?!uff
aurishta
Scris: Wednesday, October 5, 2011 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Tocmai am citit un banc care cred ca se potriveste aici:

Stresat? Prea multa munca? Seful tau te enerveaza? Probleme Familiale?
Va prezentam un nou medicament care va revolutiona piata!! Aici este..... Daonmasa!
Cand viata e naspa....Daonmasa!
raly
Scris: Wednesday, October 5, 2011 8:59 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Heyyyyyyyy!!!!!!!!!!!Ce e aici cu atata tristete???Hai ca nu vi se potriveste fetelor,capul sus in speranta ca o sa rasara soarele si pe strada voastra,ca or veni si zile mai bune!
Bulinutzo,ce s-a intamplat?Bucura-te ca ai un sot minunat,si o fetita sanatoasa si frumoasa,ca toata familia ta e sanatoasa si restul se rezolva cu timpul!Pupici de la noi ca sa treaca!computerlove computerlove computerlove

Irinuta.......lamureste-ne si pe noi!uff uff

Michi,tu trebuie sa pui piciorul in prag ca nu se poate asa!Ia ceva masuri!majoreta majoreta
Fetelor va doresc o saptamana minunata(sau ce a mai ramas din easic ).Noi suntem relativ bine va pup pe toateiloveyou iloveyou
oanamaria
Scris: Wednesday, October 5, 2011 9:04 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu cand am vazut starea demoralizatoare de aici nici nu am mai putut sa va impartasesc bucuria mea .
Sper ca toate sa se rezolve si daca aveti sanatate le veti face pe toate .
aurishta
Scris: Wednesday, October 5, 2011 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Pai zi tu, Oana, ca poate le mai ridica moralul fetelor bucuria ta!
giulia_mamik
Scris: Wednesday, October 5, 2011 9:14 PM
Nivel

aurishta wrote:
Tocmai am citit un banc care cred ca se potriveste aici:

Stresat? Prea multa munca? Seful tau te enerveaza? Probleme Familiale?
Va prezentam un nou medicament care va revolutiona piata!! Aici este..... Daonmasa!
Cand viata e naspa....Daonmasa!

hohot hohot hohot

Oana bine ai revenit printre noi.Ti am simtit lipsa zilele astea.Am citit la celalalt topic.Ma bucur ca sunteti binepupici

Miki,capul sus.Vor veni zile mai frumoase si prosperepupici computerlove
katy33
Scris: Wednesday, October 5, 2011 11:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Va salut cu drag de peste mari, tari si un ocean. Pozici cand ajungcomputerlove
raly
Scris: Thursday, October 6, 2011 6:41 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
katy33 wrote:
Va salut cu drag de peste mari, tari si un ocean. Pozici cand ajungcomputerlove

Da pe unde umbli puiule?iloveyou iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.