Stare de spirit - 53
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Thursday, September 22, 2011 7:27 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
BUna dimineata!
Ce de necazuri! Sunt alaturi de voi, va citesc si-mi dau seama ca necazurile mele sunt atat de miiiiiiiiiiiiici!
Shirel, Doamne ajuta!
Marivic, sanatate! Ia niste prospan picaturi ca o sa fie super bine!
Haideti si cu vesti bune!
pupici
oanamaria
Scris: Thursday, September 22, 2011 2:07 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
O veste buna-sambata viitoare ne mutam in casa noastra .yes Doamne mai este atat de putin!
Pana atunci sa ne facem bine ,sa ne treca racelile ,febra ,mucisorii ca sa am spor la mutat.sic
marivic
Scris: Thursday, September 22, 2011 7:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc,leutpupici ma bucur ca revii,....computerlove
OANA,mult a fost,putin a ramas,...parca si eu am emotii alaturi de tinedance hainoroc pupici
katy33
Scris: Thursday, September 22, 2011 8:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Va imbratisez pe fugacomputerlove
Maine citim sub teiul lui Eminescuyes
giulia_mamik
Scris: Friday, September 23, 2011 12:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Shirel,offf prin cate treci in ultima perioada...sa dea Dumnezeu sa isi revina Sabanushangel
Oana,cat de putin mai e.O saptamana si sunteti in casa noua.Mult spor la mutatpupici computerlove
Mari,sper ca deja esti mai bine si Victor la felpupici
Roxi sper sa se rezolve problema de la servici si sa reveniti la sentimente mai bunepupici
Eu ma cam chinui cu o stare de voma si niste dureri de stomac ingorzitoare care nu ma lasa sa dormplans .Plus de alta ma doare de ceva timp sub coasta stanga si cred ca mai mult ca sigur e pancreasul.Mi-am deranjat cu ceva organele asteauff pt ca mai bine de o luna ma chinuie starea asta.Voi face o programare la interneuff ...de data asta sper ca pe bune!
Noapte bunapupici
monica irimia
Scris: Friday, September 23, 2011 7:04 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Buna Dimineata! Va doresc din inima, tuturor, o stare cat mai buna si multa sanatate. angel coeur
Noi, eu si sotul, am luat aseara o hotarare foarte importanta. Sper ca am ales-o pe cea buna si sper sa nu intervina regrete tardive.
Sa aveti o zi fara nori. hearts
mhldvrc
Scris: Friday, September 23, 2011 7:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
marivic wrote:
Eu,stare nasoala tare:ma ustura gatul si nasul de mor,....am inceput sa tusesc putin,nu pot vb ca ma doare gatul,...a fost un chin azi la munca,....Victor este si el de 2 zile la fel ca mine,.....plans plans plans Am inceput gradinita si deci am inceput sa colectionez virusi,....plans Ma simt tare ,tare rau,.....

Mari, Victor, multa sanatate angel angel angel

oanamaria wrote:
O veste buna-sambata viitoare ne mutam in casa noastra .yes Doamne mai este atat de putin!
Pana atunci sa ne facem bine ,sa ne treca racelile ,febra ,mucisorii ca sa am spor la mutat.sic

Oana, ce veste minunata newclap newclap newclap, mai este foarte putin pupici
mhldvrc
Scris: Friday, September 23, 2011 7:21 AM
Nivel

giulia_mamik wrote:
Eu ma cam chinui cu o stare de voma si niste dureri de stomac ingorzitoare care nu ma lasa sa dormplans .Plus de alta ma doare de ceva timp sub coasta stanga si cred ca mai mult ca sigur e pancreasul.Mi-am deranjat cu ceva organele asteauff pt ca mai bine de o luna ma chinuie starea asta.Voi face o programare la interneuff ...de data asta sper ca pe bune!
Noapte bunapupici

Sanatate multa angel , cu pancreasul nu-i de gluma, dar daca este tratat la timp simtomele se amelioreaza pupici, sper sa fie doar alarma falsa computerlove
mhldvrc
Scris: Friday, September 23, 2011 7:30 AM
Nivel

Am inceput sa numar orele, mi-e tare greu uff
Ana
Scris: Friday, September 23, 2011 7:41 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
monica irimia wrote:
Buna Dimineata! Va doresc din inima, tuturor, o stare cat mai buna si multa sanatate. angel coeur
Noi, eu si sotul, am luat aseara o hotarare foarte importanta. Sper ca am ales-o pe cea buna si sper sa nu intervina regrete tardive.
Sa aveti o zi fara nori. hearts
Monica sa va ajute Dumnezeu sa tineti hotararea pana la capat!pupici

mhldvrc stiu ca este greu,dar hai capul sus!!pupici pupici

Giulia multa sanatate scumpo!iloveyou iloveyou

eu putin pe forum,indata il pregatesc pe R,de gradinita,dupa care ies cu F.si E. la plimbare,ma duc si la mercat sa vad ce ate mai sunt.hohot hohot

o zi frumoasa si cum zicea Monica fara nori!!iloveyou
mhldvrc
Scris: Friday, September 23, 2011 7:47 AM
Nivel

thankyou Ana, asa am sa fac iloveyoucomputerlove
giulia_mamik
Scris: Friday, September 23, 2011 7:48 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Mihaela,totul va fi bine.Fata e mare si se descurca!Gandeste-te ce sanasa arethumright bravo Apropo,unde anume studiaza,in Uk?ras Hai,nu mai fi tristapupici computerlove
Multumesc de sfat.Nu stiu ce sa fie.Si in dimineata asta,m-am trezit cu o senzatia de greata,si un gust amar in gura.Plus peste noapte mi se usuca asa tare gura si gatul.Mereu trebuie sa am apa la indemana.O fi si fiereauff ...
Monica,sper ca ati luat o decizie corecta.Si orice ar fi,fara regretepupici
Ana,i love u toopupici computerlove iloveyou
Pfff am dormit cam putin.Nu cred ca am 6 ore...Va doresc un weekend placut si relaxant alaturi de cei dragi vouapupici angel computerlove
oanamaria
Scris: Friday, September 23, 2011 7:51 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Fetelor zile senine,sanatate si un w-kend cum vi-l doriti.
Noi cumintei pe langa casa ,o sa iesim mai tarziu ,dar sa se mai incalzeasca ca e tare frigulet .
mhldvrc
Scris: Friday, September 23, 2011 8:19 AM
Nivel

thankyou Giulia flowers Poate fi si de la fiere. Eu pancreatita am facut-o fiind internata in spital, primele simtome le-am avut dupa operatia de colecist, migrasera niste pietricele si acolo si probabil ca nu si-au dat seama la timp si au intervenit ulterior. Asa ca in loc sa plec dupa 4-5 zile, am stat aproape 2 luni si ma mai chinui si acum uneori, urata boala.

Tatiana este studenta la arheologie(asta si-a dorit dintodeauna) in Bradford. Initial voia sa-si ia licenta-n tara si sa faca masterul in Suedia. Arheologii au sfatuit-o(pe cand facea voluntariat) sa plece de la-nceput. A ales Anglia pentru ca stia foarte bine limba, credea ca in Suedia nu s-ar fi descurcat in viata de zi cu zi, putea si acolo sa-nvete in engleza. Hai ca m-am lungit prea mult, scuze.
kali
Scris: Friday, September 23, 2011 8:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
giulia_mamik wrote:
.Plus de alta ma doare de ceva timp sub coasta stanga si cred ca mai mult ca sigur e pancreasul.

Eu cred ca e colonul. Pancreasul - din cate stiu - nu da dureri acolo.

Fetele, zile bune sa aveti.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.