|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| BUna dimineata! Ce de necazuri! Sunt alaturi de voi, va citesc si-mi dau seama ca necazurile mele sunt atat de miiiiiiiiiiiiici! Shirel, Doamne ajuta! Marivic, sanatate! Ia niste prospan picaturi ca o sa fie super bine! Haideti si cu vesti bune!
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| O veste buna-sambata viitoare ne mutam in casa noastra . Doamne mai este atat de putin! Pana atunci sa ne facem bine ,sa ne treca racelile ,febra ,mucisorii ca sa am spor la mutat. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,leut ma bucur ca revii,.... OANA,mult a fost,putin a ramas,...parca si eu am emotii alaturi de tine |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Va imbratisez pe fuga Maine citim sub teiul lui Eminescu |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Shirel,offf prin cate treci in ultima perioada...sa dea Dumnezeu sa isi revina Sabanush Oana,cat de putin mai e.O saptamana si sunteti in casa noua.Mult spor la mutat Mari,sper ca deja esti mai bine si Victor la fel Roxi sper sa se rezolve problema de la servici si sa reveniti la sentimente mai bune Eu ma cam chinui cu o stare de voma si niste dureri de stomac ingorzitoare care nu ma lasa sa dorm .Plus de alta ma doare de ceva timp sub coasta stanga si cred ca mai mult ca sigur e pancreasul.Mi-am deranjat cu ceva organele astea pt ca mai bine de o luna ma chinuie starea asta.Voi face o programare la interne ...de data asta sper ca pe bune! Noapte buna |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Buna Dimineata! Va doresc din inima, tuturor, o stare cat mai buna si multa sanatate. Noi, eu si sotul, am luat aseara o hotarare foarte importanta. Sper ca am ales-o pe cea buna si sper sa nu intervina regrete tardive. Sa aveti o zi fara nori. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| marivic wrote:Eu,stare nasoala tare:ma ustura gatul si nasul de mor,....am inceput sa tusesc putin,nu pot vb ca ma doare gatul,...a fost un chin azi la munca,....Victor este si el de 2 zile la fel ca mine,.....  Am inceput gradinita si deci am inceput sa colectionez virusi,....  Ma simt tare ,tare rau,..... Mari, Victor, multa sanatate
oanamaria wrote:O veste buna-sambata viitoare ne mutam in casa noastra .  Doamne mai este atat de putin! Pana atunci sa ne facem bine ,sa ne treca racelile ,febra ,mucisorii ca sa am spor la mutat. Oana, ce veste minunata , mai este foarte putin |
|
| giulia_mamik wrote:Eu ma cam chinui cu o stare de voma si niste dureri de stomac ingorzitoare care nu ma lasa sa dorm  .Plus de alta ma doare de ceva timp sub coasta stanga si cred ca mai mult ca sigur e pancreasul.Mi-am deranjat cu ceva organele astea  pt ca mai bine de o luna ma chinuie starea asta.Voi face o programare la interne  ...de data asta sper ca pe bune! Noapte buna Sanatate multa , cu pancreasul nu-i de gluma, dar daca este tratat la timp simtomele se amelioreaza , sper sa fie doar alarma falsa |
|
| Am inceput sa numar orele, mi-e tare greu |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| monica irimia wrote:Buna Dimineata! Va doresc din inima, tuturor, o stare cat mai buna si multa sanatate. Noi, eu si sotul, am luat aseara o hotarare foarte importanta. Sper ca am ales-o pe cea buna si sper sa nu intervina regrete tardive. Sa aveti o zi fara nori. Monica sa va ajute Dumnezeu sa tineti hotararea pana la capat!
mhldvrc stiu ca este greu,dar hai capul sus!!
Giulia multa sanatate scumpo!
eu putin pe forum,indata il pregatesc pe R,de gradinita,dupa care ies cu F.si E. la plimbare,ma duc si la mercat sa vad ce ate mai sunt.
o zi frumoasa si cum zicea Monica fara nori!! |
|
| Ana, asa am sa fac  |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mihaela,totul va fi bine.Fata e mare si se descurca!Gandeste-te ce sanasa are Apropo,unde anume studiaza,in Uk? Hai,nu mai fi trista Multumesc de sfat.Nu stiu ce sa fie.Si in dimineata asta,m-am trezit cu o senzatia de greata,si un gust amar in gura.Plus peste noapte mi se usuca asa tare gura si gatul.Mereu trebuie sa am apa la indemana.O fi si fierea ... Monica,sper ca ati luat o decizie corecta.Si orice ar fi,fara regrete Ana,i love u too Pfff am dormit cam putin.Nu cred ca am 6 ore...Va doresc un weekend placut si relaxant alaturi de cei dragi voua
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor zile senine,sanatate si un w-kend cum vi-l doriti. Noi cumintei pe langa casa ,o sa iesim mai tarziu ,dar sa se mai incalzeasca ca e tare frigulet . |
|
| Giulia Poate fi si de la fiere. Eu pancreatita am facut-o fiind internata in spital, primele simtome le-am avut dupa operatia de colecist, migrasera niste pietricele si acolo si probabil ca nu si-au dat seama la timp si au intervenit ulterior. Asa ca in loc sa plec dupa 4-5 zile, am stat aproape 2 luni si ma mai chinui si acum uneori, urata boala.
Tatiana este studenta la arheologie(asta si-a dorit dintodeauna) in Bradford. Initial voia sa-si ia licenta-n tara si sa faca masterul in Suedia. Arheologii au sfatuit-o(pe cand facea voluntariat) sa plece de la-nceput. A ales Anglia pentru ca stia foarte bine limba, credea ca in Suedia nu s-ar fi descurcat in viata de zi cu zi, putea si acolo sa-nvete in engleza. Hai ca m-am lungit prea mult, scuze. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| giulia_mamik wrote:.Plus de alta ma doare de ceva timp sub coasta stanga si cred ca mai mult ca sigur e pancreasul.
Eu cred ca e colonul. Pancreasul - din cate stiu - nu da dureri acolo.
Fetele, zile bune sa aveti. |
|
|