Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumim scumpo Liz!!
fetelor sa aveti un week. de vis! noi cu treaba prin casa,spalat,calcat,aspirat,mancare,bait,jucat,o gramada de treaba. maine tati este obligat sa munceasca asa ca eu cred ca voi merge cu copii la mare daca e vreme si cu fratele si cumnata mea. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mikaela, va doresc sa fie asa cum va doriti voi ! Primul Craciun acasa !!! Frumos sentiment ! Ana , un week end frumos , cu soare si valuri !!! Lizuco , si voua va dorim asemenea !!!!
Eu vreau soareeeeeee ! Si vreme frumoasa !!! Si sanatate multa tuturor ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Am facut musaca e la racit. Acum sa mi beau cafeaua si iar intru in priza.Diseara avem o nunta Kryss nu fi suparata . Dragelor |
|

| OANA si multa sanatate plus soare! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fetelor pupici pe fuga,la multi ani Mariilor,cu intarzierea si scuzele de rigoare. Koko distractie placuta la nunta. Mikaela sa stapaniti sanatosi casuta. Numai bine tuturor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ma duc la nunta!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mikaela, sa stapaniti cu placere si bucurosi casuta!
Fetele care mergeti la nunti, distractie placuta!
Zile dupa placul fiecareia va doresc! si numai bine! |
|

| Carla sa stim ca vrem pozici,da? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mltumesc fetele!
Weekend placut si distractie la maxim! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mikaela felicitari si s-0 stapaniti sanatosi!Si tu ca si mine primele Sarbatori in casa noua-te cred ca esti emotionata si incantata! Koko,Carla distractie placuta la nunta frumoaselor ! Mirela te imbratisez cu drag! Noi am venit din plimbari si de la cumparaturi si acum ma odihnesc cu voi la o cafeluta ca in oras nu am avut chef sa beau. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Oana, iti trimit un pic de soare de la Constanta?
Mikaela, felicitari pentru casuta, sa o stapaniti sanatosi!
Koko, Carla, have fun si papati duoa sarmale si pentru mine.Yami
Krys, nu-ti fa griji, vine el si permisul
Ana, ce harnicuta
Eu...tam tam taram....se pare ca voi fi studenta la marketing publicitate:018: Sunt super hiper extra incantata, topai de numa numa |
|

| Katy ne bucuram pentru tine!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Katy,uite topai si eu de fericire pentru tine!!Felicitarii iubita si succes!
Mikaela,sa fie intr-un ceas bun si cand va terminati cu mutatul si instalatul de Craciun poate vedem si noi ceva fotografii cu casutza voastra mult visata!Sa fiti sanatosi si fericiti multi ani in ea!!
Kriss,mami nu-i nimic mai sunt sanse si pana la urma vei avea si carnetul de condus ai sa vezi!Tinem pumnii data viitoare!!
Am citit nunti ceva ,distractie placuta fetele si pe mine ma asteapta peste 2 saptamani o nunta in familie dar imi este tareeeee dor de o nunta romaneasca si cineva a pomenit "sarmale" moooooor de poftaaaa uite ca pentru ele as inceta o zi de dieta. si as manca de dimineatza pana seara numai sarmale made in Romania!!
Eu sunt bine merci astazi am fost cu fiica mea la o zi de nastere super distractie pentru pitici pe urma am avut o intalnire cu prieteni la mare unde am mers toata gasca deci relax de maine o iau de la capat cu alergatura intre gradinitze.Numai bine fetelor si daca vreti soare va trimit de aici cat vreti eu una m-am saturat!
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Ana, multumesc
Shirel, esti o scumpa, da? Apropos de sarmale, eu deja am dat comanda la mama mea ca eu nu suport sa le prepar, imi ploua in gura deja.:018: Fetele astea cu nuntile lor o pun la treaba pe saraca mama Se pare ca unde te duci te lipesti de cate o mica distractie |
|
|