Stare de spirit - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Friday, September 9, 2011 10:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Marivic, felicitari pentru starea de ieri si sa te tina cat mai mult
Leuto, distractie !!!
Krys, succes in toate
Ieri am fost la o tura de finuti si la bunica mea sa ne serbam noi, cele doua Marii (eu si fica-mea).
Acum am o stare nicicum...unii oameni la care tin foarte mult trebuie sa trag de ei sa apuc sa-i vad, sa-i tin aproape si cei care ma enerveaza si ma obosesc si numai cu prezenta, ma cauta non-stop si nu vor nicicum sa ma lase in pace (n-are legatura cu nimeni de pe forum...cunostinte, prieteni din Arad). MOR !! Le explici la oameni ca n-ai timp, n-ai chef de ei, ca nu te potrivesti la nimic (nici preocupari comune, nici macar cunostinte comune) si degeaba...stau ca scaiul. banghead banghead
In rest, cu piticii acasa. Stau si ma minunez ca in cateva zile incepe Glad al meu scoala si parca-s intr-un vis...am copil de scoala !!!!! WOW !!!!
Un weekend placut sa aveti!!
marivic
Scris: Friday, September 9, 2011 6:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
DIANA,ieri a fost starea,...azi sunt de cacaoplans plans plans plans
katy33
Scris: Friday, September 9, 2011 10:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Furioasa, a luat Otelul o mare bataie!guns nervi

Marivic, capul suspupici
KRYS85
Scris: Friday, September 9, 2011 11:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Stare de spiritcry cry plans plans

banghead De aceasta data am picat sala...plans plans plans

Multumesc tuturor pentru incurajaricomputerlove computerlove
mikaela
Scris: Saturday, September 10, 2011 3:07 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Aici o stare de extaz yes yes yes Tot am cautat sa cumparam o casa pe gustul si bugetul nostru si de 2 ani + am pus la oferte da' n-a fost sa fie. Saptamana asta am facut o oferta si au acceptat-o, nici nu-mi vine sa cred mai ales ca am incercat sa cumparam casa asta anul trecut cu bani mai multi ca acum si nu a mers. E una dintre dorintele mele arzatoare, simt ca plutesc hainoroc hainoroc dance dance I-am inebunit pe ai mei saracii ras alcool O sa am stres cu actele si mutatul mai ales ca am si scoala si fii-mea la gradi s-o duc si s-o aduc, plus ca sunt cateva reparatii necesare la casuta. Doamne ajuta, primul Craciun in casuta noastra noua!! hainoroc chitara chitara bounce yes yes

ilioara
Scris: Saturday, September 10, 2011 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
Felicitari ,Mikaela!yes yes yes yes asa mi s-a intamplat si mie dar cu vanzarea apartamentului ,l-am dat la un pret mult mai mic pt ca au scazut preturilee,si asta dupa un an de disperasemras
Noi asteptam prima zi de scoala,am niste emotii ,cry dar Daria e relaxata, ea vrea sa isi intalneasca colegele de gradinitahohot
Anelise
Scris: Saturday, September 10, 2011 9:19 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.