Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Pai ar trebui sa treci pe langa noi ,nu? Oare? La Padova . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| flori1972 wrote:la udine si trieste
departe de mine.Vacanta placuta
Oana, Mariana |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mariana71 wrote:Pai ar trebui sa treci pe langa noi ,nu? Oare? La Padova  .
mariana draga ,nu stiu e prima data cind mergem in italia si nu cunosc traseul ,am sa intreb prietenii mei de acolo |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Flori hai si la mineeeeeeeeeeeeeeeeeeee,pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:921: :921: |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| ana stii ca asi veni cu drag,dar cine stie daca ma indragostesc de itlia poate mai dam o tura cu fete cu tot si asa pe o periaoda mai lunga |
|

| flori1972 wrote:ana stii ca asi veni cu drag,dar cine stie daca ma indragostesc de itlia poate mai dam o tura cu fete cu tot si asa pe o periaoda mai lunga cu mare drag te astept ...si acuma |
|

| flori1972 wrote:ana stii ca asi veni cu drag,dar cine stie daca ma indragostesc de itlia poate mai dam o tura cu fete cu tot si asa pe o periaoda mai lunga cu mare drag te astept ...si acuma |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetele,de cum am pierdut actele am mers la politie,la o ora dupa,am anulat tot:buletin,permis,card de banca,carduri de sanatate,sunt lucruri cu care nu ne jucam,mai ales dupa ce am auzit la stiri de romanul inchis pe nedrept in Franta pt ca i s-a furat identitatea.
Flori,aici,in Antwerpen,pe Meir,in Hema i s-a furat portmoneul.dar,vorba lui Shirel,sanatate sa fie,Mircea nici macar nu e suparat,zice "sa-i dea Dumnezeu minte la cel care a facut lucrul asta,sa nu mai fure de la copii". vacanta placuta va doresc si eu
Madanuta,spor la pus muraturi,ce comoara o sa ai tu pe iarna
La multi ani Mariilor
zi frumoasa va doresc,fetele |
|

| flori1972 wrote:mariana draga ,nu stiu e prima data cind mergem in italia si nu cunosc traseul ,am sa intreb prietenii mei de acolo
Sunt cam 2 ore pana la noi . |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bine ca ati rezolvat ceva,Mela,Doamne fereste mai intrati si-n altele,nevinovati,....e plina lumea de nebuni ..... Multumesc pt.urari Azi,am alta stare:SUNT FERICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Tata,mi-a adus un superb buchet de flori,...... Ginerele,a pus muzica,......ne pregatim de un gratar,......Chiar sunt tare fericita!!!! http://www.youtube.com/watch?v=jubhAHXiwYo |
|

| mariana71 wrote:Sunt cam 2 ore pana la noi  . si de la Padova la noi e foarte putin |
|

| Mari ,ma bucur ca te simti mai bine .Distractie placuta si La multi ani! P.S.imi place avatarul .
Ana ,daca ar fi timpul asta !!!!!! |
|

| Mami Marivic la multi ani sa fi fericita!!
Mariana,cine stie cand vine si ziua aia |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mela,daca ar sti lumea ce pacat mare e sa furi....am fi toti corecti!Ai sa vezi cum lucreaza Dumnezeu ...veti primi pe alta parte valoarea pierduta
Mari,ma bucur ca ai starea asta.Te pup
Flori,drum bun in Italia si distractie placuta
Ana,ce as veni si eu la tine acum .Am avea atatea de vorbit... .La anul poate ajung la soacra mea la Torino ..
Mada,spor la muraturi,dulceturi si alte cele pt iarna.Mamica harnicuta.Eu anul asta ma aliez cu mama si facem la un loc
Pt toate fetele
|
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MARIANA,multumesc,multumesc,multumesc Si tie LA MULTI ANI FERICITI! ANA,multumesc din SUFLET!!! GIULIA,si eu te pup,... PS.Poza de la avatar este o poza facuta la intalnirea cu Mirela,.... (dar am prelucrat-o putin si am marit-o ) |
|
|