|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc !Gata si bagajele ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Concediu placut Oana ...croseta si atele le-ai luat ? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Georgiana sigur le-am pus in trusa de prim ajutor-cand ma apuca nebuneala bag o crosetareala de linistire! |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Oana, vacanta frumoasa! Marivic, relaxare placuta! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| IRINUTA,sa fie,mersi |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| eu sunt super fericita azi,m-am intalnit cu anabela e o mamica foarte frumoasa ,mai frumoasa decat in poze, si sper sa ne mai vedem si cu alte ocaziii
oana ,concediu placut draga mea si sa-ti incadci bateriile asa cu iti doresti
marivic ,excursie placuta draga mea
noi suntem bine ,am fost la cumparaturi si acum ne pregatim sa mai vizitam cate ceva,maine avem nunta in suceava si apoi gata ne pregatim de mers spre belgia
dragele mele va doresc tot binele din lume |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| flori,multumesc |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor dau si eu buna ziua caci nu v-am citit de mult. Mai intai va spun la multi ani celor ce serbeaza cate ceva, nasteri usoare pentru cele care asteapta sa nasca, bafta celor care au ceva examene sau alte hopuri de trecut.
Noi suntem in vacanta, vorba vine, numai fiica-mea nu si noi. Azi ne-a plecat un bunic si ne vine o bunica sa stea cu noi pentru urmatoarele doua saptamani. Am 4 ore in care trebuie sa fac curetenie generala caci imi vine soacra si sa si gatesc doua feluri de mancare.
Deci stare agitata dar si bucuroasa ca ne vin iarasi musafiri
Va pupic si va doresc o saptamana cat mai buna si vacanta placuta celor care sunt in vacanta
Mi-e dor de voi si sper sa pot reveni mai des pe aici |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Buna fetelor, o zi superba tuturor, mi-a fost dor de voi .... Nu apuc probabil sa vad ce ati scris pana acum, dar incerc putin cate putin sa ma orientez
Vacante placute, aniversari fericite, zile insorite si multe bucurii .... |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Wow, wow, wow lume noua! Bine ati revenit, fetelor! Adevarul e ca ne-a fost dor de voi si tare ne bucuram sa revedem fete din 'gasca' veche!
Eu am intrat sa va salut si sa va spun ca am ajuns cu bine acasa. Vom sta pe aici inca vreo 3 saptamani dar voi intra destul de rar pe forum. Aveti grija de voi si de pitici! pupiiiiici! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| zic si eu ca Misha,wow,lume noua bine ati revenit,fetele
Flori,iti lipsesc ploaia si gradele putine de-afara? drum bun incoace sa aveti
o saptamana placuta va doresc,doamnelor |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Multumim frumos |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ma alatur si eu gastii de buna primire cu un waw,waw....bine ati revenit fetelor,ne era foarte dor de voi si mai asteptam noutati de la voi!Va transmit multe salutari si numai bine! Eu sunt azi la recuperare,dupa un weekend la munte,am o febra musculara de sunt ca robotii,ma dor toate oasele si pielea de la soare.Azi am o groaza de trebaluit prin casa,haine de spalat si de facut mancare!Pfff...bine ca mai este o saptamana pana la concediu! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Mela wrote:zic si eu ca Misha,wow,lume noua  bine ati revenit,fetele Flori,iti lipsesc ploaia si gradele putine de-afara? drum bun incoace sa aveti o saptamana placuta va doresc,doamnelor ei mela draga ,nu-mi lipsesc gradele putine dar ce e frumos se termina repede si banii s-au cam terminat
o saptamana faina va doresc tuturor si multa sanatate |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ei Flori,acuma gata,treci tu la frig si ploaie,ca ma duc eu la cald si bine. Gluma-i gluma,dar eu aici inca n-am simtit ca-i vara,asa ca sper ca macar acasa, sa prind caldura si soare,sa nu treaca vara si eu sa n-o simt. Fetelor va pup pe toate si ne mai auzim din tara. |
|
|