Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bereea sincere condoleante.Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.Ma rog sa aveti multa putere sa treceti si peste asta. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea wrote:Fetelor, va multumsc ca va ganditi la mine.Intr/adevar am avut probleme cu zborul, l/au amanat, am plecat la Bologna ca sa luam alt avion .Din pacate, am ajuns prea tarziu.Mama mea a murit vineri la ora 21.30.A fost foarte geu sa intru in casa vazand ca maicuta mea scumpa nu ma astpta in prag.Ne alinam unul pe altul si ne pegatim inmormantare
imi pare tare rau ,sincere condoleante.Dumnezeu sa te intareasca pentru tine si tatal tau.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bereea condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bereea, condoleante! Domnul s-o odihneasca in pace si liniste pe mamicuta ta. Regret enorm de mult pierderea; cuvintele sunt in plus. Multa putere! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bereea,nici nu imi vine sa cred ! Sincere condoleantze ,iubita mea trebuie sa fiti tare asta pentru familia ta si pentru tata vostru care are acuma mare nevoie de voi.Sunt alaturi de tine si te imbratisez cu mare dragoste! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bereea, condoleante... imi pare nespus de rau... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bereea ! Cuvintele sunt de prisos ! S-a stins si vegheaza asupra voastra ! E in inima ta si nu sufera de dureri trupesti ! Iti doresc sa gasesti puterea sa treci peste incercarea asta cumplita !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Brandusa, condoleante!!! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Tocmai m-am intors de la inmormantarea unchiului meu, aflu tragica veste si mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele. Dumnezeu stie de ce a ingaduit sa se intample asta acum. Fiecare plecare a cuiva drag de langa noi, ne aminteste ca suntem trecatori. „Un abur care se ridica putintel si apoi piere.” Mangaierea e doar la El, asa ca am sa-L rog sa umple El golul ramas in sufletul vostru si sa va dea linistea si pacea de care aveti nevoie. Dumnezeu sa va binecuvinteze cu putere de a accepta voia Lui. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Bereea sincere condoleante,Dumnezeu s-o odihneasca in pace..
O stare naspa la fel ca si vremea de afara si o raceala buna la rinichi!!! Oare cand mai vine si caldura???
Va doresc tuturor o saptamana cat mai placuta si numai cu bucurii!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Maria condoleante pentru unchiul tau!
Am inceput o noua saptamana -afara e intuneric si ploua ,iar centrala arde ca altfel nu se poate . Stefi are mucisori asa ca azi sta in casa la caldurica cu Panadol. Va imbratisez cu drag ! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Bereea - sincere condoleante.Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta , iar tie multa multa putere sa treci peste aceasta incercare |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| eu intrasem sa va povestesc de starea foarte buna,ieri aici am sarbatorit ziua mamei ,am fost cu sotul la restaurant,sambata la nunta ,ieri nunta dar au fost fetele mari ,si uite asa ,dar cand am citit de mama lui bereea m-am intristat
Bereea ,nimic din ce am zice noi nu cred ca te mai poate mangaia,(stiu cum e),dar ne rugam ca dumnezeu sa te mangaie pe tine si intreaga voastra familie , |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Brandusa sincere condoleante. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| oanamaria wrote:Maria condoleante pentru unchiul tau!
Multumesc Oana. |
|
|