Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am ajuns iar acasa.am plecat din tara cu inima grea la gandul ca tati al meu ramane singur intr-o casa goala, dar , din pacate, trebuia sa ma intorc.am avut o saptamana extrem d egrea.Mi-a fost foarte greu sa intru in casa stiind ca mami nu mai este, iar cand am intrat in curte si ea nu m-a intampinat ca de obicei am inceput sa plang cu disperare.a fostfoarte greu sa ne ocupam de tot, sa-i cumpar haine, sa-i organizam inmormantarea.Noroc cu matusile si verisoarele mele care ne-au stat tot timpul alaturi.Am fost gata sa cad de cateva ori, simteam ca nu mai am aer dar mi se tot reamintea ca acasa am o fetita care isi asteapta mama.A fost extrem de greu and am vazut-o moarta, mi s-a mai rupt inima de durere, air la cimitir a fost crunt.N-am sa uit niciodata momentul cand stransi in jurul ei am imbratisat-o si pupat-o pentru ultima data.a fost atat de triest cand vedeam ca vantul ii rasfira parul si soarele ii mangaie fata petru ultima data.Ma simt atat de vinovata ca in ultimii 10 ani am stat atat de mult departe de ea, ca n-am putut sa-i fiu alaturi, ca din cauza ca compania aviatica ne-au amanat zborul si n-am mai gasit-o in viata.Mi-as fi dorit atat de mult sa-i mai pot spune inca o data cat o iubesc si cat de mult a insemnat pentru mine. Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,mi-au dat lacrimile la ce ai scris mai sus .E cumplit sa pierzi pe cineva drag.Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva mult prea devreme cred eu.Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul in pace iar pe voi sa va intareasca sufleteste.
Si eu sunt intoarsa acasa.Si ea atat de goala casa fara iubirile mele.Offf,ce greu e sa fii singur .
Va pup.O seara buna dragele mele |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bereea wrote:Am ajuns iar acasa.am plecat din tara cu inima grea la gandul ca tati al meu ramane singur intr-o casa goala, dar , din pacate, trebuia sa ma intorc.am avut o saptamana extrem d egrea.Mi-a fost foarte greu sa intru in casa stiind ca mami nu mai este, iar cand am intrat in curte si ea nu m-a intampinat ca de obicei am inceput sa plang cu disperare.a fostfoarte greu sa ne ocupam de tot, sa-i cumpar haine, sa-i organizam inmormantarea.Noroc cu matusile si verisoarele mele care ne-au stat tot timpul alaturi.Am fost gata sa cad de cateva ori, simteam ca nu mai am aer dar mi se tot reamintea ca acasa am o fetita care isi asteapta mama.A fost extrem de greu and am vazut-o moarta, mi s-a mai rupt inima de durere, air la cimitir a fost crunt.N-am sa uit niciodata momentul cand stransi in jurul ei am imbratisat-o si pupat-o pentru ultima data.a fost atat de triest cand vedeam ca vantul ii rasfira parul si soarele ii mangaie fata petru ultima data.Ma simt atat de vinovata ca in ultimii 10 ani am stat atat de mult departe de ea, ca n-am putut sa-i fiu alaturi, ca din cauza ca compania aviatica ne-au amanat zborul si n-am mai gasit-o in viata.Mi-as fi dorit atat de mult sa-i mai pot spune inca o data cat o iubesc si cat de mult a insemnat pentru mine. Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi. DOAMNE,BRANDUSA,draga mea Brandusa,...ma cutremura plansul la cuvintele tale;cat de mult ,de fapt la fel am fost si eu si ma regasesc in tragedia ta.Imi pare FOARTE,FOARTE rau de tragedia prin care ai trecut.Sunt cu sufletul,cu gandul cu spiritul langa tine si te imbratisez cu cea mai mare dragoste si prietenie.Te inteleg extrordinar de bine si imi dau seama prin ce ai trecut si treci,....cu ce te lupti si ce stare ai.Il rog pe Dumnezeu sa te intareasca,sa-ti dea sanatate si multa luciditate sa treci cu bine de aceasta grea incercare.Nu mai pot scrie,ma doare cumplit durerea ta,..... Te sarut,te imbratisez,te iubesc si sunt langa tine! |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Bereea, am ramas fara cuvinte, nu stiu ce sa-ti zic decat Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste asa mare pierdere. Sunt alaturi de tine.Te imbratisez si Dumnezeu sa o ierte!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| Bereea,abia acum am aflat necazul prin care ai trecut.SINCERE CONDOLEANTE! DUMNEZEU sa va intareasca sa depasiti acest moment dificil.Din pacate criteriul de selectie prin care DUMNEZEU ne cheama la EL este peste puterea noastra de intelegere. DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bereea Offff , viata asta !
http://www.youtube.com/watch?v=4I3TxyYDcSw&feature=related
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bericica...suntem pe-aici, chiar daca numai cu o vorba...ce durere poate fi mai mare decat asta sufleteasca ?....Nu gasesc cuvinte sa te alin...sunt convinsa ca mama ta stia ce simti pentru ea chiar daca nu ai apucat sa-i mai spui si ca acolo unde s-a dus nu va inceta sa fie cu voi...Dumnezeu s-o odihneasca... |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Berea imi pare tare rau,nici nu stiu ce sa iti spun nu-mi gasesc cuvintele, m-a durut sufletul cad am citit postarea ta, ti-am scris ca am trecut si eu intr-un fel prin asta in august 2005 am primit un telefon ca a murit bunicul meu care a fost ca si un tata pentru mine(parintii mei sunt ambii singuri la parinti), am plecat de urgenta in tara pentru inmormantare,nici in ziua de azi nu pot sa cred ca este adevarat,in anul urmator ma casatoaream, aveam deja programata nunta si mi-as fii dorit enomr sa participe si el, stia asta dar stiu ca a fost prezent cu sufletul ; cu siguranta cum a scris si Delfinasa mama ta stia cat de mult o iubesti si ceea ce a insemat petru tine, trebuie sa fii tare si sa te gadesti la fetita ta care are mare nevoie de tine! Te imbratisez cu drag! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Of,nu mai zic nimic, pierderea parintilor e tare dureroasa indiferent ce varsta ai ...ca esti adult ditamai omul cu familie si tot iti plange inima-n tine ca un copil.Bereea, multa rabdare,timpul va mai vindeca un pic rana dar nu o va cicatriza niciodata pe deplin, pierderea parintilor e o rana deskisa pana ne ducem si noi la ei ... dar pana atunci mai e cale lunga , avem copii o viata plina in fata noastra
Eu am tampit de tot am 3 websituri in constructie, muncesc de imi ies ochii din cap ca la broasca si platesc hosting ca netoata...de fapt tocmai am anulat toate platile din paypal ca sa nu ma trezesc in strada intr-o zi cu plozi cu tot ,luna asta tre sa ma hotarasc pe care il las, am pierdut un domeniu bun acum e blocat pe un an .Vreau sa fac si eu o kestie dar din pacate invat din multe multe greseli...as prefera sa invat din greselile altora asta-i viata ...in rest bine, e vara soare si vreme de camping |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Bereea suntem si noi cu gandul la tine!Dumnezeu sa te intareasca si sa iti aline durerea!Eu stiu cel mai bine ceea ce simti tu pentru ca in aceeasi situatie am fost si eu acum doi ani cand mi-am pierdut mama fara sa pot sa-i cer iertare si sa pot sa-i spun ca o iubesc!Insa sunt sigura ca ea stia deja acest luncru si cuvintele tale au ajuns deja la cer!Pupici de la noi!
Noi ne pregatim de chefuiala,azi ne tinem ziua si eu si soatza! Cine vine? |
|

| Dragele mele, nu stiu ce cuvinte sa folosesc ca sa va multumesc ca imi sunteti aproape.cuvintele voastre ma imbarbateaza. , imi mangaie sufletul.Va multumesc ca imi sunteti prietene, ca sunteti oameni inainte de toate.Asa zisele mele prietene de aici nu mi-au dat nici un semn de viata, si tare m-a durut. Am vorbit de dimineata cu tati si am baut cafeluta impreuna, am reusit sa-i smulg un zambet.Inima inca mi-e franta , dar stiu ca mama mea nu mai putea.Era mult prea bolnava, s-au adunat prea multe dureri si nu mai putea duce.A murit senina si zambitoare si , desi era in coma de zile intregi , inainte de a muri i-a spus tatalui meu " a venit doctorul la mine".Cred ca atunci s-a intalnit cu Dumnezeu si de aceea a murit atat de linistita si impacata .Ne este foarte dor de ea, dar stim ca este intr-un loc mai bun.Am plans-o si inca o mai plangem, niciodata nu o vom uita si ne va fi ingrozitor de dor de ea, dar stim ca acum e linistita si nu mai are dureri.a plans-o foarte multa lume, chiar nu ne asteptam: vecini, prieteni, neamuri, foste colege de serviciu, asistentele de la dializa.Am primit zeci de telefoane de condoleante , stiu ca a fost iubita si apreciata ca o femeie deosebita. O imbratisare tuturor...sunteti intr-adevar niste prietene |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bereea wrote:Dragele mele, nu stiu ce cuvinte sa folosesc ca sa va multumesc ca imi sunteti aproape.cuvintele voastre ma imbarbateaza. , imi mangaie sufletul.Va multumesc ca imi sunteti prietene, ca sunteti oameni inainte de toate.Asa zisele mele prietene de aici nu mi-au dat nici un semn de viata, si tare m-a durut. Am vorbit de dimineata cu tati si am baut cafeluta impreuna, am reusit sa-i smulg un zambet.Inima inca mi-e franta , dar stiu ca mama mea nu mai putea.Era mult prea bolnava, s-au adunat prea multe dureri si nu mai putea duce.A murit senina si zambitoare si , desi era in coma de zile intregi , inainte de a muri i-a spus tatalui meu " a venit doctorul la mine".Cred ca atunci s-a intalnit cu Dumnezeu si de aceea a murit atat de linistita si impacata .Ne este foarte dor de ea, dar stim ca este intr-un loc mai bun.Am plans-o si inca o mai plangem, niciodata nu o vom uita si ne va fi ingrozitor de dor de ea, dar stim ca acum e linistita si nu mai are dureri.a plans-o foarte multa lume, chiar nu ne asteptam: vecini, prieteni, neamuri, foste colege de serviciu, asistentele de la dializa.Am primit zeci de telefoane de condoleante , stiu ca a fost iubita si apreciata ca o femeie deosebita. O imbratisare tuturor...sunteti intr-adevar niste prietene Atat de putin putem face,Brandusa,...eu cel putin,daca eram mai aproape una de alta,cu siguranta faceam mai mult,....dar ma bucur ca sprijinul nostru moral,te ajuta! Sa stii ca eu am zis o vorba:Dumnezeu,ia oamenii buni la el;acolo are EL alte planuri cu ei,are nevoie de ei acolo Sus,stie cat de buni sunt si ii ia la EL |
|

| Mioara, |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Bereea .Stiu cata durere e in sufletul tau,dar timpul v-a vindeca totul.E greu sa ne despartim de cineva drag,insa ne gandim ca "s-au dus" intr-un loc unde le e bine. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Offf Bereea stiu cum este ....mai ales marea durere din sufletul tau...mi-au dat lacrimile citin-d cuvintele scrise de tine...e foarte greu sa iti pierzi mama,adica pentru mine a fost chiar fff greu,mai ales ca eram detsul de mica si am crescut fara ea vazan-d cum alte fete se bucura cu mamele lor...asta e viata si mergem inainte.. M-am rugat si am rog pentru tine,pentru voi..Dumnezeu sa va intareasca pe toti!!
http://www.youtube.com/watch?v=iA_rdF90m_Q&feature=related |
|
|