Stare de spirit - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Thursday, May 12, 2011 10:40 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Bereea,condoleante...Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!

Giulia,sanatate multa angel

Alexandra,sanatate Sarei angel sigur a luat ceva din aer,vantul poarta virusi,microbi si tot ce vrei.

Oana,sanatate lui Stefanel angel si bafta daca te hotaresti sa incepi cu afacerea majoreta

Mihaela,frumos ca ti-ai gasit o ocupatie care te satisface thumleft succes pupici

va pup pe toate,fetele grup computerlove
oanamaria
Scris: Thursday, May 12, 2011 6:17 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mela multumesc frumos!computerlove
Sper sa revina in curand Brandusa ca-mi lipseste.computerlove
nikmiki
Scris: Friday, May 13, 2011 9:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Buna,fetele.Noi o stare excelenta azi.E "fiesta" la noi in sat.chitara hainoroc Nu lucrez azi si am chef de distractie. Afara e cald si bine,numai bine de plimbare.yes yes
mariutza_mea
Scris: Friday, May 13, 2011 10:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
astazi ma simt..mai usoara...am luat dimineata salariul..ce a mai ramas din el...am achitat facturile restante si intretinerea..si..am mai ramas cu 100lei...pana pe 25..cand trebuie sa dau iarasi o mare parte din bani pe chirie...hm..ce ti-e si cu banii astia..cum vin..cum se duc...
oanamaria
Scris: Friday, May 13, 2011 12:04 PM
Nivel

Facem bagaje si pregatiri ca maine in zori plecam la bunici sa-l lasam pe Stefan acolo vreo 2saptamani .Am nevoie de o pauza ca sunt epuizata psihic.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat cu soare si flori asa cum va fi si la mine .
Ne ,,auzim''duminica seara .
Pupici dragele mele !computerlove
aurishta
Scris: Friday, May 13, 2011 12:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Drum bun si distractiela maxim!iloveyou
AlexandraL
Scris: Friday, May 13, 2011 1:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
yes Eu sunt fericita ca mi s-a nascut finutul dance dance dance yes
giulia_mamik
Scris: Friday, May 13, 2011 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Oana,relaxare placuta.Si eu imi duc fata 2 zile la mama mea.Si voi fi singurica cuc.Nu gatesc,nu ies din casa,nu fac nimichohot sic

Alexandra,sa va traiasca si sa fie intr-un ceas buncomputerlove

Bereea,ne e dor de tine mami.Te asteptam inapoi cu multa dragoste si caldurapupici computerlove
Nikmiki,distractie placuta.Tare frumos se mai distreaza spaniolii acolo si ce feste pregatesc mai mereu.

Mela,deja ma simt mai bine.A fost foarte bun unguentul ce l-am cumparat si pastilele.computerlove

Raly,bafta in gasirea unui post sigur.Sau poate vei ramane acolo dar platita corespunzator.La noi lumea e inebunita dupa voluntariat.Dupa terminarea facultatii mi s-a oferit si mie un post de voluntar la caserie la Volksbank.Si daca le placea de mine in timp,ma angajau banghead .Cu un copil mic acasa,numai chef de voluntariat nu ai .La noi e ca in zicala aia:"Munca ca pe santierul Cucu,nu ai bani dar ai de lucru!"maseluta

Un weekend placut dragelorcomputerlove
mirela74chris
Scris: Friday, May 13, 2011 1:40 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Oana sa ai parte de relaxare!Singuri 2 saptamani!Ce placeredance yes
Fetele un weekend placut va doresc!computerlove pupici
oanamaria
Scris: Friday, May 13, 2011 1:47 PM
Nivel

Da 2 saptamani de ,,in doi''dupa un an de zile .Meritam si noi un asa rasfat.coeur coeur
De ex.acum Sorin a avut treaba la Pitesti si are vreo 3ore la dispozitie ce as fi mers si eu cu el sa ne plimbam etc,dar eu stau in casa ca doarme bebe si avem alt program.
Eu in majoritatea timpului sunt singura cu un baietel foooarte energic si am ajuns la limita.Trec printr-o perioada grea si o sa-mi prinda bine pauza asta.
roxinthya
Scris: Friday, May 13, 2011 1:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Oana pup sa treaca starea proasta! pupici pupici Distractie placuta!
Si noi suntem singurei in week-end dance dance dance
Pupici la toata lumea ! pupici pupici
mirela74chris
Scris: Friday, May 13, 2011 2:04 PM

oanamaria wrote:
Da 2 saptamani de ,,in doi''dupa un an de zile .Meritam si noi un asa rasfat.coeur coeur
De ex.acum Sorin a avut treaba la Pitesti si are vreo 3ore la dispozitie ce as fi mers si eu cu el sa ne plimbam etc,dar eu stau in casa ca doarme bebe si avem alt program.
Eu in majoritatea timpului sunt singura cu un baietel foooarte energic si am ajuns la limita.Trec printr-o perioada grea si o sa-mi prinda bine pauza asta.

Oana iti lipseste optimismul.Iti inchipui ce fac eu cu doi copii cand am sotul plecat...hainoroc Si nu spun ca Dia e adolescenta,iar Razvan un mare nazdravan.Dar imi spun ca iau zilnic o portie de adrenalina si asa ma mentin tanara.Macar tu ai consolarea ca Sorin vine acasa seara si ai cu cine sa te relaxezi.Eu sunt continuu in priza.Asa ca hai la mine.Copii se joaca si noi la o cafelutza si la o barfa mica.pupici
oanamaria
Scris: Friday, May 13, 2011 2:08 PM
Nivel

Mirela mai e putin si bem o cafea sau mai multe impreuna.iloveyou
Ai mare dreptate ,dar uneori ma ajunge oboseala psihica si ma gandesc ca majoritatea au cate un ajutor-matusa,mama,soacra etc si mamica mai respira 1-2 ore ,dar eu nu am pe nimeni .Eiiiiiii!Ma plang si eu azi si de maine-s ca noua.
mirela74chris
Scris: Friday, May 13, 2011 2:11 PM

oanamaria wrote:
Mirela mai e putin si bem o cafea sau mai multe impreuna.iloveyou
Ai mare dreptate ,dar uneori ma ajunge oboseala psihica si ma gandesc ca majoritatea au cate un ajutor-matusa,mama,soacra etc si mamica mai respira 1-2 ore ,dar eu nu am pe nimeni .Eiiiiiii!Ma plang si eu azi si de maine-s ca noua.

Abia astept!Si pe mine ma apuca cateodata disperarea,dar imi revin repede.Ca si copii mei fac si muuulte lucruri bune si trece supararea.
serarg
Scris: Friday, May 13, 2011 6:00 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
fetelor,ganditi pozitiv,ca daca nu vi-l imprumut pe rares ,nu mai mult ,doua ore!sic
glumesc,dar asa mi-as dori si eu o zi doar pentru mine,vise,poate cand va face fi-miu 18 ani,asa m-a incurajat o prietenaras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.