|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana imi pare rau ca nu ai comenzi.Eu in locul tau,as profita de asta ca sa fac ceva si pentru sufletelul meu.O sa vina comenzile,fi pozitiva.Sanatate multa lui Stefanel. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Va multumesc mult dragelor! Stau si astept!..........da oare ce astept?o zi cu noroc!Adik astept sa mi se ofere ceva!Mai am oare de asteptat?
Miha,mult succes cu magazinasul!Sunt sigura ca si asa Kaze e mandru de tine!
Oana spor sa ai la treaba ca comenzile vin ele!
Noelia pe aici suntem...............la o barfa!
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Raly mai exact ce astepti sa ti se ofere?!Un loc de munca,un pupic?!
Mireluta saru'mana de incurajari. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2009 Mesaje: 60
| heloo ce faceti? eu acum am intrat pe forum ....am vreo 3 ore timp sa ma relaxez aici a plouat astazi si e cam frigut afara |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Da Oana aia astept.....de 3 ani fac practica la o farmacie,la inceput erau 5 asistente si 1 farmacista(patroana a cui i este farmacia)apoi au plecat pe rand 1 in Irlanda,1 la Sensiblu si una la Catena,eu am facut munca voluntara in toti acesti ani,fara nici macar un multumesc!Acum a anuntat inca una dintre ele ca pleaca de saptamana viitoare si deci ramane doar sefa si inca 1 asistenta!Sunt foarte curioasa daca nici acum nu-mi propune nimik! |
|

| Raly stiu ca faceai practica la o farmacie si ma gandeam ca ai locul de munca sigur acolo. Sper ca asteptarea ta sa aiba rezultatul asteptat. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2009 Mesaje: 60
| o seara minunata sa aveti |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Raly, mult succes, sa primesti oferta mult dorita sau poate iti gasesti tu in alta parte mai bine.Am facut si eu voluntariat , stii ,dar sefii astia au un creier al lor...uneori ma gandeam ca-s prea buna pentru ei nu ma merita ,n-au decat sa angajeze cu filipineze de mana a doua care au iesit din coffeshop si acum vor sa faca educatie la copii ...nu ma mai lungesc dar calitatea pe aici la toate e cam zero.Romanii sunt prea buni si prea educati ...si atat . sper sa auzim de bine in urmatoarele luni sa apara soarele pe strada ta
Oana, ce mai astepti, arunca dinamita pe B sa vada lumea ca ai ceva de spus ,nu te descuraja
Eu azi am facut iar atac de apoplexie cand i-am vazut contul paypal gol .Luna trecuta se pare ca am autorizat niste plati la niste magazine si am uitat ,ei si-au luat banii si au am ramas dand din buze Invatare de minte.Mai nou Kaze a trecut niste facturi pe numele meu ca sa-mi creeze credit history si eu mereu uit s ale platesc ...urasc finantele numai cat vad cifre in fata ochilor intru in panica Ma duc afara sa ma racoresc. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Bereea condoleante. noi mai bine acuma. de duminica Sara e bolnava, tuseste si a avut febra. azi nu a mai facut febra doar 38.1 si tuseste din ce in ce mai rar. afara e cald si bine, mult mai cald decat in casa si noi suntem arestate la domiciliu. voi ce ziceti: o pot scaote dc tuseste?
|
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| alexandrabogdan wrote: Bereea condoleante. noi mai bine acuma. de duminica Sara e bolnava, tuseste si a avut febra. azi nu a mai facut febra doar 38.1 si tuseste din ce in ce mai rar. afara e cald si bine, mult mai cald decat in casa si noi suntem arestate la domiciliu. voi ce ziceti: o pot scaote dc tuseste?
O poti scoate daca nu e vant. Si evita aglomeratiile. Multa sanatate va doresc! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Irinuta wrote:O poti scoate daca nu e vant. Si evita aglomeratiile. Multa sanatate va doresc!
nu pot intelege de unde a luat-o, ca dr zice ca e o viroza, pt ca noi chiar nu meregem cu ea nici in magazine nici in locuri aglomerate. doar in parc sau pe faleza si nu avem prieteni copii gradinari. asa ca .... e dus-a de vant |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| 'Seara. Si eu pe aici la semnat condica pe azi Nu sunt asa bine.Aseara am dormit doar cateva ore.Nu mai puteam de durere de spate si/sau rinichi.Cert e ca am si o polidiscopatie lombara si ceva la rinichi.Sa nu ma fi apucat ambele .M-am inarmat cu ceva medicamente si unguente azi.Ma pastilez acus sa pot dormi ca oamenii Mi-am stricat si ziua cu o ....functionara de 2 lei.Ma scuzati dar femeia aia m-a facut cu spume azi.O sa scriu la alt topic treaba asta. In rest ma crucesc ce repede se duc banii si ma lovesc in fiecare zi de sistemul nostru de rahat.Dar nu am ce face.E ca o lupta contra morilor de vant... Va pup.O seara buna. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oana, sper sa iti iasa afacerea de pe breslo si sa iti vina cat mai multe comenzi!
Raly, multa bafta! Sper sa te vezi cat mai curand angajata!
Miha, bafta si tie cu afacerea! Ce afacere faci?
Fetele toate va pup, sanatate multa si bunadispozitie eterna! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bereea, Dumnezeu sa o odihneasca! Sunt cu gandul alaturi de tine
Raluca sa-ti fie viata plina de bucurii si multa sanatate! La multi ani! Si multa bafta!
Miha, mult succes in afaceri! |
|

| Dragele mele va multumesc pentru sustinerea in afaceri! Aici plouz asa de dimineata ,noi ne ,,luptam''cu olita si cu tusea .In rest toate bune si sper sa vina si mai bune.
Sa aveti o zi minunata!Multa sanatate celor bolnaviori! |
|
|