Stare de spirit - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, May 4, 2011 7:37 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
oanamaria
Scris: Wednesday, May 4, 2011 7:40 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
OOOOFFFF!plans
Liz am postat in timp ce tu ai deschis alt topic si nu s-a salvat postarea mea.
Nu ma mai repet cu scrisul ,dar o sa fac un rezumat.sic

Brandusa multa sanatate si putere !computerlove

O zi frumoasa!
Anelise
Scris: Wednesday, May 4, 2011 8:02 AM
Nivel

Oana, sorry! Te pup! pupici
giulia_mamik
Scris: Wednesday, May 4, 2011 10:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Bereea,cum se mai simte mama ta?Sunt cu gandul alaturi de voi.Sper sa auzim vesti bune curandpupici computerlove

Eu ma simt cu o idee mai bine.Imi mai ridic moralul cum pot.Daca as sta numai suparata si ingandurata,cred ca as inebuni.Azi am mers sa semnez somajul si am vazut acolo ca oraganizau cursuri de initiere in limba germana pt cei ce vor sa mearga la lucru in strainatate.Offf numai semne peste totuff .O sa merg sa vad despre ce e vorba.

In rest,suntem niste plimbacioase cu toate ca vremea e cam aiurea la noi.Basta ca nu ploua.In rest nimic special.

Va pup si va doresc noapte bunacomputerlove pupici
marivic
Scris: Wednesday, May 4, 2011 10:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am fost cat de cat Ok,astazi,dar acum m-a apucat o melencolie blegoasa de toata frumusetea.Am vazut filmul,,Love Story''(1970)-am citit de,,n''ori si cartea si am vazut si filmul,dar de fiecare data am plans.Asa ca am o stare,...plans plans plans
Am scapat de ARACIP,si de ieri ,de la pranz,dorm pe mine.Am dormit si ieri,si azi-noapte si azi dupa ce am venit de la munca,dar mi-e somn intr-una,am senzatie de voma si ma doare colonul.Am o stare tare proasta,.....pale pale pale
O fi din cauza oboselii acumulate?
giulia_mamik
Scris: Wednesday, May 4, 2011 10:25 PM
Nivel

Mai Mari pe bune daca te inteleg uneori...de ce te uiti la filme de astea daca iti fac rau?Baga si tu un film comedie,ceva ce sa iti ridice moralul.Nu te supara pe mine ca iti spun asta,dar in cazurile noastre filmele de dragoste nu isi au rostul,fiindca ne fac rau.Si stii tu de ce.Si daca tot ai zis de filmul Love story,l-am vazut de 2 ori si am citit si eu cartea de 3 ori ca o nebuna.Dar asta cand aveam 20 de anisic .Aaaa si am citit si volumul 2.E la fel de trist.Poate mai trist.Se termina cu o fraza la care am bocit de am rupt.El este intrebat:"Ce ai fi facut daca ea ar fi trait?".Si el raspunde:"As fi trait si eu..."plans plans .Asta ca sa nu te pui pe citit acest volum.Iti va face si mai raucomputerlove pupici angel iloveyou
marivic
Scris: Wednesday, May 4, 2011 10:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nici nu stiam ca e si al doilea volumras ,oricum nu-l caut,mersi de sfat,...ce dulce esti,....pupici pupici pupici pupici pupici IULIA,sunt intr-o dunga,ca mi-e sotul acasa,....am parte de cele mai frumoase zile,dar cred ca stesul din ultimele zile este de vinauff Am avut inspectii,am avut proiecte mari,si sunt tare obosita.asa ma simt.cu siguranta maine ies din starea astapupici computerlove
giulia_mamik
Scris: Wednesday, May 4, 2011 11:06 PM
Nivel

I-auzi,ce frumos.NU stiam ca inca e acasa.Pai atunci bucurati-va de fiecare clipa impreuna,Mari.Cat mai sta?A venit definitiv?
Da,da e aparut si volumul 2.Eu l-am descoperit intr-o librarie acum 10-11 ani.L-am si cumparat.
Sper sa iti revii din starea asta cat de curandpupici computerlove
oanamaria
Scris: Thursday, May 5, 2011 7:11 AM
Nivel

Ploua de aproape o saptamana zilnic si m-am cam saturat.Azi nu merge Stefi la gradi ca sunt cercuri pedagogice asa ca stam la caldurica.

Brandusa cum esti?
raly
Scris: Thursday, May 5, 2011 8:11 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
yes yes yes Uite asa e starea meayes yes
bereea
Scris: Thursday, May 5, 2011 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Buna dimineata.Eu sunt cat pot de bine, maine dimineata plec in tara.Plang inca ca o disperata si nu pot accepta ideea ca mama mea se poate duce.Doctorul i-a dat de inteles tatalui meu ca mai bine s-ar pregati de inmormantare.Ceea ce-mi doresc este ca mama sa nu sufere, sa plece senina...dar cel mai mult si mai mult vreau sa se faca bine , un lucru infirmat de doctori.M-am organizat cu alessandra pe care nu o iau cu mine, vreau sa fiu puternica pentru tatal meu.Fratele meu a fost pana acum atre si m-a sustinut, dar acum il vad ca nu mai poate.E ata de trist.Nu reusesc sa dorm noaptea pentru ca o tot visez intr-un sicriu, lucru pe care inca nu-l pot accepta.Ma simt vinovata fata de ea ca am petrecut atat de putin timp in ultimii 10 ani, ca nu s-a bucurat de nepoata ei decat cateva saptamani pe an, ca n-am sa-i mai pot spune cat de mult o iubesc si cat de speciala a fost si este pentru mine.
oanamaria
Scris: Thursday, May 5, 2011 8:54 AM
Nivel

Brandusa cuvintele sunt de prisos!plans plans plans
Drum bun maine si te asteptam cu drag inapoi.computerlove
Anelise
Scris: Thursday, May 5, 2011 8:58 AM
Nivel

Bereea, poate totusi pale ... Multe imbratisari si din partea mea, drum bun si multa putere! coeur
bereea
Scris: Thursday, May 5, 2011 8:59 AM
Nivel

Multumesc, Oana
bereea
Scris: Thursday, May 5, 2011 8:59 AM
Nivel

Liz wrote:
Bereea, poate totusi pale ... Multe imbratisari si din partea mea, drum bun si multa putere! coeur

Multumesc, Liz...si noi speram intr-o minune
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.