Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| bereea ,suntem alaturi de tine,Dumnezeu sa te intareasca si s-o aiba in paza!multa sanatate noi avem o stare de bine,puiul meu vrea "Ioz",adica roz,totul roz,iar mama lui canta de parca i-au fatat caprele |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bereea Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa te intareasca si pe tine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bereea wrote:Multumesc, Mariana.Din pacate, mama a facut un atac cerebral si este inconstienta.Cred ca voi pleca acasa Offf,Brandusa,imi pare tare rau pt.astfel de vesti;sanatate multa,multa mamei tale si tie multa ,multa putere
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bereea,imi pare nespus de rau pentru mama ta ....sper din tot sufletul sa se refaca ....multa sanatate mamei si tie multa putere sa treci peste tot! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Va multumesc.am vorbit cu tati si parca m-a mai intarit, dar tot nu pot sa plang ori d ecate ori ma gandesc la ea...adica mai tot timpul. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bereea cum ti-am scris si pe mess...increde-te in Domnul!!!......oricum ne rugam pentru voi!!
Buli o sa ne fie dor de tine""
noi suntem bine,va doresc o seara frumoasa!! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Bereea, DUmnezeu sa ii dea sanatate mamei tale si pe tine sa te intareasca.
Noi...bine, obositi, ne-am intors azi de dimineata in Londra.
Zile senine va doresc |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,Dumnezeu sa o aibe in paza pe mamica ta.M-am intristat tare cand am intrat si am citit aceasta veste .Daca e la primul atac isi va reveni repede.Am in familie cazuri si si-au revenit surprinzator.Ma rog pt ea sa se faca bine si tie sa iti dea Dumnezeu putere Stare de spirit f nasoala la mine.Doamne,mai tare rau mi-a facut revederea cu sotul .Incerc sa imi ocup timpul,sa imi tin mintea ocupata si sa nu ma mai gandesc ca pana la vara e cale lunga si doar la telefon ne auzim .Sper sa reusesc sa ii trimit un laptop sa ne vedem macar In rest,fata mi-e racita nitel.Tuseste de numa.Luam ceva tratament.Ne-a prins vantul de duminica.Am stat cam mult afara.Cateva ore in vant ,dar era cald. Eu astept sa imi treaca menstra si sa merg la gineco sa vad care e treaba cu rana de pe col.Si de ce nu pot ramane gravida . Ma opresc aici ca deja va transmit din starea mea si nu vreau asta.O seara buna dragele mele |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Off,Bereea ce vesti citesc si eu aici , iubita nu-ti pierde sperantza isi va reveni dupa atacul celebral va avea binenteles nevoie de putin ajutor ,fizioterapie si are sanse sa isi revina ,roaga-te in continuare si noi alaturi de tine si vei vedea ,stii atat de bine ca rugaciunile fac minuni!Sunt si ma gandesc mereu la tine ,numai spun de mama ta care sunt sigur ca o cunosc si personal. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Of,Brandusa ce vesti!Suntem si noi alaturi si ne rugam pentru ea!Sper sa fie bine! |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Bereea sa stii ca nu esti singura. Iti suntem alturi. |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Bereea multa sanatate mamei tale si tie si tatalui tau multa putere! Ma rog la Dumnezeu pentru voi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Of Bereea,mi se strange inima pt tine .Sa nu iti pierzi speranta,D-zeu e mare. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/3/2008 Mesaje: 517
| Bereea, multa,multa sanatate mamei tale |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, multa, multa sanatate si putere! Buli, imi pare tare rau! Sper sa treaca cat mai repede perioada asta! |
|
|