Stare de spirit - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
serarg
Scris: Tuesday, May 3, 2011 5:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
bereea ,suntem alaturi de tine,Dumnezeu sa te intareasca si s-o aiba in paza!multa sanatatepupici
noi avem o stare de bine,puiul meu vrea "Ioz",adica roz,totul roz,iar mama lui canta de parca i-au fatat caprele
ingerash
Scris: Tuesday, May 3, 2011 7:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bereeapale Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa te intareasca si pe tinegrup
marivic
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
bereea wrote:
Multumesc, Mariana.Din pacate, mama a facut un atac cerebral si este inconstienta.Cred ca voi pleca acasa

Offf,Brandusa,imi pare tare rau pt.astfel de vesti;sanatate multa,multa mamei tale si tie multa ,multa putereangel angel angel hearts
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Bereea,imi pare nespus de rau pentru mama ta uff ....sper din tot sufletul sa se refaca ....multa sanatate mamei si tie multa putere sa treci peste tot!pupici pupici
bereea
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Va multumesc.am vorbit cu tati si parca m-a mai intarit, dar tot nu pot sa plang ori d ecate ori ma gandesc la ea...adica mai tot timpul.
Ana
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Bereea cum ti-am scris si pe mess...increde-te in Domnul!!!......oricum ne rugam pentru voi!!iloveyou

Buli o sa ne fie dor de tine""iloveyou iloveyou

noi suntem bine,va doresc o seara frumoasa!!hearts hearts
AlexandraL
Scris: Tuesday, May 3, 2011 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Bereea, DUmnezeu sa ii dea sanatate mamei tale si pe tine sa te intareasca.

Noi...bine, obositi, ne-am intors azi de dimineata in Londra.

Zile senine va doresc computerlove
giulia_mamik
Scris: Tuesday, May 3, 2011 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Bereea,Dumnezeu sa o aibe in paza pe mamica ta.M-am intristat tare cand am intrat si am citit aceasta vestecry .Daca e la primul atac isi va reveni repede.Am in familie cazuri si si-au revenit surprinzator.Ma rog pt ea sa se faca bine si tie sa iti dea Dumnezeu puterecomputerlove
Stare de spirit f nasoala la mine.Doamne,mai tare rau mi-a facut revederea cu sotulplans .Incerc sa imi ocup timpul,sa imi tin mintea ocupata si sa nu ma mai gandesc ca pana la vara e cale lunga si doar la telefon ne auzimbanghead .Sper sa reusesc sa ii trimit un laptop sa ne vedem macarplans plans plans
In rest,fata mi-e racita nitel.Tuseste de numa.Luam ceva tratament.Ne-a prins vantul de duminica.Am stat cam mult afara.Cateva ore in vantbanghead ,dar era cald.
Eu astept sa imi treaca menstra si sa merg la gineco sa vad care e treaba cu rana de pe col.Si de ce nu pot ramane gravidaplans .
Ma opresc aici ca deja va transmit din starea mea si nu vreau asta.O seara buna dragele melecomputerlove pupici angel
shirel
Scris: Tuesday, May 3, 2011 9:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Off,Bereea ce vesti citesc si eu aici ,plans plans iubita nu-ti pierde sperantza isi va reveni dupa atacul celebral va avea binenteles nevoie de putin ajutor ,fizioterapie si are sanse sa isi revina ,roaga-te in continuare si noi alaturi de tine si vei vedea ,stii atat de bine ca rugaciunile fac minuni!Sunt si ma gandesc mereu la tine ,numai spun de mama ta care sunt sigur ca o cunosc si personal.pupici pupici iloveyou
raly
Scris: Tuesday, May 3, 2011 10:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Of,Brandusa ce vesti!Suntem si noi alaturi si ne rugam pentru ea!Sper sa fie bine!iloveyou iloveyou
Ange blanc
Scris: Tuesday, May 3, 2011 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Bereea sa stii ca nu esti singura. Iti suntem alturi. grup
denisa_rachid
Scris: Tuesday, May 3, 2011 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Bereea multa sanatate mamei tale si tie si tatalui tau multa putere! Ma rog la Dumnezeu pentru voi!pupici
mariana71
Scris: Wednesday, May 4, 2011 12:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Of Bereea,mi se strange inima pt tinecry .Sa nu iti pierzi speranta,D-zeu e mare.computerlove computerlove computerlove
mhldvrc
Scris: Wednesday, May 4, 2011 7:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Bereea, multa,multa sanatate mamei tale grup
Anelise
Scris: Wednesday, May 4, 2011 7:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Bereea, multa, multa sanatate si putere! coeur
Buli, imi pare tare rau! pale Sper sa treaca cat mai repede perioada asta! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.