Stare de spirit - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
flori1972
Scris: Thursday, March 3, 2011 3:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
marivic,sanatate sa-ti de-a dumnezeu angel angel
carla
Scris: Thursday, March 3, 2011 3:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
OOf,of,of,Mihaela,tu vrei acasa,eu vreau sa plec de aici.Nu se mai poate trai in tara asta unde toti te fura pe fata si te mint si nu poti face nimic.Pai lucram amandoi de dimineata pana seara in fiecare zi si nu putem sa ne platim taxele la zi.Mai avem putin si nici de la second-hand nu ne vom mai permite sa ne imbracam.Azi am primit un telefon din USA,de la cei cu Green-card-ul sa ma intrebe daca as vrea sa ma duc la ei,sa profesez acolo.Maine m-as duce,mai rau nu poate fi dar nu mi-am terminat de completat aplicatia pentru ca trebuia platit,doar pana la faza cu plata am ajuns.Sa vad,au zis ca revin cu un telefon cu un vorbitor de limba romana sa ne intelegem mai bine.Macar sa reusim casa sa ne-o ter,minam ca crap deja in garsoniera asta
marivic
Scris: Thursday, March 3, 2011 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
multumesc,flori.pupici computerlove sa dea Dumnezeuangel
fool fool nu m-am mai simtit demult asa,....parca calcata de trenpale pale
t-mihaela
Scris: Thursday, March 3, 2011 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Carla, mult succes.Poate reusesti totsi sa termini aplicatia ,incercarea moarte n-are dar intr-adevar costa bani pale pupici
Mari ,la cat muncesti tu si cata dedicatie ai copiii o sa cante singuri fara tine, sunt sigura pupici
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, March 3, 2011 4:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
marivic wrote:
Ce vesti frumoase DEEApupici hearts Sa fie sanatosi bebeii!hearts
Mari,multumim......sanatate multa....te pup!pupici pupici pupici
marivic
Scris: Thursday, March 3, 2011 5:06 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Carla, mult succes.Poate reusesti totsi sa termini aplicatia ,incercarea moarte n-are dar intr-adevar costa bani pale pupici
Mari ,la cat muncesti tu si cata dedicatie ai copiii o sa cante singuri fara tine, sunt sigura pupici

MIHAELA,,pupicipupici Stiu,au invatat ceva,dar mai am maine si luni,atat si simt ca nu este de ajuns.Am zis ca nu ma mai implic,dar tot am pus suflet in aceasata serbare.,,colega cea faina'' a scos o sceneta foarte misto dupa mine(dar ca o paranteza prea greuta pt.ei)si eu 4 cantecele.Ea la muzica este afona,afona.Dar voi vedea ce va iesi,....ma multumesc sa ma pot duce la serviciu si in urmatoarele zile,caci la cum ma simt,....prezic un medical.computerlove hearts hearts
CARLA,multa bafta si bani iti doresc!hearts
DEEA,multumesc multpupici hearts
ingerash
Scris: Thursday, March 3, 2011 5:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Va doresc tuturor multa sanatate si o stare de spirit pink.computerlove iloveyou
Mihaela,Flori,prietenii adevarati pot vorbi si alta limba...avem ocazia prin intermediul net-ului,forumului sa sciem,vorbim limba romana in rest trebuie sa ne bucuram de familia noastra care este pe primul loc.
Dumnezeu a lasat liberul arbitru fiecaruia sa-si faureasca coltul sau de rai sau de iad.Depinde de fiecare cum gandeste/simte asa atrage.
giulia_mamik
Scris: Thursday, March 3, 2011 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Hello,fetele
Fiecare cu oful ei aici.
Io trec printr o perioada tare nostalgica...de dezamagire,regret,bucurie..toate amestecate dau ceva ce pe mine ma intrece.
In primul rand regret tare ca nu am doi copilasiplans .Ca nu m am sacrificat la timp,acum cativa ani sa fi facut doi unul dupa altul.Anul trecut cand am incercat ... nu a fost sa fie,anul asta pauza ca nu am cu cine.Si uite asa imi trec anii iar eu tanjesc dupa bebe2.Sper ca Daria sa ma ierte cand va mai creste ..de diferenta mare care va fi intre ea si surioara/fratiorul ei.Si sper eu sa mi o iertcry .
Mi e greu fara iubirea mea...plecata in tarile caldeplans .Si mai este asa mult pana la vara cand vom merge acolo.Ma rog la Dumnezeu sa ne intareasca sufleteste sa trecem peste aceasta perioada de incercare.
In schimb daca am o multumire aceea e Daria.Ne umplem timpul frumos.Desenem,scriem,ne jucam si facem multe activitati placute impreuna.Asta imi umple sufletul de fericireangel
Carla,succes in ceea ce vrei sa intreprinzipupici
Mihaela sper ca ti ai mai revenit cu starea de spiritpupici
Marivic,insanatosire grabnicapupici
Daca am omis pe cineva imi cer scuzepupici
O seara buna
marivic
Scris: Thursday, March 3, 2011 9:03 PM
Nivel

IULIA,si eu sunt cu moralul la pamant,.....si al meu sot drag este plecat si se sacrifica pt.familie tot prin tari indepartate,dar asa mancam o mancare mai buna,asa ne putem plati utilitatile(care la noi sunt enorme cu 4 copii)as putem sa-i trimitem la scoala cu caiete,imbracati si cu un pachetel in ghiozdan,caci sincer din salariul meu de acum de 550 lei nu prea cred ca ii mai trimiteam la scoala sau mancam.Iar cand eram pensionata acasa aveam 350lei,iar 280 se duceau numai pe medicamentele noastre,....asa ca iti tin si eu de urat pe aici si iti ofer un umar pe care sa plangi.Gandeste-te la Dumnezeu,gandeste-te si roaga-l sa fie /sa fiti sanatosi si sa realizati ceva.Sotul meu sta cam prost la capitolul acesta,si mi-a zis ca tot nu se lasa pana cand n-o cadea,....aici ce sa faca?la 48 de ani nu te mai angajeaza nimeni sau daca te angajeaza iti da un mizer de salariu,.....
Asa ca un pupic si multe imbratisari calde de la mine,....sa-ti mai treaca dorul,durerea si tristetea.pupici computerlove computerlove computerlove iloveyou
PS.
Va veni si bb2 la timpul potrivit,...nu dispera!La mine Victor a venit la o distanta de 15 ani fata de primul copil,....si este minunea si cel mai iubit dintre si de catre toti din familie.coeur
giulia_mamik
Scris: Thursday, March 3, 2011 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Maripupici angel esti o prietena adevarata.Stiu povestea ta si chiar cand postam ma gandeam la tine.Tie cred ca ti e si mai greu fata de mine.Eu ma gandesc asa:ca sunt cupluri sau asa numite"cupluri" care stau bot in bot zilnic si nu se suporta de loc.Si nu au nici un gram de iubire unul fata de celalalt.Si au totusi ocazia sa fie impreuna,sa schimbe ceva si sa ofere dragoste reciproca.Iar noi care ne iubim atat de mult suntem despartiti...uff .Oricum stiu ca asta ne va intari si mai tare iubirea unul fata de celalalt.
Mari...io acum am ajuns la maturitatea cand imi doresc cel putin inca un copil.Cand am proiectat casa ...am zis in cor amandoi:"vrem 3 copii..."deci casa sa fie facuta cu dormitoare pt fiecare.Si pt asta e plecat sotul.Sa o terminam .Si ma gandesc mereu ca daca mi a dat Dumnezeu puterea sa o construim si ne mai da si puterea sa o terminam,eu cred ca imi va da puterea si resursele necesare sa cresc si copii propusi.Offf,ce vise.Si cata filosofie pe mine.E varsta credsic

pupici iloveyou si sunt alaturi de tine Mari(macar cu gandul si sufletulpupici )
ingerash
Scris: Thursday, March 3, 2011 9:53 PM
Nivel

Giulia,5 ani intr-e copilasi nu este mult.Tu esti tanara,nu regreta ca inca nu ai al doilea copilas.Dumnezeu sa va ajute sa fiti impreuna,sanatosi si sa va vedeti planurile materializate computerlove pupici

Marivic,tu esti stalpul casei acum,te cred ca-ti este greu.Multa sanatate si putere sa-ti dea Dumnezeupupici computerlove
marivic
Scris: Thursday, March 3, 2011 10:17 PM
Nivel

giulia_mamik wrote:
Maripupici angel esti o prietena adevarata.Stiu povestea ta si chiar cand postam ma gandeam la tine.Tie cred ca ti e si mai greu fata de mine.Eu ma gandesc asa:ca sunt cupluri sau asa numite"cupluri" care stau bot in bot zilnic si nu se suporta de loc.Si nu au nici un gram de iubire unul fata de celalalt.Si au totusi ocazia sa fie impreuna,sa schimbe ceva si sa ofere dragoste reciproca.Iar noi care ne iubim atat de mult suntem despartiti...uff .Oricum stiu ca asta ne va intari si mai tare iubirea unul fata de celalalt.
Mari...io acum am ajuns la maturitatea cand imi doresc cel putin inca un copil.Cand am proiectat casa ...am zis in cor amandoi:"vrem 3 copii..."deci casa sa fie facuta cu dormitoare pt fiecare.Si pt asta e plecat sotul.Sa o terminam .Si ma gandesc mereu ca daca mi a dat Dumnezeu puterea sa o construim si ne mai da si puterea sa o terminam,eu cred ca imi va da puterea si resursele necesare sa cresc si copii propusi.Offf,ce vise.Si cata filosofie pe mine.E varsta credsic

pupici iloveyou si sunt alaturi de tine Mari(macar cu gandul si sufletulpupici )

IULIA,....multumesc:018: pupici ......asa este si la noi,numai ca este o mica diferenta;la noi se vor ocupa mai repede camerele decat am planuit noi,ginere,nora,de la cei mari,.....ras asa ca poate ajungem prin camera centralei pana la urma sa dormimhohot hohot hohot Te sarut si-ti multumescgrup iloveyou iloveyou
MIHAELA,stiu si nu mi-e nici rusine si nici nu ma laud,dar este cumplit de greu;numai noi si Dumnezeu stim.Multumesc,sper sa trec si peste asta,sa nu ma puna jos,ca nu stiu ce fac,....Offf,Mihaela,daca ai fi langa mine acum,te-as lua in brate si te-as straaaange cat as putea de tare,......si ti-as multumi pt.toate cuvintele tale calde si bune care mi-i le-ai spus de cand ne cunoastemgrup computerlove computerlove pupici hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts
madanuta
Scris: Thursday, March 3, 2011 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Giulia, a mea face 12 ani la vara si eu tot mai vreau un copil...pupici Nu te mai invinovatii de lucruri care nu stau in puterea noastra. Cineva acolo Sus decide cand sa avem copii, bine, in cazul in care ii dam voie. Pupici si capul sus!!!pupici
Marivic, sanatate si multa putere!!!pupici
ingerash
Scris: Thursday, March 3, 2011 10:48 PM
Nivel

marivic wrote:

MIHAELA,stiu si nu mi-e nici rusine si nici nu ma laud,dar este cumplit de greu;numai noi si Dumnezeu stim.Multumesc,sper sa trec si peste asta,sa nu ma puna jos,ca nu stiu ce fac,....Offf,Mihaela,daca ai fi langa mine acum,te-as lua in brate si te-as straaaange cat as putea de tare,......si ti-as multumi pt.toate cuvintele tale calde si bune care mi-i le-ai spus de cand ne cunoastemgrup computerlove computerlove pupici hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts

Marivic am fost si eu singura doar cu copii si sotul departe,nu mai zic de lipsurile care le-am avut ...cand plecase eram fericita ca vom reusi sa scapam de datorii,el a pland prima seara cand a ajuns printr-e straini,mi-a povestit recentangel Apoi soarta,Dumnezeu si prietenii ne-au ajutat sa fim impreuna si sa facem ceva pentru viitorul copilasilor.Niciodata nu voi uita de unde am plecat si multumesc necontenit lui Dumnezeu ca dragalasii au mancare,haine,merg la scoala/gradinita si cel mai important ca sunt cu noicoeur
Te imbratisez spiritual/sufleteste pentru asta nu trebuie sa calatoresc.Sper intr-o buna zi sa vorbim fata in fatapupici computerlove

madanutalove coeur esti la aspirante?
Mult succespupici pupici pupici
marivic
Scris: Thursday, March 3, 2011 10:56 PM
Nivel

MADA,multumesc multpupici hearts
MIHAELA,iloveyou pupici Si eu imi doresc mult sa ne putem vedea fata in fataangel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.